Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Butriks: "Uz "Baku" mani neviens nav saucis"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Butriks: "Uz "Baku" mani neviens nav saucis"
Andrejs Butriks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbolists Andrejs Butriks šodien sarunā ar portālu Sportacentrs.com noliedza Azerbaidžānas presē izskanējušās baumas, ka viņš uz pārbaudes laiku pievienojies "Baku", sakot, ka tas ir šīs valsts masu mediju uzpūsts burbulis.

Pavisam nesen Azerbaidžānas masu mediji ziņoja, ka Andrejs Butriks devies atrādīties šīs līgas klubam "Mughan", bet jau nākamajā dienā parādījās informācija, ka pie sevis futbolistu uzaicinājis arī Aleksandra Starkova trenētais "Baku". Pats futbolists šīs baumas kategoriski noliedzis:

"Nezinu, no kurienes Azerbaidžānas presē parādījusies tāda informācija, bet tā nav patiesa. Biju devies uz divu dienu atrādīšanos "Mughan", bet šajā klubā varētu spēlēt tikai vasarā. Komandai ir vajadzīgs futbolists, kurš būtu gatavs spēlēt jau tagad, bet es neesmu spēlējis praktiski piecus mēnešus. Viņiem nav laika gaidīt, kamēr es iespēlēšos, tādēļ nolēmām turpināt sarunas vasarā.

Runas par manu pievienošanos "Baku" ir nepatiesas. Azerbaidžānā visa futbola prese balstās uz emocijām, tā ka nav pārsteigums, ka viņi sarakstījuši tādas muļķības. Tuvākajā laikā ceru pievienoties futbola kluba "Ventspils" treniņiem, bet līguma ar šo vienību man nav. Mans galvenais uzdevums šobrīd ir atgūt sportisko formu. Jauno galveno treneri vēl neesmu redzējis, jo uz Azerbaidžānu devos tieši tajā laikā, kad viņš ieradās uz Latviju. Ja izdosies viņam iepatikties, varētu turpināt spēlēt "Ventspilī".

Par citiem variantiem negribās runāt, jo nav nopietni braukt uz ārzemēm, lai spēlētu pa 20 minūtēm mačā. Leģionāram ir jāspēlē 90 minūtes, bet mana fiziskā kondīcija šobrīd to neatļauj. Atgūšu sportisko formu, tad runāsim par iespējamajiem variantiem."

  +6 [+] [-]

, 2011-01-25 14:45, pirms 13 gadiem
un sportacentrs kaa vienmeer palaizh burbuli taalak

  +1 [+] [-]

, 2011-01-25 14:48, pirms 13 gadiem
rronijs rakstīja: un sportacentrs kaa vienmeer palaizh burbuli taalak
jā!

  -2 [+] [-]

, 2011-01-25 15:12, pirms 13 gadiem
rronijs rakstīja: un sportacentrs kaa vienmeer palaizh burbuli taalak
Nu vajag taču ziņas par ko mēli patrīt!
Cik tad var par visādām ārzemju līgām diskutēt.

  +4 [+] [-]

, 2011-01-25 15:33, pirms 13 gadiem
rronijs rakstīja: un sportacentrs kaa vienmeer palaizh burbuli taalak
Burbuli papūta Par sportu.LV... Kā parasti!

     [+] [-]

, 2011-01-25 16:12, pirms 13 gadiem
Starkovs arii reiz teica, ka tas ir burbulis, ka trenees Baku!
un peec paaris dienaam jau bija nosleedzis ligumu

  -1 [+] [-]

, 2011-01-25 17:47, pirms 13 gadiem
kā besī šitās baumas futbolā gan no klubiem gan no futbolistiem. Paraksta līgumus, bet nē visu noliedz utt. kas ir ar to futbolu, takā kautkādas "tirgus bābas". man liekas nevienā citā sporta veidā nav šitāda muldēšana.

un tad vēl tā simulēšana laukumā.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-25 20:32, pirms 13 gadiem
Prieks ,ka Andrejs patiesi spēj novērtēt savas šībrīža iespējas,tādēļ jau pirmā informācija par došanos uz Baku mani pārsteidza.Ja ir paškritika,tad ir cerības,ka redzēsim Butriku vēl spēlējam normālā līmenī.

     [+] [-]

, 2011-01-26 01:04, pirms 13 gadiem
Aha. Redz, ka parsportu.lv raksta ne tā, kā ir un tad citi paņem. Vispār tagad pie Podpalija Butrikam jācenšas iegūt vietu sastāvā. Tad jau varbūt, ka dosies pie Starkova, taču pagaidām domāju, ka viņš varētu paņemt kādu izlases spēlētāju, kam pašlaik nav kluba - Laizānu, Koļesņičenko, Kačanovu vai Soloņicinu. Koļinko jau diez vai.