Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dudem divu minūšu noraidījums ''Limoge'' zaudējumā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dudem divu minūšu noraidījums ''Limoge'' zaudējumā
Ingars Dude. Foto: AFP/Scanpix

Šovakar Francijas augstākajā handbola līgā spēli aizvadīja Latvijas handbola izlases spēlētājs Ingars Dude un viņa pārstāvētā “Limoges”, izbraukumā ar 30:35 piekāpjoties ''Saint-Raphael'' handbolistiem. Dude pa vārtiem nemeta un izpelnījās vienu divu minūšu noraidījumu.

Lai gan pirmais puslaiks iesākās ļoti līdzīgi un neviena no komandām neizdevās nekādīgi atrauties, tomēr puslaika vidū veiksmīgāk nospēlēja mājinieki “Saint-Raphael”, iegūstot trīs vārtu pārsvaru - 12:9. Tas lika “Limoges” galvenajam trenerim pieprasīt minūtes pārtraukumu, kas palīdzēja. Ingara Dudes komanda sāka atgūties un “Limoges” samazināja rezultāta starpību. Pilnībā zaudēto neizdevās atgūt līdz puslaika beigām un tādējādi pirmais puslaiks noslēdzās ar minimālu “Saint-Raphael” pārsvaru - 16:15.

Otrais puslaiks viesiem atkal iesākās neveiksmīgi un jau 34. minūtē atkal “Limoges” bija iedzinējos ar četriem vārtiem - 16:20. Spēles turpinājumā lauzt spēles gaitu neizdevās, tādējādi piedzīvojot zaudējumu ar 30:35.

Ingars Dude šajā spēlē neizdarīja nevienu metienu un vārtus neguva, bet spēles 10. minūtē nopelnīja divu minūšu noraidījumu.

“Limoges” pēc šī zaudējuma saglabā otro vietu Francijas augstākās handbola līgas kopvērtējumā. Pēc aizvadītajām 11 spēlēm komanda ir izcīnījusi 13 punktus, svinot sešas uzvaras, vienu neizšķirtu un piedzīvojot četrus zaudējumus.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Handbola federācija (LHF)