Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"K-Rauta" tēmēs uz medaļām

Jānis Pārums

Šodien notika handbola kluba "K-Rauta" preses konference, kurā tā pārstāvji – prezidents Viesturs Strautnieks un galvenais treneris Jānis Vilsons pastāstīja par komandas mērķiem šajā sezonā.

Kluba prezidents Viesturs Strautnieks: "Komandas galvenā problēma pēdējos gados bija tā, ka mums nebija patstāvīga galvenā trenera, tikai spēlējošais, un, sadarbība nebija tik efektīva. Tagad par galveno treneri ir kļuvis leģendārais Jānis Vilsons, lai gan iepriekš tika plānots, ka viņš būs vārtsargu treneris."

Prezidents arī pastāstīja, ka starpsezonā komandu papildinājis Āris Puriņš, kurš pārgājis no "Jūrmalas Sports/Kāpa", pēc gada pauzes atgriezies pieredzējušais Raimonds Ozoliņš, bet pēc triju gadu pārtraukuma – Māris Ščerbiņins.

Komandas mērķis esot izcīnīt medaļas Latvijas čempionātā. Komandas pārstāvji uzsvēra, ka objektīvi vērtējot par zeltu cīnīties nevarēs, jo tur priekšā jau būs "ASK/AB.LV", pajokojot, ka cīņā pret armijniekiem izdotos uzvarēt varbūt vienā no 100 spēlēm.

Jānis Vilsons, kurš par treneri kļuva tikai šogad, ir Minhenes olimpisko spēļu dalībnieks un bijušais PSRS izlases vārtsargs. Viņš uzsvēra: "Pats galvenais, lai treniņi notiktu vismaz trīs reizes nedēļā (pašlaik notiek tikai divreiz – aut.). Lai cerētu uz panākumiem ir vajadzīgs nopietns darbs. Tai pat laikā saprotu Latvijas handbola situāciju – labā līmenī var trenēties tikai "ASK/AB.LV" un Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks" komandas."

Vilsonu sarūgtina tas, ka šobrīd nevar notikt nopietns treniņprocess, uzsverot, ka darbam jākļūst nopietnākam un kvalitatīvākam. Treneris atzina, ka redzējis vairākas junioru izlases spēles un bijis pārsteigts, ka puiši, kuri handbolā ir jau 5-8 gadus, parādījuši tik bālu sniegumu.

HK "K-Rauta" arī mēģinās popularizēt handbolu. Izveidota kluba mājaslapa internetā www.hk-rvr.lv un, kā jokoja kluba pārstāvji – tās izveidē pavadīts vairāk laika nekā treniņos.

Pirms Latvijas čempionāta "K-Rauta" izcīnīja 2. vietu starptautiskā turnīrā Šauļos, tikpat augstu panākumu sasniedzot arī Rīgas čempionātā, kur palika aiz "ASK/AB.LV". LČ handbolā jau ir startējis, bet "K-Rauta" tajā pirmo spēli aizvadīs šo sestdien, tiekoties ar sporta kluba "Latgols" handbolistiem.

  +1 [+] [-]

, 2007-10-12 16:22, pirms 17 gadiem
teme jau visi, bet sanak nevienmer

     [+] [-]

, 2007-10-12 20:19, pirms 17 gadiem
veiksmi izvirziito meerkju sasniegshanaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-13 13:38, pirms 17 gadiem
Vilsons laikam nezin, ka junioru komandā Rīgas čempī visi nevarēja spēlēt... redzēs, ko viņš teiks pēc LČ, ja protams lat88 spēs savākties pilnā sastāvā