Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību
Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.

48 gadus vecais Taigers Vudss pirmo līgumu ar "Nike" parakstīja, būdams 20 gadus vecs, kad kļuva par profesionālu golferi. Vienošanās tika noslēgta uz pieciem gadiem par 40 miljoniem dolāru.

Augot Vudsa statusam un panākumiem, viņš vairākas reizes pagarināja līgumus ar "Nike". Tiek vēstīts, ka lielākais līgums tika noslēgts uz desmit gadiem par 200 miljoniem dolāru. Pētījumā tika secināts, ka "Nike" 60% no 200 miljonu ieguldījuma atpelnīja, pateicoties Vudsam ASV teritorijā pārdotajās golfa bumbiņās vien.

Vudss 15 reizes triumfējis lielajos turnīros. Vairāk titulu ir tikai Džekam Niklausam – 18. No golferiem, kas spēlēja reizē ar Vudsu, tuvākais sekotājs ar sešiem major tituliem ir Fils Mikelsons.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/news/business-6...

     [+] [-]

, 2024-01-09 16:07, pirms 4 mēnešiem
nepateicība - dzīves alga