Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss: "Ticu, ka noķeršu Niklausu"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss: "Ticu, ka noķeršu Niklausu"
Taigers Vudss
Foto: AP/Scanpix

Neskatoties uz to, ka jau divus gadus viņam nav izdevies izcīnīt nevienu titulu, Taigers Vudss uzskata, ka viņam ir pa spēkam noķert leģendāro Džeku Niklausu, kuram ir 18 "major" tituli.

35 gadus vecais Vudss pēdējo no saviem 14 "major" tituliem izcīnīja 2008. gada vasarā, triumfējot "US Open". Pēdējais tituls visos turnīros Taigeram 2009. gada nogalē Austrālijā. Šogad Taigers rangā zaudēja vietu Top 50, kur atradās kopš 1996. gada.

Vaicāts, vai viņam ir pa spēkam izcīnīt vēl četrus "major" titulus, kas nozīmētu Niklausa noķeršanu, Taigers atbildēja, ka par to nedomā: "Patiesībā man vajag piecus! Par Džeka noķeršanu neuztraucos. Šogad galvenais mērķis bija atgūt veselību, lai pēc tam varētu spēlēt un domāt par tituliem."

Tam, ka viņa rekords var tikt apdraudēts, tic arī pats Niklauss: "Taigeram ir lieliska darba ētika, viņš ir cīnītājs, vistalantīgākais golferis pasaulē. Viņš nekur nepazudīs."

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2011-10-13 11:05, pirms 13 gadiem
Tu drīzāk noķersi ziemeļbriedi Rūdolfu