Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Čehijas Ekstralīgas klubs treneri atlaiž jau pēc divām spēlēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čehijas Ekstralīgas klubs treneri atlaiž jau pēc divām spēlēm
Foto: hcplzen.cz

Čehijas Ekstralīgā šosezon spēlē 11 latvieši. Plzeņas "Škoda" nolēmusi galveno treneri Vāclavu Badoučeku atbrīvot jau pēc diviem zaudējumiem, un kluba vadība neapmierinātību paudusi arī par sagatavošanās posmu.

Pagājušajā sezonā Plzeņas "Škoda" rindās spēlēja Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, kurš 49 spēlēs guva 30 punktus. Viņš izvēlējās nepalikt un pārcēlās uz Česke Budejovices "Motor".

Galvenā trenera pienākumus uz pusēm dalīja Vāclavs Badoučeks un Milošs Ržīha jaunākais, un viņu tandēms sāka arī šo sezonu. Tomēr "Škoda" vadība jau pēc diviem mačiem lēmusi par labu izmaiņām un abus speciālistus atlaidusi.

"Sezonas starts nav bijis labs. Sagatavošanās posms neizskatījās labs, un pirmās spēles beigušās ar zaudējumiem. Turpmākie mači sekos straujā tempā, tās būs grūtas spēles, tāpēc lēmām par labu izmaiņām, lai neatpaliktu no citām vienībām," pauda ģenerālmenedžeris Martins Straka.

Par jauno galveno treneri nozīmēts Petrs Koržīneks – 55 gadus vecs speciālists, kuram tā būs debija Ekstralīgā. Bijušais Plzeņas vienības uzbrucējs iepriekš strādāja ar jauniešiem un pagājušajā sezonā triumfēja Čehijas U17 čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://isport.blesk.cz/clanek/hoke...
https://www.hcplzen.cz/article/15896

     [+] [-]

, 2022-09-19 21:17, pirms 2 gadiem
''Galvenā trenera pienākumus uz pusēm dalīja Vāclavs Badoučeks un Milošs Ržīha jaunākais''

Kas tās čehiem par progresīvām izpausmēm? Varbūt šie kungi arī no viena kausa alu dzēra un vienu dāmu...

     [+] [-]

, 2022-09-20 10:15, pirms 2 gadiem
kilobyte rakstīja: ''Galvenā trenera pienākumus uz pusēm dalīja Vāclavs Badoučeks un Milošs Ržīha jaunākais''

Kas tās čehiem par progresīvām izpausmēm? Varbūt šie kungi arī no viena kausa alu dzēra un vienu dāmu...
kāds tu atpalicis, vairs dāmas nemaz nevajag...