Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: "Dinamo" - "Spartak" 1:2 (spēle beigusies)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Teksta tiešraide: "Dinamo" - "Spartak" 1:2 (spēle beigusies)
Džeisī Lipons. Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" savā laukumā uzņem Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Spartak", kas turpina cīņu par vietu Gagarina kausā un kam divi punkti nepieciešami kā ēst. Rīdzinieku vārtu drošība uzticēta Jānim Vorim, bet pirmajā uzbrukuma virknējumā kopā Miks Indrašis, Andris Džeriņš un Džeisī Lipons.

Rīgas "Dinamo" - Maskavas "Spartak"

Vārti: 12:48 Ņikoncevs (Talalujevs) 0:1, 47:49 Fjodorovs (Širokovs, Rilovs) 0:2, 57:10 Lipons (Indrašis, Džeriņš) 1:2
Soda minūtes: 8:6
Vārtsargi: Jānis Voris - Jūliuss Hudāčeks

60’ Spēle beigusies.

60’ Pusminūti līdz beigām Pēteris Skudra izmanto pusminūtes pārtraukumu.

57’ Rīgas “Dinamo” samazina deficītu līdz minimumam - 1:2. Situāciju izmanto Džeisī Lipons, kurš no aizvārtes raida ripu pret pretinieku vārtsargu, un pēc tam ripa atrod ceļu vārtos.

56’ Maskavas “Spartak” vairākumā ar uzbrukšanu pat īpaši neaizraujas. Ciemiņiem galvenais uzdevums ir sargāt savus vārtus. Rīdzinieki pilnā sastāvā.

54’ Tagad mazākumā paliek laukuma saimnieki - Gunāram Skvorcovam divas minūtes par ripas turēšanu rokā.

53’ Vairākums paliek neizmantots. Rīgas “Dinamo” vēl septiņas ar pusi minūtes, lai izvairītos no palikšanas sausā un pacīnītos par punktiem.

51’ Lai gan Oļegs Znaroks protestē, viesi paliek mazākumā, jo Maskavas “Spartak” fiksēti seši laukuma spēlētāji.

48’ Mazākumu izdodas izturēt, taču vien dažas sekundes pēc tā Maskavas “Spartak” dubulto pārsvaru - 2:0. Sergejs Širokovs atdod izcilu piespēli, un Artjoms Fjodorovs raida ripu pustukšos vārtos.

46’ Rīgas “Dinamo” paliek mazākumā. Danielam Bērziņam noraidījums par pretinieka turēšanu ar nūju.

41’ Sākusies beidzamā trešdaļa.

40’ Beigusies otrā trešdaļa. Šajā periodā jau atklātāks un radošāks hokejs, taču rezultāts uz tablo nav mainījies - joprojām 1:0 Maskavas “Spartak” labā.

38’ Divatā pret vienu izskrien Miks Indrašis un Džeisī Lipons, kuri pēdējos mačos punktus krājuši ar apskaužamu regularitāti. Indrašis dod piespēli, bet ripa partneri nesasniedz, jo kritienā iztraucē Andrejs Zubarevs.

30’ Momentu izveido Maskavas “Spartak” ceturtais virknējums. Daņils Averšins piespēlē sev ar slidu un tūdaļ met tālajā stūrī, bet Jāņa Vora cimds nolikts pareizajā vietā - ripa pati to atrod.

27’ Abas komandas spēlē pilnos sastāvos.

24’ Vairākums ilgst tieši 26 sekundes - Mārtiņš Dzierkals uzbrukuma zonā nevajadzīgi kavē pretinieku.

24’ Tieši pie rīdzinieku rezervistu soliņa tiek turēts Rīss Skārlets. Kanādiešu aizsargs krīt, 18 gadus vecais Daņils Averšins dodas atsēdēt divas minūtes.

22’ Tiekot pie atlēkušās ripas, iespēja paveras Robertam Bukartam. Viņa pirmo metienu atvaira vārtsargs, otrais metiens no tuvas distances lido garām vārtiem.

21’ Sākusies otrā trešdaļa. Pirmajā periodā pa abām komandām kopā tikai 11 metienu - seši Rīgai un pieci Maskavai.

20’ Pirmā trešdaļa beigusies. Pēc 20 minūtēm Rīgas “Dinamo” klusā mačā atrodas iedzinējos ar 0:1.

13’ Maskavas “Spartak” izvirzās vadībā - 1:0. Laukuma saimnieki pazaudē ripu uz pretinieku zilās līnijas, un Anatolijs Ņikoncevs pretuzbrukumu pabeidz ar lielisku metienu zem pārliktņa.

12’ Mazākums izturēts bez lielām grūtībām.

10’ Uz priekšu dodas maskaviešu aizsargs Dmitrijs Višņevskis, kuru neatļauti kavē Ernests Ošenieks. Rīgas “Dinamo” paliek mazākumā.

4’ Vairākums netiek izmantots. Labākais moments rodas pēc Roberta Bukarta un Nikolaja Jeļisejeva saspēles.

2’ Rīdzinieki tiek pie vairākuma. Viesu uzbrucējs Lukāšs Radils uzskrien virsū Jānim Vorim un saņem divas minūtes par bloķēšanu.

1’ Spēle ir sākusies, un Jori Lehtere pirmajā iemetienā pieveic Jevgeņiju Gračovu. Rīgas “Dinamo” seši zaudējumi pēc kārtas, savukārt Maskavas “Spartak” ļoti nepieciešami divi punkti cīņā par play-off.

Rīgas "Dinamo" sastāvs

Jānis Voris (Bruno Brūveris); Rīss Skārlets - Ernests Ošenieks, Roberts Mamčics - Metjū Majone, Gunārs Skvorcovs - Ņikita Mateiko, Miks Tumānovs; Džeisī Lipons - Andris Džeriņš - Miks Indrašis, Roberts Bukarts - Jevgeņijs Gračovs - Deniss Paršins, Genādijs Stoļarovs - Jānis Švanenbergs - Mārtiņš Dzierkals, Nikolajs Jeļisejevs - Daniels Bērziņš - Gļebs Zirjanovs, Rihards Bukarts

     [+] [-]

, 2021-02-07 16:56, pirms 3 gadiem
Sočam un Zīlem traumas vai atvaļinājums ?

  -4 [+] [-]

, 2021-02-07 17:01, pirms 3 gadiem
links uz translaciju?

     [+] [-]

, 2021-02-07 17:56, pirms 3 gadiem
Augstas raudzes hokejs uz tikpat laba ledus

     [+] [-]

, 2021-02-07 18:22, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: Sočam un Zīlem traumas vai atvaļinājums ?
Zīlem trauma un sezona cik sapratu cauri, Sotniekam atpūta visticamāk.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-07 18:34, pirms 3 gadiem
Nostaļģija, pēc vada partraukuma laikam ielienu ģīnāmo rakstā. Kada pilara peec jataisa lieve raksts, shim aizmirstajam projektam? Mes tak redzam ka videeji 10 komenti live pa visu speeli :/

  -2 [+] [-]

, 2021-02-07 19:05, pirms 3 gadiem
Rīgas Dinamo vārti ne bez veiksmes palīdzības