Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Zubovs: "Nespēlējām tādā stilā, kādā vēlētos, bet izcīnījām punktus"

Agris Suveizda

Zubovs: "Nespēlējām tādā stilā, kādā vēlētos, bet izcīnījām punktus"
Sergejs Zubovs (pa kreisi). Foto: Artūrs Stabulniek/dinamoriga.lv

LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" pirmdien nedemonstrēja tādu stilu, kādu vēlētos, taču galvenais ir izcīnītie punkti, pēc uzvaras pār Pekinas "Kunlun Red Star" (6:5) secināja vienības galvenais treneris Sergejs Zubovs.

"Mums bija smags sākums, tāpat arī visa spēle. Bija nevajadzīgi noraidījumi, bet labi, ka nepārtraucām spēlēt un cīnījāmies līdz galam. Protams, ka šodien nedemonstrējām tādu spēles stilu, kādu vēlētos, taču izcīnījām punktus," pēcspēles preses konferencē teica Zubovs.

Divus vārtus Rīgas komandas labā guva Rūdolfs Červenijs, bet pa reizei izcēlās Brendons Gormlijs, Patriks Ozols, Emīls Puarjē un Nikolajs Jeļisejevs. Gormlijs pievienoja arī divas rezultatīvas piespēles.

Pēc šī mača "dinamieši" atgriezīsies mājās, kur 8.septembrī uzsāks četru mājas spēļu sēriju, tajā tiekoties ar Čeļabinskas "Traktor", Jaroslavļas "Lokomotiv", Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Nursultanas "Baris" komandām.

Rīgas vienība ar diviem punktiem trīs spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
LETA