Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"Open" turnīrs šogad bez Normana un Faldo

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Open" turnīrs šogad bez Normana un Faldo
Gregs Normans
Foto: PA Wire/Scanpix

Šī gada „Open” turnīrā, kas notiks no 14. līdz 17. jūlijam, nepiedalīsies divas golfa leģendas – Gregs Normans un Niks Faldo.

56 gadus vecais austrālietis Normans pirms 18 gadiem uzstādīja „Open” rekordu, 72 bedrītes izejot ar 267 sitieniem. Togad pēdējā raundā Normanam bija 64 sitieni, kas arī ir pēdējā raunda rekords „Open” turnīros. Zīmīgi, ka Normans pirms 18 gadiem izcīnīja savu pēdējo nozīmīgo trofeju.

Normans arī pērn izlaida „Open” turnīru, kas viņam gāja secen labā pleca savainojuma. Tagad Gregam izoperēts kreisais plecs. „Vairāk nekā sešus mēnešus zināju, ka būs nepieciešama tāda operācija. Ceru, ka ar agresīvu rehabilitāciju golfu atkal varēšu spēlēt jūlija beigās,” sacīja Normans.

Savukārt 53 gadus vecais Faldo, kurš 1993. gada turnīrā Normanam zaudēja divus sitienus, pievērsies komentētāja darbam un turnīros nav piedalījies kopš pagājušā gada vasaras, kad „Open” turnīrā netika tālāk par 36 bedrītēm.

Izmantotie resursi:
Sporting Life - Sports News | Live Football...