Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Bijušais izlases vārtsargs Dāvis Ošs atgriežas apritē un pievienojas "Liepājai"

Agris Suveizda

Bijušais izlases vārtsargs Dāvis Ošs atgriežas apritē un pievienojas "Liepājai"
Dāvis Ošs. Foto: FK "Liepāja"

Futbola klubs "Liepāja" pirms rītdienas svarīgās spēles Rīgā pret "Audu" pavēstījusi par 28 gadus vecā vārtsarga Dāvja Oša pievienošanos komandai.

Limbažnieks Ošs Virslīgas karjeru sāka "Metta", no 2015. līdz 2019. gadam aizvadot 101 spēli, nākamos divarpus gadus pavadīja Jūrmalas "Spartakā", nospēlēdams 48 mačus, bet pagājušajā vasarā viņš tika izīrēts "Riga", kur bija rezerves vārtsargs.

Latvijas vicečempions šīs sezonas pirmo pusgadu gan pavadīja bez kluba. Ošs bija rezerves vārtsargs Latvijas U19 izlasē, Latvijas U21 izlasē un arī Latvijas pieaugušo izlasē, tiekot pieteikumā sešos mačos Daiņa Kazakeviča debijas ciklā. Latvijas dažāda vecuma izlasēs Ošs gan ne reizi nav izgājis laukumā kvalifikācijas spēlēs.

Ošs jau ir iekļauts Virslīgas pieteikumā, un tajā pašlaik ir atrodami četri vārtsargi – spēles laiku gandrīz uz pusēm šoseozn dalījuši 24 gadus vecais gruzīns Luka Sanikidze un 25 gadus vecais Vladislavs Lazarevs, kurš bija Oša komandas biedrs Jūrmalā, bet 10 spēlēs rezervē ticis 19 gadus vecais Ņikita Pinčuks. Šovasar komandu pameta Krišjānis Zviedris, kurš kļuvis par Somijas līderes SJK pirmo numuru.

"Liepāja" ar 32 punktiem 23 spēlēs ieņem ceturto vietu, par diviem punktiem atpaliekot no "Valmieras" un par punktu apsteidzot "Audu".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/FKLiepaja/...

  -1 [+] [-]

, 2023-07-29 21:12, pirms gada
Bijušais izlases vārtsargs bez nevienas oficiālas spēles izlasē. Sēdēšana uz soliņa neskaitās. Agri, tu uzsit viņa cenu?

     [+] [-]

, 2023-07-29 21:15, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Bijušais izlases vārtsargs bez nevienas oficiālas spēles izlasē. Sēdēšana uz soliņa neskaitās. Agri, tu uzsit viņa cenu?
Ir gadījumi, kad rezerves vārtsargs neaizvada nevienu spēli izlasē karjerā, bet ir bijis lielo turnīru pieteikumā. Viņus arī Tu nesauktu par bijušajiem izlases vārtsargiem? Manuprāt, Tu šoreiz lieki piekasies.