Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Ventspili'' pastiprina ukraiņu pussargs Tkačuks

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Ventspili'' pastiprina ukraiņu pussargs Tkačuks
Jurijs Tkačuks. Foto: FK ''Ventspils''

FK ''Ventspils'' oficiāli paziņojusi, ka uz gaidāmo sezonu to pastiprinās 25 gadus vecais ukraiņu pussargs Jurijs Tkačuks, kurš kopš 2018. gada spēlēja Igaunijas čempionātā ''Levadia'' rindās. Jau drīzumā sāksies jaunā Virslīgas sezona.

Jau martā plānota jaunās Virslīgas sezonas pirmās spēles. Gatavoties tai turpina visas Virslīgas komandas. Gaidāmajā sezonā Latvijas augstākajā čempionātā startēs deviņas komandas, nevienai no tām neizkrītot līgu zemāk. Devītās vietas īpašniece aizvadīs pārspēles ar 1. līgas komandu.

FK ''Ventspils'' šodien ziņo par pastiprinājumu - 25 gadus veco ukraiņu pussargu Juriju Tkačuku, kurš pēdējās sezonas pavadījis Igaunijā ''Levadia'' rindās. Profesionāļa karjeru Tkačuks uzsāka Ukrainā Harkivas ''Metalist'' rindās, ar kuru kopā spēlēja arī UEFA Eiropas līgā.

Vēlāk pussargs saņēma uzaicinājumu pievienoties Madrides ''Atletico'', ko ukrainis pieņēma. Galvenajā komandā Tkačuks nenospēlēja nevienu maču, pārsvarā spēlējot otrajā komandā. No 2018. gada Tkačuks spēlēja ''Levadia'', gūstot trīs vārtus. Ukrainas izlasē spēlējis jauniešu izlasēs 2014. gada Eiropas čempionātā un 2015. gada pasaules čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://fkventspils.com/transferu-j...

     [+] [-]

, 2021-02-27 21:47, pirms 3 gadiem
Beidzot kāda ziņa no FK Ventspils puses.Kalendārs grūts.Pirmās trīs spēles ar medaļniekiem un diemžēl komandu pastiprinājumi ir ar pavāju CV visi bez izņēmuma.Parakņājos netā un par Tkačuku redzam,ka summa ir aizvadījis tikai deviņas spēles Ukrainas premjerlīgā;Spānijas trešās un ceturtās līmeņa komandās divdesmit spēles.Gan Ukrainā,gan spānijā bez vārtu guvumiem.Igaunijā divās sezonās Levadia komandā meistarlīgā 60 spēles un trīs gūti vārti.Tas jau nedaudz labāk,tomēr uzmanīgu dara kas cits.Pērn Levadia rindās aizvadījis tikai vienu maču.Tātad kaut kāds iemesls.vai nu trauma,vai nu covid,bet veselu gadu bez spēļu prakses.Apmēram tāda ir reāla,nevis uzprišināta statistika šim spēlētājam.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-28 12:41, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Beidzot kāda ziņa no FK Ventspils puses.Kalendārs grūts.Pirmās trīs spēles ar medaļniekiem un diemžēl komandu pastiprinājumi ir ar pavāju CV visi bez izņēmuma.Parakņājos netā un par Tkačuku redzam,ka summa ir aizvadījis tikai deviņas spēles Ukrainas premjerlīgā;Spānijas trešās un ceturtās līmeņa komandās divdesmit spēles.Gan Ukrainā,gan spānijā bez vārtu guvumiem.Igaunijā divās sezonās Levadia komandā meistarlīgā 60 spēles un trīs gūti vārti.Tas jau nedaudz labāk,tomēr uzmanīgu dara kas cits.Pērn Levadia rindās aizvadījis tikai vienu maču.Tātad kaut kāds iemesls.vai nu trauma,vai nu covid,bet veselu gadu bez spēļu prakses.Apmēram tāda ir reāla,nevis uzprišināta statistika šim spēlētājam.
Galvenais jau bija ierakstīt ka ir bijis Atletico un visi uzreiz domā ka nez kas par monstru parakstīts.Gaurač arī savulaik bija uz Milan aizbraucis.Izskatās ka FKV ir viens aģents un piegādā savus spēlētājus,visi ar Ukrainas pasi.Neviens LV spēlētājs nav parakstīts un tas par kaut ko liecina.Droši vien ka caurumus aizspildīs ar akadēmijas spēlētājiem,tas pats Kokins jau nemuktu no laba kluba uz nabago Daugavpili pa 300 eur kapāt.