Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dobeles SS un "SK Latgols" iekļūst LČ pusfinālā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Dobeles SS un "SK Latgols" iekļūst LČ pusfinālā
Laura Ņeverovska (Dobeles SS)
Foto: Romualds Vambuts,sportacentrs.com

Šodien tika aizvadītas Latvijas Virslīgas handbola čempionāta otrās ceturtdaļfināla spēles sievietēm, pēc kurām pusfinālā iekļuva abu pāru favorītes Dobeles SS un "SK Latgols".

Dobeles SS handbolistes savā laukumā ar 46:27 (22:14) otrreiz uzvarēja "Skrīveri" vienību, divu spēļu summā triumfējot ar 88:64. Uzvarētāju labā 17 (!) vārtus guva Laura Ņeverovska, bet 12 reizes izcēlās Adele Veldze. Viešņām desmit reizes atzīmējās Ramona Liepiņa, septiņas - Annija Ozoliņa.

"SK Latgols" vienība savā laukumā nedaudz smagākā spēlē kā piektdien ar 23:21 (11:19) arī otrreiz pieveica "Salaspils HK" handbolistes un divu spēļu summā uzvarēja ar 55:40. Mājiniecēm sešus vārtus guva Elīna Oļipova, bet piecus - Inese Šļubčenko. Salaspilietēm septiņas reizes izcēlās Laura Daugaviete, bet piecas - Renāte Salmane.

Dobeles SS komanda pusfinālā spēlēs ar regulārā turnīra spēcīgāko komandu "Stopiņu NHK", bet "SK Latgols" tiksies ar "LSPA". Pusfinālā cīņa notiks līdz divām uzvarām.

"Skrīveri" un "Salaspils HK" komandas aizvadīs vēl divas spēles, noskaidrojot Latvijas Virslīgas čempionāta piekto spēcīgāko komandu.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
7. aprīlis.
Dobeles SS - Skrīveri 46:27 (22:14)

Dobele: Ņeverovska 17, Veldze 12/1, Freiberga 8, Rozenfelde 4, Laizāne un Umbraško 2, Romane 1.
Skrīveri: Liepiņa 10, Ozoliņa 7/4, Galvanovska 5, Čeiča 4, V.Balanda 1.
SK Latgols - Salaspils HK 23:21 (11:9)
Latgols: Oļipova 6, Šļubčenko 5/1, Maļavkina, Zaharāne, Matisāne, Zaščerinska, Borisenko un Fota 2.
Salaspils: Daugaviete 7, Salmane 5/1, Potapova 3, Agarkova 2, Rudziša un Šilova 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv