Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugava" rīt uzsāks dalību starptautiskā turnīrā Somijā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Daugava" rīt uzsāks dalību starptautiskā turnīrā Somijā
Valērijs Afanasjevs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Latvijas futbola klubs "Daugava" piektdienas vakarā uzsāks dalību starptautiskā futbola turnīrā "Uusi Lahti Cup 2011", kurā piedalīsies arī Somijas un Igaunijas klubi. "Daugava" jau ieradusies Somijā, kur rīt plkst. 20:00 aizvadīs pirmo spēli.

"Uusi Lahti Cup" kļuvis par tradicionālu starptautisko futbola turnīru, kurā pirmo reizi piedalīsies arī kāds Latvijas klubs. Daugavpils "Daugavai" dalība šajos mačos būs lieliska iespēja turpināt gatavošanos jaunajai sezonai. Uz Somiju devies kluba pamatsastāvs, kā arī vairāki pārbaudāmie futbolisti.

Šajā turnīrā piedalīsies astoņas komandas, kuras turnīru aizvadīs pēc izslēgšanas spēļu principa ar nelieliem savdabīgiem izņēmumiem. Ar sešiem klubiem būs pārstāvēta Somija (valsts čempioni "HJK", KuPs (2. vieta), "Haka" (8. vieta), "Lahti" (14. vieta), kā arī zemāko līgu klubi "Kuusysi" un "TamU"), "Nomme Kalju" pārstāvēs Igauniju, bet jau pieminētā "Daugava" Latviju.

Ceturtdaļfināla kārtā daugavpilieši tiksies ar Somijas zemāko līgu klubu "Kuusysi", kas spēlē tikai trešajā valsts līgā. Lahti bāzētais klubs "Daugavai" noteikti būtu jāuzvar, ja tā vēlas pacīnīties par turnīra galveno trofeju, kā arī naudas balvām, kas pienāksies četrām labākajām komandām. Uzvarētājs saņems 15 tūkstošus eiro.

Ja "Kuusysi" barjera tiks pārvarēta, pusfinālā gaidīs tikšanās ar pāra "Lahti" un "KuPS" uzvarētājiem. Ja izdosies uzvarēt arī šajā duelī, finālā, iespējams, varēs samērot spēkus ar Somijas čempioni "HJK", ja vien tā tiks līdz finālam. Ja gadīsies tā, ka "Daugava" zaudēs jau ceturtdaļfinālā, vēl viena spēle šajā turnīrā tiks garantēta.

Pirmās spēles sākums plkst. 20:00, bet pusfināla spēle, ja daugavpilieši uzvarēs, sāksies sestdien 15:00. Finālu paredzēts aizvadīt svētdien tajā pašā laikā.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-27 20:30, pirms 13 gadiem
Lai veicas Skonto Livonijas kausā un Daugavai Lahti Cup. Abas komandas var mierīgi kausus paņemt. To arī novēlu.