Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Gulbenē" spēlēs japānis, horvāts, Korabļovs un Priedēns

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Gulbenē" spēlēs japānis, horvāts, Korabļovs un Priedēns
Ēriks Kokins var kļūt par "Gulbenes" uzbrukuma līderi
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Latvijas Virslīgas jaunpienācēja "Gulbene" publiskojusi savu sastāvu šī gada sezonai. Ierindā būs ne tikai leģionāri no Krievijas, Gruzijas, Japānas un Horvātijas, bet arī kādreizējais Latvijas izlases aizsargs Igors Korabļovs un citi iepriekšējās sezonas spēlētāji.

"Gulbene" iepriekšējā sezonā pārliecinoši triumfēja 1. līgā, tā arī nezaudējot nevienu spēli. Ātri vien komanda iekaroja ne tikai vietējo, bet arī citu pilsētu līdzjutēju simpātijas. Par kluba ambiciozajiem plāniem liecināja arī varonīgā cīna Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā pret "Skonto", kad tika zaudēts tikai ar 2:3. Pirms šīs sezonas izskanēja runas, ka gulbenieši augstākajā sabiedrībā varētu arī nestartēt naudas trūkuma dēļ, tomēr sliktākais variants nepiepildījās.

Komanda sezonai gatavojās Rīgā, galu galā sapulcinot vairāk nekā spējīgu sastāvu. Par vārtu drošību rūpēsies jau iepriekšējā gadā pārbaudītie Nikoļskis un Labuts, bet aizsardzības galvenais balsts varētu būt pieredzējušais Igors Korabļovs, kurš savulaik bija stabils Latvijas izlases spēlētājs, un spēlēja vienībā jau iepriekšējā gadā. Pēdējo reizi Virslīgā Igors spēlēja Rīgas "Daugavas" rindās. Aizsardzībā svarīga loma būs arī Aleksandram Ivanovam ar Kirilu Jeļkinu, bet no Daugavpils izīrēts krievs Jurijs Kotjukovs un Artjoms Murdasovs, savukārt no "Ventspils" pārgājis Vitālijs Stols.

Pussargu līnijā darbosies Sergejs Mišins, Ivans Sputajs, Ivans Gluško (visi spēlēja jau iepriekš), Kristaps Priedēns, horvāts Ivans Šaracs, japānis Kato, divi gruzīni un citi spēlētāji. Vārtu gūšana tiks uzticēta no Daugavpils "Daugavas" izīrētajam Ērikam Kokinam, Arevšatam Hačatrjanam, Artim Novickim un vairākiem vietējiem futbolistiem.

Kluba galvenā trenera pienākumus turpinās pildīt Mihails Koņevs, bet komandas sporta direktors būs Romāns Lajuks, kurš bija priecīgs, ka izdevās saglabāt komandu: "Mecenātu, kas pagājušajā gadā mums palīdzēja, vairs nav, tādēļ esam tur, kur esam. Esam zaudējuši piecus cilvēkus no komandas pamatsastāva - Minori Sato un Oļegs Laizāns tagad spēlēs Ventspilī, Liepājā atgriezās Toms Mežs un Vladimirs Kamešs, savukārt Staņislavs Pihockis pārgājis uz Lietuvas virslīgas klubu, prom devās vēl arī citi spēlētāji (Vorobjovs, Radevičs, Mansilla, Dinsbergs). Šogad turpinām iet to pašu ceļu - aicinām tos puišus, kuri vēlas pilnveidot savu meistarību.

Ja pagājušajā sezonā mēs uzstādījām pirmās līgas rekordu skatītāju apmeklētības ziņā, tad varbūt to ar mūsu līdzjutēju palīdzību varētu izdarīt arī Virslīgā. Cerams, ka līdzjutējiem būs interese par mūsu komandu. Tā, protams, vislielākajā mērā būs atkarīga no mūsu spēles, taču mēs centīsimies darīt, ko varēsim. Par rezultātiem pašreiz nevaram runāt, taču domāju, ka pēdējās vietās mēs noteikti nebūsim."

Pašreiz par komandas partneriem ir kļuvuši SIA "Piebalgas alus" un SIA "Rubate", bet par tehnisko sponsoru kļuvusi itāļu sporta apģērbu firma "Erea". Pirmā spēle gulbeniešiem paredzēta 3. aprīlī viesos pret Daugavpils "Daugavu".

