Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2421, Did:0, useCase: 3

"Grinds PČ 2013 fantasy spēles" 5. un 6. kārtas uzvarētāji Pakito13 un Myles Kennedy

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Ar mainīgām sekmēm Latvijas hokeja izlase aizvadījusi vēl divas 2013.gada pasaules čempionāta spēles. Vispirms ar 0:2 nācās zaudēt Vācijai, bet pēc tam ar 3:1 apspēlēta Francija. Tā kā zinām katra hokejista individuālo sniegumu šajos mačos, tad varam paziņot "Grinds PČ 2013 fantasy spēles" 5. un 6.kārtas rezultātus.

PIEDALIES SPĒLĒ!
Spēles noteikumi!

5.kārtā plusus garantē Gudļevskis

Latvijas un Francijas spēlei sastāvu veidoja 477 lietotāji. Šis bija otrais mačs turnīrā, kurā neguvām vārtus, tāpēc lielus plusus no uzbrucējiem un aizsargiem nevarējām gaidīt. Veiksmīgākie bija tie, kuri izpildīja visvairāk metienus pa vārtiem. No uzbrucējiem +20 punkti Mikam Indrašim, bet pa +10 Laurim Dārziņam un Gintam Meijam, bet no aizsargiem +15 Artūram Kuldam, bet +10 Jānim Andersonam.

Salīdzinoši veiksmīgu spēli vārtos aizvadīja Kristers Gudļevskis, atvairot 29 no 31 pretinieka metieniem. Tas viņa sniegumu ļāva novērtēt ar 160 punktiem. Tādējādi maksimālā punktu summa šajā kārtā bija 225. Tādu nespēja sasniegt neviens lietotājs, bet 215 punkti 15 konkursantiem. Ar izlozes palīdzību tika noteikts kārtas uzvarētājs – veiksme uzsmaidīja Pakito13. Viņa spēles sastāvs – Kristers Gudļevskis, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Jānis Sprukts, Kristaps Sotnieks un Artūrs Kulda. Apsveicam uzvarētāju! Informāciju, kā saņemt ārsteiguma balvu no „Grinds” saņemsi personīgās vēstules veidā.

Nevar nepieminēt arī šīs spēles neveiksminiekus – mīnusos palika gan ceturtās maiņas spēlētāji, bet īpaši izcēlās Mārtiņš Cipulis, kuram spēlē 29 soda minūtes -77 punkti.

PIEDALIES SPĒLĒ!
Spēles noteikumi!

Pret Franciju uguņo pirmā maiņa

Tik ļoti svarīgajā uzvarā pret Franciju mūsu komanda nospēlēja labi un tikai divi spēlētāji tika pie nagatīva vērtējuma (Kristaps Sotnieks un Ronalds Ķēniņš, kuriem daudz soda minūšu). Savu sastāvu šai spēlei bija izveidojuši 395 lietotāji un tikai trīs no viņiem palika mīnusos.

Lielisku sniegumu mačā demonstrēja ne vien vārtsargs Kristers Gudļevskis (+195 punkti), bet arī pirmās maiņas uzbrucēji – Jānis Sprukts (+130), Mārtiņš Cipulis (+95) un Lauris Dārziņš (+85). No aizsargiem veiksmīgākie šoreiz Ralfs Freibergs (+35) un Jānis Andersons (+15). Kopsummā iespaidīgi 555 punkti.

Šāds sastāvs gan netika izvēlēts nevienam no dalībniekiem, bet 554 punkti sešiem konkursantiem, kuri Jāņa Andersona vietā bija izvēlējušies Artūru Kuldu. Ar izlozes palīdzību par kārtas uzvarētāju kļūst Myles Kennedy . Apsveicam uzvarētāju! Informāciju, kā saņemt ārsteiguma balvu no „Grinds” saņemsi personīgās vēstules veidā.

Kopvērtējuma līderis larsons. Vai būs vairāk par vēl vienu kārtu?

Atgādinām, ka cīņa par balvām notiek nevien katras kārtas (spēles) ietvaros, bet arī kopvērtējumā. Pēc sešām kārtām pirmajā vietā izvirzījies lietotājs larsons, kurš par nieka trīs punktiem apsteidz lietotāju kristaps(x). Vēl punktu atpaliek florbolfans - cīņa par uzvaru solās būt ļoti spraiga. Turklāt vēl nezinām, vai šodienas spēle pret Somiju būs pēdējā – ja Latvijas komandai izdosies uzvarēt un labvēlīgi noslēgsies citi mači, tad iespējama vismaz vēl viena kārta.

PIEDALIES SPĒLĒ!
Spēles noteikumi!

Par Grinds

Jaunums Latvijā - Grinds enerģijas spilventiņi, ko iecienījuši daudzi NHL hokejisti. Nesatur sportā aizliegtas vielas!