Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pahars: "Pastiprinājums tiks meklēts noteikti"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Pahars: "Pastiprinājums tiks meklēts noteikti"
Marians Pahars
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien piedzīvotā zaudējuma pret Tallinas "Flora" (0:2) Latvijas spēcīgākā futbola kluba Rīgas "Skonto" galvenais treneris Marians Pahars žurnālistiem atzina, ka igauņi uzvarējuši pelnīti, taču krietni vien jūtamas Sadraudzības kausa izcīņā gūtā noguruma sekas. Tāpat Pahars atklāja, ka noteikti tiks meklēts pastiprinājums.

"Zaudējām pelnīti, "Flora" visos spēles komponentos bija pārāka. Negribu žēloties par problēmām, taču uzbrukumā bez Blanka mums nekā nebija. Priekšējā līnijā vajadzēja spēlēt Mingazovam, Pētersonam un Fabianu, bet Žunioru, kura ļoti pietrūka - Krievijā gūtā ceļgala savainojuma dēļ nolēmām pietaupīt -, pienācīgi nomainīt nespējam. Protams, varējām iesist 11 metru soda sitienu, tad vēl būtu palikušas desmit minūtes un kaut kādas cerības, taču "Flora" uzvarēja likumsakarīgi - igauņi darbojās ātrāk, bumbu kontrolēja ar vienu-diviem pieskārieniem, kamēr mēs bijām lēnāki," šodien aizvadīto maču rezumēja "Skonto" galvenais treneris Marians Pahars.

"Nav jābūt speciālistam, lai redzētu, ka šobrīd fiziski nebijām gatavi. Pēc Sadraudzības kausa bija tikai trīs dienu atpūta. Taču augstas klases komanda no citām arī atšķiras ar to, ka arī brīžos, kad rodas kādas problēmas, tā atrod iespējas sasniegt rezultātu. Redzams, ka mums ir, pie kā piestrādāt," atzina Pahars.

Par komandas sastāvu galvenajam trenerim gan ir tikai daļēja skaidrība: "Par to, kur ir lietuviešu uzbrucējs Ražulis, es nezinu. Fabianu paliks ar mums, līgums gan vēl nav parakstīts.Tuvākajā laikā ceru tikt skaidrībā par citiem, kas darbojas ar mums - tas attiecas uz Koļesņičenko, Kačanovu, Laizānu. Viņi mums ir vajadzīgi, taču pagaidām paši nespēj atbildēt. No "Olimpa" klāt nākuši Siņicins un arī Elvis Stuglis, domāju, ka viņi paliks komandā. Skaidrs, ka nebūs Džanelidzes, par kura promiešanu bija skaidrs jau pēc pagājušās sezonas. Tāpat prom acīmredzot ir Daņilovs un Kļimovs no "Olimpa". Sastāvā ir deficīts, un pat tad, ja neviens vairs nedosies prom, pastiprinājums noteikti ir jāmeklē!"

Par tuvākajiem plāniem pilnīgas skaidrības arī nav - nākampiektdien ieplānotā pārbaudes spēle acīmredzot tomēr tiks atcelta, simtprocentīgas pārliecības neesot arī par dalību kādā treniņnometnē vai turnīrā Turkmenistānā. "Ja nekur neaizbrauksim, visu ziemu trenēsimies tepat - "Skonto" hallē," atzina Pahars, kurš jaunā laukuma kvalitāti un hallē radītos apstākļus vērtēja atzinīgi.

     [+] [-]

, 2011-01-29 18:40, pirms 13 gadiem
Diezgan pesimistiski, lai neteiktu vairāk. Protams, ka ir jāstrādā, līdz sezonas sākumam laika vēl daudz. Taču sastāva komplektācija pašlaik neiet diez ko raiti, cik var spriest. Neko darīt, tā tas notiek - līderi dodas prom, bet viņu vietā jāmeklē aizstājēji. Tas ir grūts darbs.

  -4 [+] [-]

, 2011-01-29 19:47, pirms 13 gadiem
Pahars:
"Zaudējām pelnīti, "Flora" visos spēles komponentos bija pārāka.

     [+] [-]

, 2011-01-30 13:17, pirms 13 gadiem
Interesanti, kāpēc ņem Stugli, bet neņem Šabalu. Protams, Stuglis ir gadu vecāks, Šabalam vēl tikai 16, un no nepārforsētas attīstības viedokļa varbūt labāk vēl gadu uzspēlēt Olimpā. Vēl Stugļa priekšrocība ir garāks augums. No otras puses, Šabala jau pagājšgad bija pārāks.
Žēl, ka ne Olimpā, ne Skonto nav palicis neviens pieredzējis treneris, kam varētu droši uzticēt Šabalas talanta slīpēšanu.