Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Pavlovičs: "Nospēlējām kā lupatas"

Pavlovičs: "Nospēlējām kā lupatas"
Jānis Pavlovičs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles Olimpiskajā sporta centrā Rīgā starp Latvijas un Portugāles handbolistiem par sajūtām dalījās abu izlašu pārstāvji.

"Nebija svaiguma," pēc spēles atzina Latvijas izlases handbolists Jānis Pavlovičs. "Pirmajā mačā portugāļi vēl nebija tā saspēlējušies, un šodien viņi izskatījās krietni labāki. Paši arī kā lupatas nospēlējām. Pietrūka saspēles vadītājs, tāpēc arī rādās lielākā daļa kļūdas, kas ļāva pretiniekiem aizskriet ātrajā uzbrukumā un gūt vieglus vārtus."

Arī šīsdienas mājinieku rezultatīvākais spēlētājs Aivis Jurdžs atzina, ka pietrūka spēka un izlase vairs nespēlēja, kā vienota komanda.

Latvijas izlases galvenajam trenerim Andrim Gulbim tas bija likumsakarīgs iznākums: "Biju cerējis, ka šādā bedrē iekļūsim sezonas beigās, bet tas notika jau tagad. Savā līmenī nenospēlēja ne Valkovskis, ne Lilienfelds. Rezerves meklēju, taču viņu vienkārši nav."

Protams, apmierināts ar abu spēļu iznākumiem bija Portugāles treneris Mats Olsons, kura vienības mērķis ir iekļūt finālturnīrā. "Bija vieglāk nekā pirms tam domāju," atzina treneris. "Pēc mača Portugālē veicu izmaiņas aizsardzībā, kas arī šodien deva efektu. Noskatoties Latvijas pirmo kvalifikācijas turnīra spēli ar Čehiju, biju nedaudz uztraucies par šīm abām spēlēm."

Nākošo 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli Latvijas izlase aizvadīs 2009. gada martā, kad savā laukumā tiksies ar Luksemburgas, bet izbraukumā ar Francijas handbolistiem.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-30 19:40, pirms 15 gadiem
jaa...wienkaashi pretiigi bija skatiities!
, 2008-11-30 19:48, pirms 15 gadiem
Lupatas, tas pat šajā gadījumā izklausās pēc komplimenta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-30 20:17, pirms 15 gadiem
archijs86 rakstīja: kpc juus tik skarbi? pakaasa jau tikai ar 6punktiem
tu laikam spēli neredzeji, aizsardziba nekada, par uzbrukumu vispar nerunaasim :/
, 2008-11-30 20:19, pirms 15 gadiem
pirms spēles notika intensīvs trenniņš svaru zālē. Kur var rasries svaigums, to vajag Gulbim pajautāt.
, 2008-11-30 21:11, pirms 15 gadiem
kur tu dabuji shadu informaciju??
domaju pedejas mulkjibas ko tu te esi uzraxtijis
, 2008-12-02 01:28, pirms 15 gadiem
Šitādus murgus vēl Latvijas izlases izpildījumā (arī ASK/AB) nebiju redzējis. Handbols laikam patiešām galīgā pakaļā, ja spēlētāji bēg kur tik var, bet citi vienkārši iet strādāt maizes darbā. Nezinu arī ar ko izskaidrojams viena otra spelētāja iztrūkums - ar nevēlēšanos, bailēm par līgumu, varbūt kaut kas ar komunikāciju treneris - spelētāji vairs nav gludi???
Dainis Krištopāns spēlē pret "Wetzlar". Foto: Roland Sippe/Eibner/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns trāpa pusi no metieniem, "Melsungen" vēl japagaida ceļazīmi uz Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgas 32. (no 34) kārtā Daiņa Krištopāna komanda "Melsungen" savā laukumā piekāpās (21:23) "Wetzlar" vienībai.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

Ar veiksmīgu otro puslaiku Latvijas kausa pusfinālu handbolā sasniedz MSĢ

Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā iekļuvuši Murjāņu sporta ģimnāzijas handbolisti, kuri vakar kvalifikācijas 2. kārtā pārspēja “ASK Zemessardze/LSPA” komandu ar 31:25. Sestdien murjāniešiem paredzēta pusfināla cīņa Ludzā pret “SK Latgols”.
Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas U20 vīriešu handbola izlases kandidātos seši ārzemēs spēlējošie

Latvijas U20 vīriešu handbola izlases galvenā trenera amatā apstiprinātais Arnolds Straume nosaucis 35 valstsvienības kandidātus. Izlasei šī gada jūlijā priekšā Eiropas čempionāts (B divīzijā) Kosovā.