Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2421, Did:0, useCase: 3

"Grinds PČ 2013 fantasy spēlē" zināmi pirmie uzvarētāji

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

2013.gada pasaules čempionātu hokejā Latvijas komanda iesākusi ar diviem zaudējumiem. Taču diviem Sportacentrs.com lietotājiem tas nav liedzis tikt pie balvām – Fantasy spēlē, kas šoreiz notiek ar Grinds atbalstu, noteikti pirmo divu kārtu uzvarētāji.

PIEDALIES SPĒLĒ!
Spēles noteikumi!

Pret Krieviju uzvarai pietiek ar 30 punktiem

Pirmajā spēlē (0:6 pret Krieviju) maksimālais iegūstamais punktu skaits bija 50, ja izvēlējāties visus trīs spēlētājus, kuri ieguva pozitīvu punktu summu (Edgaru Masaļski, Lauri Dārziņu un Vitāliju Pavlovu), kā arī vēl trīs, kuru punktu summa bija neitrāla (piemēram, Kristaps Sotnieks, Ralfs Freibergs, Aleksejs Širokovs, kā arī nespēlējušie Jānis Andersons, Koba Jass vai Zemgus Girgensons).

50 punktus neizdevās iegūt nevienam lietotājam, bet uzvaru ar 30 punktiem ieguva Horni Mecholupy. Izvēlētais sastāvs – Edgars Masaļskis, Lauris Dārziņš, Roberts Jekimovs, Koba Jass, Kristaps Sotnieks un Ralfs Freibergs. Jāpiemin, ka pozitīvu punktu summu šajā kārtā iekrāja vien 18 dalībnieki no 751 (lielākie mīnusi (-151) lietotājam MartinsGG).

PIEDALIES SPĒLĒ!
Spēles noteikumi!

Pret ASV maksimumu nopelna 31 dalībnieks

Spēlē pret ASV (1:4) vairāki Latvijas izlases spēlētāji ieguva itin pozitīvu punktu summu. Īpaši tas sakāms par pirmo maiņu, kura guva vienīgos vārtus. +50 punkti Artūram Kuldam, +40 Laurim Dārziņam, +39 Jānim Spruktam, +30 Mārtiņam Cipulim. Kā otro aizsargu varēja izvēlēties gan Kristapu Sotnieku, gan Jāni Andersonu un Krišjāni Rēdlihu (visiem pa +5), bet vārtos Edgars Masaļskis deva +10 punktus.

Līdz ar to maksimālā punktu summa šajā kārtā bija 174. Kā jau to varēja prognozēt – šādu sastāvu bija izvēlējušies gana daudz konkursanti (precīzi 31), līdz ar to viena kārtas uzvarētāja noteikšanai bija vajadzīga izloze. Tajā veiksme uzsmaidīja lietotājam jbuyans. Jāpiezīmē, ka tikai 14 no 616 dalībniekiem šajā kārtā palika mīnusos.

Kopvērtējumā divvadība

Ar pirmo divu kārtu uzvarētājiem sazināsimies personīgo vēstuļu veidā, lai vienoties par Grinds pārsteiguma balvu saņemšanas kārtību. Atgādinām, ka cīņa par balvām notiek nevien katras kārtas (spēles) ietvaros, bet arī kopvērtējumā. Pēc divām kārtām turnīra tabulas vadībā ar 174 punktiem atrodas divi lietotāji - jocker un holms5. Noķert viņus nav neiespējami, tāpēc piedalies un izveido savu labāko Latvijas izlasi!

PIEDALIES SPĒLĒ!
Spēles noteikumi!

Par Grinds

Jaunums Latvijā - Grinds enerģijas spilventiņi, ko iecienījuši daudzi NHL hokejisti. Nesatur sportā aizliegtas vielas!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-06 16:52, pirms 11 gadiem
Patīkams pārsteigums. Neesmu vinējis nevienu konkursu kopš pamatskolas laikiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja