Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss apsvēris aiziet no golfa, lai pievērstos armijai

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss apsvēris aiziet no golfa, lai pievērstos armijai
Taigers Vudss
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais amerikāņu golfera Taigera Vudsa treneris Henks Heinijs atklājis, ka titulētais golferis nopietni apsvēris golfa pamešanu, lai pievērstos armijai.

"Man tas bija pārsteigums, kad Taigers sāka par to runāt. Viņam bija skaidrs plāns – pievienoties jūras kara flotei. Pie sevis nodomāju: Taigers Vudss, pasaules labākais sportists savos ziedu gados, gatavs pamest sportu, lai pievērstos militārajai dzīvei," savā grāmatā "Lielā neizdošanās. Mani gadi, trenējot Taigeru Vudus" stāsta Heinijs.

Taigera bijušais treneris arī atklājis, ka Vudsa dzīšanās pakaļ Džekam Niklausam, kuram ir 18 "major" tituli (Vudsam – 14), atstājusi paliekošu psiholoģisku iespaidu uz golferi.

"Bija vairāk steigas un mazāk jautrības. Viņš nekad nepieminēja Niklausa rekordu, taču katrā "major" turnīrā tā nasta kļuva arvien lielāka. Un Taigera uzvedība liecināja par to, ka viņam ir mazāk laika to paveikt nekā visi domāja," teica Heinijs.

Heinijs arī kliedēja stereotipus par Vudsa bezbailību: "Viens no īpašības vārdiem, ar kuriem raksturo Taigeru, ir bezbailīgs. Jo vairāk viņu novēroju ciešā kontaktā, jo vairāk sapratu, ka viņš tāds nav."

Izmantotie resursi:
AP

  +2 [+] [-]

, 2012-02-29 11:25, pirms 12 gadiem
Nez, ko viņš - seksa apsēstais - darītu armijā? Nāktos mainīt orientāciju?

  +1 [+] [-]

, 2012-02-29 12:11, pirms 12 gadiem
noro rakstīja: Nez, ko viņš - seksa apsēstais - darītu armijā? Nāktos mainīt orientāciju?
Esi vai nu svētais tēvs vai arī amerikānisks stulbenis.

     [+] [-]

, 2012-02-29 12:13, pirms 12 gadiem
noro rakstīja: Nez, ko viņš - seksa apsēstais - darītu armijā? Nāktos mainīt orientāciju?
Dienētu kopā ar pārējiem "saldummīļiem"
In the Navy
- YouTube