Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš Lībergs izlasei vēl nepalīdzēs

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Mārtiņš Lībergs izlasei vēl nepalīdzēs
Mārtiņš Lībergs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Viens no Latvijas izlases aizsardzības balstiem Mārtiņš Lībergs, kurš spēlē Vācijas 1. bundeslīgas komandā "Stralsunder HV", 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmajā mačā ar Portugāles handbolistiem muguras savainojuma dēļ vēl nepiedalīsies.

Mārtiņš sestdien sava kluba rindās izgāja laukumā spēlē ar "HSG Wetzlar" vienību, taču spēlēja "uz špricēm" un komandai palīdzēja tikai aizsardzībā. "Stralsunder HV" tā bija iespēja aizķert vēl kādu punktu turnīra tabulā, lai saglabātu vietu stiprākajā Vācijas līgā, tomēr tika piedzīvots zaudējums ar 17:30 (11:13). Pašlaik Latvijas izlases handbolistam ir noteikt miera režīms, un Lībergs labākajā gadījumā varētu palīdzēt tikai otrajā mačā ar Portugāli Rīgā.

Cits mūsu valstsvienības handbolists Ģirts Lilienfelds, kurš kvalifikācijas mačā Luksemburgā iegūtā savainojuma dēļ nespēlēja pēdējās divās spēlēs Vācijas 2. bundeslīgā, atsācis jau trenēties un jau sestdien palīdzēs "ThSV Eisenach" komandai mačā ar "HR Ortenau" handbolistiem.

Andra Gulbja trenētajai komandai "ASK/AB.LV" 19. novembrī Vācijā notiks EHF kausa izcīņas 3. kārtas atbildes spēle ar "TBV Lemgo" komandu, tāpēc pirmais izlases treniņš ar vietējiem spēlētājiem tiks aizvadīts tikai 21. novembrī, bet daļa ārzemēs spēlējošies pārējiem pievienosies vēl pēc divām dienām. Armands Uščins, Margots Valkovskis un, iespējams, arī Māris Veršakovs uz Portugāli dosies "pa tiešo".

Pārējie izlases spēlētāji uz Portugāli izlidos 22. novembrī. Pirmo maču izbraukumā mūsu komanda aizvadīs 26. novembrī, bet otrreiz ar portugāļiem tiksimies 30. novembrī plkst. 14:00 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā.

     [+] [-]

, 2008-11-11 11:47, pirms 16 gadiem
slikti...

     [+] [-]

, 2008-11-11 12:43, pirms 16 gadiem
Veselība pirmajaa vietā,pareizi dara