Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Video: Latvijas izlase Dobelē uzvar Igauniju

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš
2015. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīru Latvijas handbola izlase iesāka ar divām uzvarām. Otrajā spēlē mūsu vienība Dobelē ar 35:25 pārspēja Igauniju. Video no LTV7.
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2013-11-04 16:59, pirms 10 gadiem
Vai kāds kurš labāk zin rokasbumbu varētu pateikt, vai Arāja gols ap 0.53 bija pēc noteikumiem vai tomēr viņš izmeta par vēlu?

  +2 [+] [-]

, 2013-11-04 17:11, pirms 10 gadiem
phils rakstīja: Vai kāds kurš labāk zin rokasbumbu varētu pateikt, vai Arāja gols ap 0.53 bija pēc noteikumiem vai tomēr viņš izmeta par vēlu?
Ja bumba bija rokā un kādā no ķermeņa daļām pieskārās grīdai, tad pret noteikumiem, taču reāli tiesnešiem ir ļoti grūti šādā ātrumā noteikt, vai bumba paspēja atstāt roku pirms spēlētājs pieskaras zemei.

Parasti piezemēšanās tiek svilpta tikai ļoti acīmredzamos gadījumos. Video īsti nevar redzēt, vai bumba jau atstājusi roku kad kāja pieskaras grīdai. Gan jau, ka Osis paspēja laikā skaists gols jebkurā gadījumā

     [+] [-]

, 2013-11-05 00:38, pirms 10 gadiem
Raitis Puriņš rakstīja: Ja bumba bija rokā un kādā no ķermeņa daļām pieskārās grīdai, tad pret noteikumiem, taču reāli tiesnešiem ir ļoti grūti šādā ātrumā noteikt, vai bumba paspēja atstāt roku pirms spēlētājs pieskaras zemei.

Parasti piezemēšanās tiek svilpta tikai ļoti acīmredzamos gadījumos. Video īsti nevar redzēt, vai bumba jau atstājusi roku kad kāja pieskaras grīdai. Gan jau, ka Osis paspēja laikā skaists gols jebkurā gadījumā
Soreiz teiksim ka izmeta 0,1 sek. PEC pieskaras ar kaju!

Tadas epizodes diezgan biezi sastopamas handbola, un tiek parasti tesatas par labu uzbrukosai komandai, jo lielas prieksrocibas tas nedod, drizak teiktu tur vairak negativa uzbrucejam neka pozitiva :1) lidojuma metiens ir jaudigaks, lieka pieskarsanas gridai tikai izsit no ritma, 2) psihologiskais - saubas vai metiens tiks ieskaitits.
Saja gadijuma metiens bija veikts no asa lenka pedeja bridi ar iegriezsanu - tehnisks un laika ietilpigs metiens kas prasa loti augstu lecienu, kas varbut bija biskin nepietiekosi augsts.
Jebkura gadijuma tas ka varti ieskaititi - pareizs lemums