Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Abū Dabī vadību pārņēmis Kulačs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Abū Dabī vadību pārņēmis Kulačs
Serhio Garsija
Foto: AP/Scanpix

Abū Dabī (Apvienotie Arābu Emirāti) notiekošajā ''Abu Dhabi Golf Championship'' turnīrā pēc otrās sacensību dienas vadībā ar -12 atrodas austrālietis Riks Kulačs, kuram ir viena sitiena pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem.

Jau ziņojām par to, ka vakar Abū Dabī pēc sacensību pirmās dienas vadībā ar -7 atradās trīs golferi - Ričards Blends un Ians Poulters no Anglijas, kā arī Dienvidāfrikas Republikas pārstāvis Kīts Horns.

Šodien nevienam no viņiem neizdevās nosargāt vakar iegūtās pozīcijas. Blends ar -5 noslīdējis uz dalītu 28. vietu, savukārt Horns šodienas 18 bedrītes izgāja ar par un saglabāja -7, taču ar šādu rezultātu šodien pietika tikai dalītai 17. vietai. No pirmās dienas līderiem vislabāk nostartēja Poulters, kuram divu dienu summā -9 un kopsummā dalīta 8. vieta. Tikmēr vadībā negaidīti izvirzījies 24 gadus vecais austrālietis Riks Kulačs, kuram pēdējās desmit bedrītēs izdevās gūt deviņus birdie. Viņam -12, bet otrajā vietā ar -11 ir trīs golferi - Serhio Garsija (Spānija), Šeins Lovrijs (Īrija) un Peters Hansons (Zviedrija).

Sacensības Abū Dabī noslēgsies svētdien.

Izmantotie resursi:
europeantour.com