Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ērikam Blūmam elkoņa savainojums

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ērikam Blūmam elkoņa savainojums
Dobeles "Tenax" jaunieguvums Ēriks Blūms (pa kreisi) cīnās ar "Celtnieks/LSPA" jaunpienācēju Emīlu Reniņu
Foto: Zigismunds Zālmanis, Nikon

Latvijas valstsvienības un Dobeles "Tenax" handbolists Ēriks Blūms mačā ar "SK Latgols", bloķējot metienu, ieguvis kreisās rokas elkoņa saites daļēju plīsumu, kas liegs handbolu spēlēt aptuveni divus mēnešus.

Pirmo savainojumu Blūms guva jau Rīgas atklātā čempionāta finālā pret "Celtnieks/LSPA", taču to saasināja pēc trīs nedēļām Latvijas Virslīgas čempionāta spēlē ar "SK Latgols". "Operācija nav nepieciešama, bet bumbu turēt atkal varēšu pēc mēneša," pastāstīja spēlētājs.

Jau trešdien Dobeles "Tenax" aizvadīs nākamo Latvijas Virslīgas čempionāta spēli, savā laukumā plkst. 19:00 uzņemot "Celtnieks/LSPA". Maču video tiešraidē demonstrēs Sportacentrs TV.

Līdz ar to labās malas spēlētājs Ēriks Blūms nevarēs palīdzēt arī Latvijas valstsvienībai, kurai pēc trīs nedēļām paredzētas pirmās 2015. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles ar Portugāli un Igauniju.

Atgādinām, ka 26 gadus vecais spēlētājs pēc diviem pavadītajiem gadiem Vācijā šajā sezonā pievienojās Latvijas vicečempioniem Dobeles "Tenax". Klubā viņš spēlē labā ārējā spēlētāja pozīcijā, bet izlasē - labajā malā. Pēc atgriešanās dzimtenē handbolists paspēja aizvadīt tikai divus oficiālos mačus...

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv