Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Kuļibaba: "Diemžēl laukumā izgājām ar pašpārliecinātību un atslābumu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kuļibaba: "Diemžēl laukumā izgājām ar pašpārliecinātību un atslābumu"
Valērijs Kuļibaba. Foto: dinamoriga.lv

Šovakar Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 0:3 piekāpās Jāņa Jaka pārstāvētajai "Sochi". Preses konferencē Valērijs Kuļibaba raidīja jautājumus uzbrucēju virzienā, kamēr Patriks Ozols un Patriks Zabusovs uzsvēra miegaino sākumu un neizmantotos momentus.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Valērijs Kuļibaba: "Vispirms jāatvainojas mūsu līdzjutējiem par tādu spēli un rezultātu. Diemžēl izgājām ar pašpārliecinātību un atslābumu. Sākumā momentus veidojām, bet Soču vārtos lielisks bija Maksims Tretjaks, pavilka komandu, un mums tur pazuda pārliecība. Trešajā periodā savācāmies, bet šī bija Soču vārtsarga diena."

Kuļibaba incidentu, kurā Kārlis Čukste asumos atgrūda tiesnesi un saņēma noraidījumu līdz spēles beigām, nosauca par nelaimes gadījumu. Pēc tam vietu aizsardzībā ieņēma Gunārs Skvorcovs. "Viņš nospēlēja labi, viens no mierīgākajiem, pieņēma pareizos lēmumus un īstajos brīžos," teica Kuļibaba. Viņš aizsardzībā pieļautās kļūdas sauca par dumjām un piebilda: "Visvairāk jautājumu ir mūsu uzbrucējiem un līderiem."

Rīgas "Dinamo" aizsargs Patriks Ozols: " Pirmā perioda sākums bija nedaudz miegains. Arī otrais nebija labāks mūsu izpildījumā. Trešajā periodā saņēmāmies, taču bija jau par vēlu kaut ko glābt. Šovakar nevarējām iemest, ripa negāja iekšā vārtos. Beigās sanāca sāpīgs zaudējums. Manuprāt, lūzuma punkts bija otrie un trešie vārti, kurus zaudējām ar nepilnu desmit sekunžu starpību. Spēle ir jāizmirst. Aizvadīsim rītdien treniņu un svētdien jau domāsim par "Jokerit"."

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Patriks Zabusovs: "Momentu realizācija šodien piekliboja. Spēlējām kaut kā nedaudz pavirši, taču negribētos apgalvot, ka Soči bija labāki par mums. Nebijām pamodušies. Pirmajā spēles daļā nekas īsti nesanāca. Spēle piekliboja visos aspektos. Neko darīt, aizmirstam šo maču un ejam uz priekšu."

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  +2 [+] [-]

, 2021-11-06 00:52, pirms 2 gadiem
Diemžēl tieši tam ir treneris domāts, ja kas.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-06 00:58, pirms 2 gadiem
tufijs1984 rakstīja: Diemžēl tieši tam ir treneris domāts, ja kas.
Kāds treneris? Tas galma āksts?

  +1 [+] [-]

, 2021-11-06 02:55, pirms 2 gadiem
Nebija noskaņojuma uz spēli, pēc iepriekšējās skaistās uzvaras pār Maskavas Dinamo varbūt dažiem jau arī šis tas galvā bija sakāpis... Varbūt tik traki arī nebija, jo sevišķi spēles otrajā pusē, taču uzbrukumā tāpat nekas neizdevās. Iespējams, pie vainas spēļu ritma pārrāvums, jo piecas brīvas dienas ir daudz par daudz, un komanda uzņemto gaitu bija pazaudējusi. Vismaz salīdzinājumā ar pretiniekiem, kas lidoja pa laukumu un gandrīz vienmēr bija priekšā mūsējiem. Neko darīt, atliek aizmirst šo maču un iegūt pareizo noskaņojumu, lai atriebtos nākamajiem viesiem par neseno pazemojumu Helsinkos. Bet svarīgi arī nepārdegt!

  +2 [+] [-]

, 2021-11-06 07:26, pirms 2 gadiem
Pašpārliecība pret Sočiem? Komandu,kuru ir izdevies uzvarēt pamatlaikā vienu reizi,komandas pastāvēšanas vēsturē.Bet kaut kas jau jāsaka ir.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-06 09:50, pirms 2 gadiem
Kā vispār komanda, kura jau n-to sezonu cīnās pa tabulas lejasgalu var iziet uz spēli ar pašpārliecinātību?
Bet nu tas, ka Nazarovs viennozīmīgi ir labāks motivētājs, tas tāpat visiem ir skaidrs.

     [+] [-]

, 2021-11-06 13:30, pirms 2 gadiem
Bomžikiem polšu uzliec, būs motivācija. Kādu motivāciju vajag šiem profesionāļiem, ja pēc katras otrās spēles kaut kur mūžīgi pazūd? Nazarovs var pa tauri arī ievilkt, lai viņa atrastos ..