Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

NHL veterāns Eniss pievienojas Daugaviņa bijušajai komandai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL veterāns Eniss pievienojas Daugaviņa bijušajai komandai
Tailers Eniss. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) 700 spēles aizvadījušais uzbrucējs Tailers Eniss, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Otavas "Senators", parakstījis līgumu ar Šveices klubu "SC Bern". Iepriekš tika baumots, ka viņš varētu doties uz Krieviju, taču pats spēlētājs informāciju noliedza.

33 gadus vecais Tailers Eniss pagājušajā sezonā Otavas "Senators" rindās laukumā devās 57 spēlēs, izceļoties ar astoņiem vārtiem un 24 punktiem. Pirms tam viņš pārstāvējis Edmontonas "Oilers", Toronto "Maple Leafs", Minesotas "Wild" un Bufalo "Sabres", kuras rindās aizvadījis lielāko daļu karjeras. NHL 700 spēlēs Eniss izcēlies ar 144 vārtiem un 346 punktiem.

2015. gadā Eniss kopā ar Kanādas izlasi kļuva par pasaules čempionu, turklāt tieši viņš guva uzvaras vārtus finālā pret Krieviju (6:1).

Iepriekš baumu līmenī izskanēja, ka Eniss varētu pievienoties Ufas "Salavat Yulaev", taču hokejists noliedza informāciju un paziņoja, ka uz Krieviju spēlēt nedosies. Tagad viņš parakstījis līgumu ar Šveices septītās vietas īpašnieci "SC Bern". Eniss kļuvis par desmito spēlētāju komandā, kuram ir NHL pieredze.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/tyler-ennis-to-p...