"Gulbenes" sastāvs

SpēlētājsPozīcija
Albers NikoļskisVārtsargs
Igors LabutsVārtsargs
Aleksandrs IvanovsAizsargs
Kirils JeļkinsAizsargs
Igors KorabļovsAizsargs
Jurijs KotjukovsAizsargs
Vitālijs StolsAizsargs
Artjoms MurdasovsAizsargs
Ivans GluškoPussargs
Sergejs MišinsPussargs
Ivans SputajsPussargs
Kristaps PriedēnsPussargs
Jasuhiro KatoPussargs
Ivans ŠaracsPussargs
Ilija SordijaPussargs
Dāvids CiskarišviliPussargs
Jānis RubenisPussargs
Jānis KeišsPussargs
Jānis LapssUzbrucējs
Ēriks KokinsUzbrucējs
Arevšats HačatrjansUzbrucējs
Artis NovickisUzbrucējs
Elvis TeremkoUzbrucējs
Emīls BisenieksUzbrucējs
Edgars JansonsUzbrucējs
Emīls GrāvlējsUzbrucējs

Izmantotie resursi:
dzirkstele.lv
 - Portāls

  +5 [+] [-]

, 2011-03-31 23:02, pirms 14 gadiem
Gulbene vakardien aizvadiija paarbaudes speli pret Smiltenes 2. ligas komandu , un liidzigaa spele ar 4:2(1:1 peec pirma) uzvareeja, un sastaavs nebija no tiem sliktakajiem , sastava bija horvats, japanis, ventspilnieks, un lkm arii gruziins!!

 +12 [+] [-]

, 2011-03-31 23:13, pirms 14 gadiem
Aizdomīgi kupls uzbrucēju skaits.

  +5 [+] [-]

, 2011-03-31 23:22, pirms 14 gadiem
opāa, Elivs Teremko ir 95. gadā dzimis puisis! ir arī 94. gadā dzimuši.

  +6 [+] [-]

, 2011-03-31 23:25, pirms 14 gadiem
prieks par Jaani Lapsu vismaz labs maajinieks ar komandaa
es domaaju kad sastaavs uz peedeejo briidi salasiits visai labs!
Veiksmi sezonaa!

  +4 [+] [-]

, 2011-03-31 23:55, pirms 14 gadiem
Izklausās "ļoti" latviska komanda,ja palasa uzvārdus.
Bet prieks,ka dzimtā pilsēta šitā pastiprinās.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-01 00:25, pirms 14 gadiem
cappadonna rakstīja: Gulbene vakardien aizvadiija paarbaudes speli pret Smiltenes 2. ligas komandu , un liidzigaa spele ar 4:2(1:1 peec pirma) uzvareeja, un sastaavs nebija no tiem sliktakajiem , sastava bija horvats, japanis, ventspilnieks, un lkm arii gruziins!!
Kokins arī spēlēja uzbrukumā un aizsargi bija visi labākie!

  +9 [+] [-]

, 2011-04-01 00:43, pirms 14 gadiem
Nez ko Gulbenes sports darītu bez Rubates, šie atbalsta futbolu, basketbolu, hokeju un gan jau vēl kaut ko no "mazajiem" sporta veidiem. Paldies Sliedem un Augulim - respect, ka šajos grūtajos laikos atrodas arī tādi uzņēmumi.

     [+] [-]

, 2011-04-01 01:10, pirms 14 gadiem
Manuprāt, Gulbene ir vissbriesmīgākā pilsēta Latvijā. Neapskaužu leģionārus. Vienīgā izklaides vieta ir superneto veikals. Izklaides vietas, protams, ir sīkums salīdzinājumā ar iespēju lauzt mašīnu, braucot pa ielām.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-01 02:39, pirms 14 gadiem
Straka rakstīja: Manuprāt, Gulbene ir vissbriesmīgākā pilsēta Latvijā. Neapskaužu leģionārus. Vienīgā izklaides vieta ir superneto veikals. Izklaides vietas, protams, ir sīkums salīdzinājumā ar iespēju lauzt mašīnu, braucot pa ielām.
żini, puisīt (vienalga cik tev gadu, bet tu izrunājies kā 14 gadīgs puišelis), padomā pirms kaut ko raksti. Ja tu pilsētas "krutumu" mēri izklaides vietās un bedrēs, tad tev vajadzētu tomēr saņemties un pabeigt pamatskolu...

  -2 [+] [-]

, 2011-04-01 03:07, pirms 14 gadiem
Uz Bukiem Japani, Horvatu ............ Gulbenes komanda ar vienu Gulbenieti, Kapec sponsori vispar, tad ,dod naudu ,lai uz Japanu Horvatiju aiziet naudina. Kapec nespele vietejie gulbenes puikas , dzila rezerve divi jauniesi ir, bet spelet netiks. Tad kapec Stameriena grib celt vel halli futbolam????????????????????

