Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" pametušais Lorito pievienojas Kaldera kausa pretendentei

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rīgas "Dinamo" pametušais Lorito pievienojas Kaldera kausa pretendentei
Mets Lorito. Foto: Lindsay Mogle/AHL

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" vakar paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar kanādiešu uzbrucēju Metu Lorito. Viņš pievienojies Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubam Hārtfordas "Wolf Pack".

31 gadu vecais Mets Lorito sezonu sāka Zviedrijas čempionātā, bet novembra vidū centra uzbrucējs pievienojās Rīgas "Dinamo". KHL viņš aizvadīja 17 spēles, kurās izcēlās ar trim vārtiem un septiņiem punktiem. Pēdējo maču viņš aizvadīja 5. janvārī, kad rīdzinieki viesos ar 4:6 piekāpās Ufas "Salavat Yulaev". Lorito uz ledus pavadīja 16 minūtes un tika pie negatīvas lietderības -1.

Pirms došanās uz Zviedriju Lorito septiņas sezonas pēc kārtas aizvadīja AHL, un pēc līguma laušanas ar "Dinamo" viņš pievienojies Hārtfordas "Wolf Pack". Komanda aizvadījusi 38 spēles, izcīnījusi 21 uzvaru un savākusi 47 punktus (61,8% no pieejamajiem punktiem), ieņemot pirmo vietu Atlantijas okeāna divīzijā.

Lorito AHL aizvadījis 310 spēles un iekrājis 226 punktus. Gan 2017., gan 2018. gadā viņš piedalījās Zvaigžņu spēlē. Turklāt 2017. gadā ar Grendrepidas "Griffins" ieguva Kaldera kausu. Šajā sezonā viņš arī aizvadīja karjeras divas vienīgās spēles Nacionālajā hokeja līgā, pārstāvot Detroitas "Red Wings".

Pirms Lorito "Dinamo" pameta arī slovāku vārtsargs Jūliuss Hudāčeks, kurš devās uz Čehijas Ekstralīgu.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/wolf-pack-sign-l...

  +1 [+] [-]

, 2022-02-04 18:18, pirms 2 gadiem
Molodčiklam pietika braukāt pa mongoļu zemēm,atgriezās civilizācijā.

  +1 [+] [-]

, 2022-02-04 22:10, pirms 2 gadiem
Andris Šķēre rakstīja: Molodčiklam pietika braukāt pa mongoļu zemēm,atgriezās civilizācijā.
Perņaks teiktu, malodčiks uzņem spēļu praksi, līdz nākamajai sezonai lai atgrieztos djinama stiprāks