Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

"Masters" pirmo dienu noslēgs Mikelsons, Vudss startēs no rīta

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Masters" pirmo dienu noslēgs Mikelsons, Vudss startēs no rīta
Fils Mikelsons un Čārls Švorcels
Foto: Reuters/Scanpix

Paziņoti gada pirmā "major" turnīra – "Masters" – starta laiki. Pirmo dienu rīt noslēgs Fila Mikelsona grupa, bet Taigers Vudss startēs rīta pusē. Sacensību ievadā gaidāmi lietaini laika pstākļi.

"Augusta National" golfa kluba priekšsēdētājs Billijs Peins šodien nomierināja visus golfa fanus, paziņojot, ka sacensības notiks, neskatoties uz vētru – nogāzti vairāki koki, ūdens izpludinājis dažus bunkerus.

Vakar bijušas pamatīgas lietusgāzes, mitrs laiks bijis arī šodien. Neskatoties uz lietu, treniņi notikuši, golfa klubu atverot nieka 30 minūtes vēlāk nekā paredzēts.

Šodien notika pirmo divu raundu grupu izloze un starta laiku paziņošana. Sacensības rīt plkst. 7:40 pēc vietējā laika atklās goda sācēji – Arnolds Pālmers, Džeks Niklauss un Gerijs Pleijers.

Savukārt no aktīvajiem golferiem pirmie plkst. 7:50 sāks Kreigs Stadlers, Brendans Stīls un Tims Klārks.

Taigers Vudss spēlēs vienā grupā ar Migelu Anhelu Himenesu un San-Monu Bae, pirmās bedrītes izspēli uzsākot plkst. 10:35. Trīs stundas vēlāk startēs Rorijs Makilrojs, Anhels Kabrera un Baba Vatsons.

Ranga līderis Lūks Donalds ceturtdien un piektdien spēlēs kopā ar Frančesko Molinari un Niku Vatniju. Šī grupa startēs plkst. 10:46 pēc vietējā laika.

Savukārt pēdējā grupā, kas startēs plkst. 13:53, būs Fils Mikelsons, Hanters Meihans un Peters Hansons.

Izmantotie resursi:
Golf News, Tournaments, Tours & Leaderboards |...

     [+] [-]

, 2012-04-05 13:49, pirms 12 gadiem
Sāku interesēties tā nopietni par golfu , sacensībām , reitingiem. Ar angļu valodu pašvaki, tāpēc gribējās lai kāds iemet kādu linku kur varētu krieviski vai latviski uzzināt kuras ir sezonas galvenās sacensības, kā veidojas reitingi. Varbūt var nosaukt kuras ir svarīgākās sezonas tūres