  +3 [+] [-]

, 2011-04-01 05:19, pirms 14 gadiem
zoro rakstīja: Uz Bukiem Japani, Horvatu ............ Gulbenes komanda ar vienu Gulbenieti, Kapec sponsori vispar, tad ,dod naudu ,lai uz Japanu Horvatiju aiziet naudina. Kapec nespele vietejie gulbenes puikas , dzila rezerve divi jauniesi ir, bet spelet netiks. Tad kapec Stameriena grib celt vel halli futbolam????????????????????
sekli

  +9 [+] [-]

, 2011-04-01 07:47, pirms 14 gadiem
>>>Straka
Latvijas futbols nav Latvijas basketbols.Izklaidēties gribētāju krietni mazāk,jo futbolistiem smagāk jāstrādā, gan lietū,gan vējā gan dubļos,gan uz mākslīgiem laukumiem.Nebūs laika domāt par Rīgas krogiem un izpriecu vietām.

  +2 [+] [-]

, 2011-04-01 09:12, pirms 14 gadiem
Pēc zemestrīces , japāņiem nav nokritušās cenas ?.

     [+] [-]

, 2011-04-01 09:54, pirms 14 gadiem
zoro rakstīja: Uz Bukiem Japani, Horvatu ............ Gulbenes komanda ar vienu Gulbenieti, Kapec sponsori vispar, tad ,dod naudu ,lai uz Japanu Horvatiju aiziet naudina. Kapec nespele vietejie gulbenes puikas , dzila rezerve divi jauniesi ir, bet spelet netiks. Tad kapec Stameriena grib celt vel halli futbolam????????????????????
Vai tad Gulbenē šosezon maksās algas/stipendijas? Japāņa algu sedzot viņa aģentūra, vietējiem spēlētājiem šogad neko nepiedāvājot, šķiet, ka dažiem viņi vēl ir parādā par pagājušo sezonu. Starp citu, pa kuru laiku Gluško no aizsarga pārtapa par pussargu?

  +4 [+] [-]

, 2011-04-01 10:53, pirms 14 gadiem
>>>begemots

Jautājums pavisam vienkāršs.Cik gulbeniešu spēlēja komandā pērn,kad tika izcīnītas tiesības spēlēt virslīgā?

  +2 [+] [-]

, 2011-04-01 11:10, pirms 14 gadiem
Algun! Cik īsto ventspilnieku ir FK Ventspils? Ignatānu par tādu jau ar nevar uzskatīt....

  -1 [+] [-]

, 2011-04-01 16:54, pirms 14 gadiem
Tīri normāls sastāvs savākts beigās. Nekādi ārā kritēji uz pārējo fona nebūs. Man personīgi prieks, ka leģionāri ir ne tikai no Krievijas kā tas bieži mēdz būt. Gulbenes sastāvā skaidri saredzama tā robeža starp tiem, kas spēlēs un kas vēl ir jaunie. Cerams, ka tie jaunie arī gūs pieredzi, bet pamatsastāvu Gulbene var uztaisīt ļoti konkurētspējīgu. Lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2011-04-01 19:49, pirms 14 gadiem
Priedēns vēl nav nodzēries?

  +2 [+] [-]

, 2011-04-01 21:39, pirms 14 gadiem
>>>Verons
Atvainojos kungs,bet es atšķirībā no begemota arī nebrēcu,ka komandā nespēlē savējie. Jums ,kā īpaši apdāvinātam paskaidroju,ka jautājums tika uzdots tādēļ.ka pērn tiesības Gulbene izcīnīja ar spēlētājiem,kuri nebūt nebija vietējie,bet tagad būdami virslīgā begemots grib ,lai laiž laukumā vietējos. Viņi pēkšņi ir gatavi virslīgas mačiem?Pie tam par līdzjutēju atbalstu komandai nebija jāsūdzās,lai arī spēle vieni viesstrādnieki.Tad kādēļ brēkt,ka komandā uzaicināti leģionāri.Bez viņiem komanda vispār būs nekonkurētspējīga.Ne tā?
PS.Kas attiecās uz FK Ventspils,tad redzu nezini,ka Ignatāns nebūt nav ventspilnieks.Komandas pamatsastāvā šobrīd spēlē divi puikas,kuri dzimuši un futbolu apguvuši Ventspilī.Tie ir Vladimirs Bespalovs un Igors Savčenkovs.Nav viegli vietējiem izkarot vietu sastāvā,it sevišķi tad,ja komanda uzstāda augstus mērķus,kaut arī Latvijas mērogā.

     [+] [-]

, 2011-04-01 23:19, pirms 14 gadiem
alguns rakstīja: >>>begemots

Jautājums pavisam vienkāršs.Cik gulbeniešu spēlēja komandā pērn,kad tika izcīnītas tiesības spēlēt virslīgā?
viens! tas pats Jaanis Laps

     [+] [-]

, 2011-04-11 18:43, pirms 13 gadiem
Straka rakstīja: Manuprāt, Gulbene ir vissbriesmīgākā pilsēta Latvijā. Neapskaužu leģionārus. Vienīgā izklaides vieta ir superneto veikals. Izklaides vietas, protams, ir sīkums salīdzinājumā ar iespēju lauzt mašīnu, braucot pa ielām.
Kurā gadā tu biji Gulbenē?