Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Kurbads'' joprojām nepārspēts Igaunijā, uzvar arī HS ''Riga U17''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Kurbads'' joprojām nepārspēts Igaunijā, uzvar arī HS ''Riga U17''
Mārcis Zembergs. Foto: HK Kurbads

Šodien 14. uzvaru tikpat spēlēs Igaunijas augstākajā hokeja čempionātā izcīnīja HK ''Kurbads'', izbraukumā ar 13:0 sagraujot ''Viru Sputnik'' vienību. Ar ''hat-trick'' izcēlās Mārcis Zembergs. Citā spēlē HS ''Riga U17'' revanšējās ''Narva'' komandai par zaudējumu sestdien.

Igaunijas čempionātā hokejā bez zaudējumiem joprojām cīnās HK ''Kurbads'', kas šodien izbraukumā pārliecinoši ar 13:0 pārspēja ''Viru Sputnik''. ''Kurbads'' uz pretinieku vārtiem meta 52 reizes, kamēr igauņu klubs vien 19.

Ar ''hat-trick'' izcēlās Mārcis Zembergs, kuru atzina arī par spēles labāko spēlētāju. Divi vārti Tomam Hartmanim un Rihardam Liģim, bet ar vārtu guvumiem izcēlās vēl arī tādi hokejisti kā, Roberts Jekimovs, Artjoms Ņečepurenko, Emīls Ločmelis, Mārtiņš Vītoliņš, Markuss Krišāns un Emīls Masteiko.

Šī komandai kļuva par noslēdzošo spēli 2022. gadā. Nākamo Igaunijas čempionātā tā aizvadīs 28. janvārī, kad savā laukumā tiks uzņemta ''Panter''.

Turnīra tabulā ''Kurbads'' ir pārliecinoša līdere ar maksimālajiem 28 punktiem. Nākamā pretiniece ''Panter'' ir otrajā vietā ar 23 punktiem.

Citā spēlē HS ''Rīga U17'' par zaudējumu dienu iepriekš šodien ar 4:1 revanšējās ''Narva'' komandai, kurai vakar vienība piekāpās ar 3:4. Komandas ''Facebook'' kontā ievietots trenera Jāņa Bullīša komentārs pēc diviem mačiem: “Aizvadījām divas labas spēles pret fizisku pretinieku. Pirmajā spēlē mazliet pietrūka, lai sasniegtu pozitīvu spēles rezultātu, bet otrajā spēlē parādījām raksturu, spēlējām pašaizliedzīgi un turējām pārsvaru laukumā visas spēles garumā. Puiši malači, aizvadīt trīs spēles trīs dienās nav viegli.”

Līdz ar panākumu ''Riga U17'' pakāpās uz trešo vietu turnīra tabulā. Klubs 16 mačos ticis pie 13 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/photo/?fbi...
https://www.facebook.com/hsriga