Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Ševčenko pirmo golfa turnīru noslēdz ar +26 divos raundos

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ševčenko pirmo golfa turnīru noslēdz ar +26 divos raundos
Andrijs Ševčenko
Foto: Reuters/Scanpix

Bijušais Eiropas gada labākais futbolists, ukrainis Andrijs Ševčenko, golfā debitējis ar pamatīgu izgāšanos, Harkovas "Challenger" turnīra pirmajos divos raundos sasniedzot rezultātu +26 un izstājoties jau pēc 36 bedrītēm.

Lai sacensības Ukrainas pirmajā profesionālajā golfa turnīrā varētu turpināt arī sestdien un svētdien, Ševčenko bija nepieciešams par 25(!) sitieniem labāks rezultāts. Ševčenko apsteidza tikai 10 spēlētājus, ierindojoties 121. vietā.

Pēc "EURO2012" futbolista karjeru beigušais Ševčenko šodien izcēlās ar diviem "birdie", bet raunds kopumā drausmīgs – Ševam viens četrkāršais "bogey", divi divkāršie un astoņi parastie "bogey".

Fiasko cieta arī bijušais tenisists Jevgeņijs Kafeļņikovs, kurš ar +16 ieņēma 110. vietu. Pēc 36 bedrītēm labākais rezultāts ar -14 ir Dienvidkorejas golferim Šivanam Kimam.

Golfa "Challenger" tūre tika izveidota 1989. gadā.