Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" Marijampolē grauj Šauļu futbolistus

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Ventspils" Marijampolē grauj Šauļu futbolistus
Mišels Maki Mvondo
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Futbola klubs "Ventspils" noslēdzis treniņnometni Lietuvā, pie tam noslēdzis to ar graujošu uzvaru pār "Šiauliai" - 5:1. Futbolisti jau atgriezušies mājās, bet 9. februārī dosies uz Turciju.

"Ventspils" futbolisti savu pirmo treniņnomenti jaunā galvenā trenera Sergeja Podpalija vadībā aizvadīja Lietuvas pilsētā Marijampolē. Pirmajā pārbaudes spēlē tika nospēlēts 2:2 ar "Sūduva", bet šodien komanda aizvadīja spēli ar aizvadītās sezonas piekto spēcīgāko šīs valsts pārstāvi.

Jau pirmajā puslaikā ventspilnieki izcēlās trīs reizes, izmantojot leišu paviršo spēli aizsardzībā. Rezultātu atklāja Ahmeds Abdultaofiks, bet pēc viņa izcēlās cits leģionārs Mvondo Maki. Trešos vārtus guva kāds uz pārbaudi atbraukušais spēlētājs. Pēc pārtraukuma "Šiauliai" vienreiz ieraidīja bumbu savos vārtos, bet tad prata uzlauzt "Ventspils" cietoksni. Punktu spēlei ar precīzu sitienu pielika Visvaldis Ignatāns - 5:1.

Ventspilnieki jau atgriezušies uz mājām. Pāris dienas spēlētājiem būs iespēja atpūsties, bet tad tiks atsākti treniņi Ventspilī, pēc kā sekos divu nedēļu treniņnometne Turcijā. Uz siltajām zemām Latvijas vicečempioni dosies 9. februārī.

Ventspils - Šiauliai 5:1 (3:0)
Vārti: Abdultaofiks; Maki; Ignatāns; Uz pārbaudi atbraukušais futbolists; savos vārtos

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2011-01-27 23:03, pirms 13 gadiem
Uz pārbaudi atbraukušais futbolists. Jocigs uzvards

  +3 [+] [-]

, 2011-01-27 23:14, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: Trešos vārtus guva kāds uz pārbaudi ieradies spēlētājs Pipec līmenis, sak nēģeris, izskatās, ka futbola prot spēlēt, davai paņemsim komandā... Iepatiksies, pajautāsim vārdu
nu joptvai, kur tā var pateikt

     [+] [-]

, 2011-01-28 00:05, pirms 13 gadiem
Malači.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-01-28 09:32, pirms 13 gadiem
Muamba Kādsuzpārbaudiieradiesspēlētājs.

     [+] [-]

, 2011-01-28 18:37, pirms 13 gadiem
Patiesībā tā ir gana vispārpieņemta prakse; kad pirms dažiem gadiem pirms savas sezonas Rīgā spēlēja Blackpool, arī viņi rakstīja protokolā: "A tryalist"(: (tiesa, nākamajā viesošanās reizē pārbaudāmo spēletāju uzvārdi bija zināmi, acīmredzot pieeja ir atkarīga no konkrētā trenera).

     [+] [-]

, 2011-01-29 17:29, pirms 13 gadiem
Bērnudārzs!

Bespalovs laikam Ronaldo piesaistījis, ja jau nevēlas atklāt lielo zvaigzni, lai gan parasti ar to iepriecina līdzjutējus, bet tas tā...

Tikai beigās tā zvaigzne izrādīsies vai nu Oļegs no Krievijas vai Muamba no Nigērijas

eh...