Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Spānijas golferis Himeness slēpojot lauzis kāju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Spānijas golferis Himeness slēpojot lauzis kāju
Migels Anhels Himeness un cigāri - kopā arī golfa laukumā
Foto: Reuters/Scanpix

Viens no populārākajiem Spānijas golferiem, Migels Anhels Himeness, bez spēlēšanas būs spiests iztikt aptuveni piecus mēnešus. Tas kļuvis zināms pēc tam, kad kolorītais golferis slēpošanas laikā salauzis kāju.

"Slēpoju Sjerra Nevadā, zaudēju kontroli un nokritu. Uzreiz sajutu pamatīgas sāpes un sapratu, ka esmu kaut ko salauzis. Būs nepieciešami četri vai pieci mēneši, lai atlabtu un atgrieztos sacensībās. Pēdējos mēnešos spēlēju labi, tāpēc īpaši nepatīkami savainojumu gūt tagad," situāciju komentējis Himess, kuram dzimtajā Malagā veikta operācija.

No slimnīcas golferis tiks izlaists pirmdien, lai Jauno gadu varētu sagaidīt mājās kopā ar ģimeni. Tiesa, kādu laiku nāksies paļauties uz kruķu palīdzību.

Himenss 5. janvārī svinēs 49. dzimšanas dienu. Uzvara "Hong Kong Open" ļāva spānim ierakstīt savu vārdu Eiropas tūres rekordu grāmatā – 48 gadu un 318 dienu vecumā viņš kļuva par tūres vecāko čempionu.

Izmantotie resursi:
European Tour