Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2421, Did:0, useCase: 3

Konkurss: "Grinds PČ 2013 fantasy spēle"

Andris Liepa
Andris Liepa

4.maijā ar spēli pret Krievijas izlasi 2013.gada pasaules čempionātu hokejā iesāks Latvijas komanda. Sportacentrs.com kopā ar Grinds visa čempionāta laikā aicina piedalīties Fantasy spēlē, kurā jāizvēlas attiecībā mača veiksmīgākie mūsu izlases hokejisti. Lai veicas!

PIEDALIES SPĒLĒ!
Spēles noteikumi!

Tāpat kā iepriekšējos pasaules čempionātus Sportacentrs.com aicina lietotājus piedalīties Fantasy spēlē, kas šogad norisinās ar Grinds atbalstu. Jums tiek dota iespēja veidot savu komandu un atkarībā no sportistu reālajiem sasniegumiem mačos pelnīt punktus un kļūt par uzvarētāju.

Pasaules čempionātā Latvijas izlasei paredzēts aizvadīt vismaz septiņas spēles. Pirmais mačs 4.maijā pret Krievijas komandu, tāpēc nenokavē un iesniedz savus spēles sastāvus! Tos varat izveidot līdz pat konkrētās spēles sākuma laikam. Lai veicas!

PIEDALIES SPĒLĒ!
Spēles noteikumi!

Spēles būtība

Pirms katras Latvijas izlases spēles dalībniekam ir iespēja veidot savu komandas sastāvu, izvēloties vienu vārtsargu, divus aizsargus un trīs uzbrucējus. Sastāvu jāizvēlas līdz spēles sākumam. Pēc mača, atkarībā no reālās spēles gaitas, Jūsu izvēlētie hokejisti pelnīs punktus - katra spēlētāja komandai pienāksies tik punkti, cik attiecīgajā spēlē sapelnījuši. Uz katru spēli dalībnieks var izvēlēties citu komandas sastāvu.

Punktu piešķiršanas shēma

VārtsargiemPunkti
Ja iziet laukumā+100 punkti
Par katru atvairīto metienu+5 punkti
Par katru ielaisto ripu-50 punkti
Par katru atvairīto "bullīti"/pēcspēles metienu+15 punkti
Par katru ielaisto "bullīti"/pēcspēles metienu-15 punkti
Ja neiziet laukumā0 punkti

Aizsargiem un uzbrucējiemPunkti
Par gūtiem vārtiem+40 punkti
Par rezultatīvu piespēli+25 punkti
Par realizētu "bullīti"/pēcspēles metienu+20 punkti
Par nerealizētu "bullīti"/pēcspēles metienu-10 punkti
Par katru izdarītu metienu pa vārtiem+5 punkti
Par lietderības koeficienta katru punktu+ vai -10 punkti
Par katru soda minūti-3 punkti
Ja neiziet laukumā0 punkti

Uzvarētāji un balvas

Uzvarētājus šoreiz noteiksim gan pēc katras spēles (kārtas uzvarētājs), gan kopvērtējumā. Katras kārtas uzvarētājs saņems pārsteiguma balvu no Grinds. Ja vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits kārtas ietvaros, tad uzvarētājs tiks izlozēts, bet pārējiem tiks piešķirta SA+ pieeja uz vienu mēnesi.

Kopvērtējumā balvas no Grinds saņems trīs labākie. Ja vairākiem dalībniekiem kopvērtējuma ieskaitē būs vienāds punktu skaits, tad augstāka vieta tiks piešķirta tam, kurš būs izcīnījis labāku rezultātu (vietu) kādā no individuālajām kārtām. Veiksmi!

Par Grinds

Jaunums Latvijā - Grinds enerģijas spilventiņi, ko iecienījuši daudzi NHL hokejisti. Nesatur sportā aizliegtas vielas!

PIEDALIES SPĒLĒ!
Spēles noteikumi!

  +2 [+] [-]

, 2013-05-03 17:40, pirms 11 gadiem
Super,beidzot Fantasy spēle atgriežas sportacentrs.com

  +1 [+] [-]

, 2013-05-03 19:50, pirms 11 gadiem
alex1255 rakstīja: Super,beidzot Fantasy spēle atgriežas sportacentrs.com
Forši, protams, ka atgriežas arī SC Fantasy, taču domāju, ka daļa aizrautīgāko Fantasy "menedžeru", tāpat kā es, arī turpmāk vairāk spēlēs sportsguru.eu menedžeru spēi, kur var veidot savas Fantasy komandas dažādās līgās visas sezonas (arī pleiofu un PČ) laikā.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 14:18, pirms 11 gadiem
A, kur ir pirmās kārtas rezultāti..!

     [+] [-]

, 2013-05-05 17:46, pirms 11 gadiem
Pievienots Girgensons..

Rezultaati buus cerams shii vakara gaitaa..