Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dāmas noskaidros Latvijas čempioni, vīri uzsāks finālsēriju

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Dāmas noskaidros Latvijas čempioni, vīri uzsāks finālsēriju
"Stopiņi NHK" un Ivita Asare (attēlā) par čempionēm kronētas iepriekšējās divas sezonas pēc kārtas. Vai arī šogad izdosies atkārtot sasniegto?
Foto: Jānis Slišāns

Šajās brīvdienās Ulbrokā "Stopiņu NHK" un "LSPA" duelī noskaidrosim Latvijas Virslīgas sieviešu handbola čempionāta zelta medaļnieces. Sērijā līdz divām uzvarām vadībā ar 1-0 ir "LSPA". Otro spēli komandas aizvadīs sestdien plkst. 14:00, bet, ja būs nepieciešams, trešo - svētdien plkst. 16:00. Abus mačus video tiešraidē demonstrēs Sportacentrs TV.

Abas komandas valsts čempionāta finālsērijā tiekas jau trešo gadu pēc kārtas. Iepriekšējās divas reizes, nezaudējot sērijā ne maču, uzvaru izcīnīja "Stopiņu NHK".

Sestdien plkst. 16:00 Ludzā tiks aizvadīta arī pirmā Latvijas Virslīgas vīriešu čempionāta finālsērijas spēle, kurā otro gadu pēc kārtas tiksies "SK Latgols" un Dobeles "Tenax" handbolisti. Pērn aizraujošā piecu spēļu sērijā uzvaru ar 3-2 izcīnīja "SK Latgols".

Pusfinālā "SK Latgols" smagā cīņā ar 2-1 pārspēja "LSPA/NB SAN", bet Dobeles "Tenax" saspringtā duelī ar 2-0 pieveica "HK Ogre" handbolistus. Regulārajā turnīrā uzvaru izcīnīja Ludzas vienība.

Pirms vīriešu finālspēles Ludzā plkst. 14:00 starp "SK Latgols" un Dobeles SS tiks aizvadīta arī otrā bronzas sērijas cīņa sievietēm. Sērijā līdz divām uzvarām vadībā ar 1-0 ir "SK Latgols". Ja būs nepieciešama trešā spēle, tad tā notiks svētdien Ludzā plkst. 12:00. Abas komandas bronzas sērijā tikās arī pērn, kad uzvaru izcīnīja Ludzas handbolistes.

Tāpat sestdien Ogrē plkst. 18:00 sāksies arī cīņa par bronzu vīriešiem. Šajā sērijā līdz divām uzvarām tiksies "HK Ogre" un "LSPA/NB SAN" vienības. Maču video tiešraidē demonstrēs Best4Sport TV. Pērn "LSPA/NB SAN" finišēja trešajā vietā, bet "HK Ogre" - tikai devītajā. Tā ir pirmā reize, kad ogrēnieši iekļuvuši labāko četriniekā.

Visiem mačiem teksta tiešraidē varēs sekot līdzi arī handball.lv.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Kura komanda uzvarēs LČ sievietēm?

  • 16

  • 4


     [+] [-]

, 2013-05-11 10:18, pirms 11 gadiem
Tenax bez variantiem šodien paries pāri Latgolsam.

     [+] [-]

, 2013-05-11 11:06, pirms 11 gadiem
Dobelē noteikti, Ludzā – šaubos
VolmārsN rakstīja: Tenax bez variantiem šodien paries pāri Latgolsam.

     [+] [-]

, 2013-05-11 11:20, pirms 11 gadiem
Kas tie atkal par murgiem?kamdēł,vīriešiem pirmo finālspēli nerāda? Varbūt tā būs vienīgā iespēja ,Ludzas sponsoriem izdekorēt sporta zāli un tikt mēdijos var otro nerādīt,bet uz pirmo spēli vienmēr ir vis lielākā ažiotāža

     [+] [-]

, 2013-05-11 11:44, pirms 11 gadiem
Ja nemaldos, Latgols pēdējo reizi Ludzā zaudēja pagājšgad 1. playoff spēlē pret LSPA.
Šodien ir laba iespēja bezzaudējumu sēriju Ludzā pagarināt!
Par skaistu handbolu!

  -1 [+] [-]

, 2013-05-11 18:16, pirms 11 gadiem
SK. Latgols ir labākie un citu variantu nav. Pirmā uzvara kabatā.