Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Haringtonam Floridā karjeras labākais raunds - 61 sitiens

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Haringtonam Floridā karjeras labākais raunds - 61 sitiens
Podregs Garingtons golfa dēļ sen nav tā smaidījis
Foto: AFP/Scanpix

Īrijas golferis Podregs Haringtons ceturtdien Palmhārborā (Florida) notiekošā "Transition Championship" turnīra otrajā dienā iespēja karjeras labāko raundu, 18 bedrītes izejot ar 61 sitienu.

Haringtona iepriekšējais rekords bija 62 sitieni, kas viņam bijuši trīs reizes karjerā, pēdējā no tām 2009. gada "Portugal Masters". Ceturtdien sasniegtais rezultāts ir arī jauns "Copperhead" golfa laukuma rekords.

Divkārtējais "Open" čempions Haringtons pēc pirmās dienas ir vadībā ar -10, par diviem sitieniem apsteidzot Vilu Klekstonu, bet par pieciem sitieniem septiņus golferus.

"Šobrīd par savu spēli esmu ļoti pārliecināts. Veiktie uzlabojumi liek gaidīt labus rezultātus. Šodien parādīju savu potenciālu," pēc lieliskā raunda staroja Haringtons.

Trīskārtējais "major" turnīru uzvarētājs Haringtons pēdējo titulu guva 2010. gadā Āzijas tūrē, uzvarot "Johor Open".

"Transition Championship" turnīrā startē arī bijušais ranga līderis Lūks Donalds, kurš uzvaras gadījumā atkal atgriezīsies pirmajā vietā. Pēc pirmā raunda Donalds ieņem dalītu 10. vietu ar -4.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com