Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2936, Did:0, useCase: 3

Kreipāns pirms EČ pusfināliem: "Pētersonam ir iestājusies kārtējā jaunība"

Kreipāns pirms EČ pusfināliem: "Pētersonam ir iestājusies kārtējā jaunība"
Anatolijs Kreipāns. Foto: sportlandmagazine

Šodien Eiropas čempionātā handbolā tiks noskaidrotas finālistes. Pulksten 19:00 tiksies Norvēģija un Horvātija, bet divarpus stundas vēlāk - Spānija un Slovēnija. Sportacentrs.com aicināja sporta komentētāju un handbola ekspertu Anatoliju Kreipānu izteikt viedokli par turnīru un prognozēt nākamo čempioni.

"Esmu priecīgs, ka mana prognoze izgāzās ar blīkšķi. Tas tikai apliecina, cik ļoti ir izlīdzinājies līmenis," Kreipāns komentēja turnīra galveno favorīšu - Francijas un Dānijas -, ko viņš kopā ar Norvēģiju pirms turnīra bija iekļāvis Top 3, neizkļūšanu no grupas. "Tas nozīmē, ka ir attaisnojies 24 komandu formāts, jo nav neviena graujoša rezultāta un nevienas spēles, kur kādam pārbrauc pāri. Tagad paralēli notiek Āzijas un Āfrikas čempionāti, bet tur rezultāti ne tuvu nav tādi kā Eiropā." Piemērs, Irāna sagrāva Jaunzēlandi ar 53:21, kamēr Eiropas čempionātā reti kurā spēlē uzvarētāja bija pārāka ar vismaz desmit vārtu pārsvaru.

"Aptaujātie treneri atzīst, ka neviena no debitantēm - Latvija, Nīderlande un Bosnija un Hercegovina - neizgāzās, lai gan neviena neizkļuva no grupas un divas pat neuzvarēja nevienu spēli. Vienbalsīgi arī tiek secināts, ka 24 komandu formāts sevi attaisnoja."

"Aleskandram Pētersonam ir iestājusies kārtējā jaunība. Viņš apliecināja, ka ne velti pagājušovasar "Rhein-Neckar Löwen" ar viņu pagarināja līgumu uz diviem gadiem. Arī 39 gadu vecumā Pētersons var spēlēt augstā līmenī." Septiņās Eiropas čempionāta spēlēs Pētersons kopumā guva 23 vārtus, tomēr viņa pārstāvētā Islande neiekļuva pusfinālā . "Ja viņam līgums ir arī uz nākamo sezonu, tad viņš, visticamāk, tad varētu beigt karjeru. Pētersonam arī ir dēls [Lūkass], kurš ir talantīgs futbola vārtsargs - šobrīd atrodas "Hoffenheim" jauniešu sistēmā."

"No četrām pusfinālistēm tikai viena komanda ir uzvarējusi [Spānija] un viena, kas nav bijusi finālā [Norvēģija]. Neviena no šīm komandām nav pārsteigums," pusfinālā iekļuva Spānija, Norvēģija, Slovēnija un Horvātija. "Grūti izcelt kādu no šī četrinieka. Visi runā par Norvēģiju - vienīgā komanda, kas uzvarējusi visas spēles -, bet manu optimismu nedaudz slāpē tas, ka labā insaida pozīcijā iztrūkst viens no līderiem - Magnuss Abelviks. Domāju, ka Norvēģija vai Spānija uzvarēs, tomēr man vienmēr patikušas bijušās Dienvidslāvijas komandas. Sešas valstis bijušas čempiones, gribētos, lai būtu arī septītā."

  +1 [+] [-]

, 2020-01-24 14:56, pirms 4 gadiem
Jauki , ka mūsējie EČ kvalenē uzvarēja Slovēņus , kas tagad spēle EČ pusfinālā!

  -2 [+] [-]

, 2020-01-24 15:13, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Jauki , ka mūsējie EČ kvalenē uzvarēja Slovēņus , kas tagad spēle EČ pusfinālā!
kas tur jauks?

     [+] [-]

, 2020-01-24 16:17, pirms 4 gadiem
Pirms turnīra Toļiks precīzi paredzēja, ka portugāļi daudzus pārsteigs

     [+] [-]

, 2020-01-24 16:20, pirms 4 gadiem
Pētešons