Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Čutura: "Mums bija neticams pirmais puslaiks"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Čutura: "Mums bija neticams pirmais puslaiks"
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Latvijas vīriešu handbola izlase vakar Valmieras Olimpiskajā centrā aizvadīja EHF EURO 2024 kvalifikācijas spēli pret Polijas izlasi, savu atbalstītāju priekšā piedzīvojot zaudējumu ar 19:37. Pozitīvu skatu saglabāja Latvijas izlases galvenais treneris Davors Čutura, mūsu izlasi uzslavējot arī pretinieku galvenajam trenerim Patrikam Rombelam.

Davors Čutura ļoti atzinīgi novērtēja Latvijas izlases spēli pirmajā puslaikā: “Mums bija neticams pirmais puslaiks, un esmu pateicīgs savai komandai par to.” Latvijas izlases galvenais treneris arī atzina, ka spēles rezultāts ir likumsakarīgs. “Kā jau teicu, esam reālisti, un man nebija cerību, ka spēsim visas 60 minūtes sacensties ar tādām komandām kā Francija un Polija.”

Čutura pēc spēles saglabāja optimismu un veltīja pozitīvus vārdus par komandas paveikto: “Esmu priecīgs par daudzām labajām spēles epizodēm. Un apmierināts ar darbu, ko šajās dienās ir paveikuši daudzi jaunie spēlētāji. Mēs turpinām savu darbu kopā, un šobrīd es vēlos norādīt tikai uz visu pozitīvo.”

Latvijas izlases veikumu uzslavēja arī Patriks Rombels: “Zinājām, ka Latvijas handbolā notiek pārmaiņas, ir mainījušies treneri un handbola stils. Latvijai komandā nav lielas zvaigznes, taču komanda bija konkurētspējīga un sīksta, īpaši pirmajā puslaikā. Visu cieņu Latvijai.”

Polijas izlases galvenais treneris izcēla savas komandas spēles uzlabojumu otrajā puslaikā: “Otrajā puslaikā mēs nospēlējām daudz labāk – abās laukuma pusēs – uzbrukumā un aizsardzībā – realizējām savus metienus un guvām arī vieglus vārtus.” Rombels pauda gandarījumu par pirmajās divās spēlēs paveikto un gaida dueli ar Franciju: “Aizvadījām divas spēles un izcīnījām divas uzvaras, visas ir izdarītas lieliski un ar nepacietību gaidām spēli pret Franciju. Mēs zinām, ka viņi ir mūsu grupas favorīti, taču centīsimies darīt visu, kas mūsu spēkos.”

Latvijas izlases spēlētājs Ņikita Pančenko norādīja uz pārmaiņām komandas spēles stilā: “Mēs pilnībā mainām savu spēli, šobrīd mums ir ļoti daudz informācijas un emociju. Ir grūti visu apgūt tik īsā laikā, taču šobrīd ir svarīgi neaizmirst visas apgūtās lietas, lai nākamreiz varētu virzīties uz priekšu”

“Esmu gandarīts un priecīgs par šo nedēļu, kad visi Latvijas spēlētāji pulcējas, lai spēlētu zem Latvijas karoga, neskatoties uz divām zaudētām spēlēm,” atzīst mūsu komandas rezultatīvākais spēlētājs vakardienas spēlē.

     [+] [-]

, 2022-10-17 09:28, pirms 2 gadiem
Iedomājos ja, pieņemsim, bimbambolā Banki pēc spēles pateiktu: mums tik labas epizodes bija un vispār mūs pretinieku treneris paslāvēja

Bet ja nopietni, tad ar tādu "sastāvu" grūti bija cerēt uz kaut ko ievērojamāku... Veiksmi puišiem klubu sezonā un lai labā fizz. formā būtu pret itāļiem!

P.S. Aizdomīgs klusum par Rīgs kausu. Žēl.

     [+] [-]

, 2022-10-17 13:17, pirms 2 gadiem
vienkārši Anatolijs rakstīja: Iedomājos ja, pieņemsim, bimbambolā Banki pēc spēles pateiktu: mums tik labas epizodes bija un vispār mūs pretinieku treneris paslāvēja

Bet ja nopietni, tad ar tādu "sastāvu" grūti bija cerēt uz kaut ko ievērojamāku... Veiksmi puišiem klubu sezonā un lai labā fizz. formā būtu pret itāļiem!

P.S. Aizdomīgs klusum par Rīgs kausu. Žēl.
mājas lapā arī info par Rīgas domes kausu pagaidām nav, bet tas jau parasti notiek ap Jauno gadu, ja nekļūdos. Gan jau drīz parādīsies ziņas.

https://handball.lv/league/283