Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pēc Mihelsona un Usova konflikta RFS atceļ pārbaudes spēli pret "Mettu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pēc Mihelsona un Usova konflikta RFS atceļ pārbaudes spēli pret "Mettu"
Foto: Nora Krevņeva-Baibakova, fkrfs.lv

Piektdien bija paredzēta pārbaudes spēle starp RFS un “Mettu”, komandām turpinot gatavošanos Latvijas Virslīgas jaunajai sezonai. Tomēr pēc tam, kad abu futbola klubu vadību starpā izcēlās pamatīgas nesaskaņas, RFS pieņēmusi lēmumu maču atcelt.

Portāls Sportacentrs.com sestdien jau vēstīja par Virslīgas starpsezonas lielāko skandālu. RFS direktors Aleksandrs Usovs pauda, ka “Mettas” ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons viņam iesitis pa galvu un ka notikušajam bijuši vairāki liecinieki. Tāpat Usovs sacīja, ka pēc notikušā bijis spiests doties uz slimnīcu un ka incidents fiksēts policijas protokolā. Savukārt Mihelsons noliedza, ka būtu izdarījis sitienu, un policiju esot izsaukuši tieši “Mettas” pārstāvji.

Sestdien Olimpiskā sporta centra hallē norisinājās pārbaudes spēle starp “Mettu” un “Daugavpili”. Latgales vienības rindās laukumā devās no RFS izīrēti futbolisti, tāpēc Usovs kopā ar RFS galveno treneri Viktoru Morozu vēlējās apmeklēt maču. Ja Morozs bija iekļauts oficiālajā sarakstā, tad Usova tur nebija. Viņš gan esot panācis mutisku vienošanos, ka drīkstēs apmeklēt maču cita cilvēka vietā, tomēr dokumentos tas nav fiksēts. Mihelsons vēlējies, lai Usovs pandēmijas ierobežojumu dēļ pamestu mača norises vietu, un abu starpā izcēlies skandāls. “Metta” arī uzsvēra, ka RFS vien otrdien atgriezās no treniņnometnes Turcijā, tāpēc gan Usovam, gan Morozam vajadzēja atrasties pašizolācijā.

Piektdien starp abām komandām bija paredzēta pārbaudes spēlē, taču RFS pieņēmusi lēmumu par mača atcelšanu, noskaidroja portāls Sportacentrs.com. RFS pagājušajā sezonā kļuva par vicečempioni, bet “Metta” desmit komandu konkurencē ierindojās devītajā vietā, “Tukumu” apsteidzot par divu punktu tiesu. Nākamajā Virslīgas sezonā piedalīsies deviņas komandas.

  +6 [+] [-]

, 2021-02-22 11:12, pirms 3 gadiem
Futbola vietā Usovam vajag izaicināt Miķelsonu uz boksa maču.interese būtu grandioza. SC varētu rādīt.

  +3 [+] [-]

, 2021-02-22 12:03, pirms 3 gadiem
Metta un RFS ir vistitulētākie klubi Latvijā. Tikai RFS izceļas ar savām intrigām, un metta ar savām muļķīgajām izdarībām un korupciju. Gaidām jūs Liepājā! 😂😂

  +2 [+] [-]

, 2021-02-22 12:23, pirms 3 gadiem
RFS mīkstie kā ierasts 😁

  +1 [+] [-]

, 2021-02-22 12:31, pirms 3 gadiem
Pieauguši cilvēki bet uzvedas kā kašķīgi mazi puišeļi

  +1 [+] [-]

, 2021-02-22 12:46, pirms 3 gadiem
fiziska vardarbība nav īsti atbalstāma, bet Usovs laikam saprot tikai vienu valodu un RFŠ diemžēl uzskata, ka likumi un noteikumi uz viņiem neattiecas - nav brīnums, ka reputācija krīt arvien zemāk, nevienam viņi nepatīk.

  +5 [+] [-]

, 2021-02-22 12:56, pirms 3 gadiem
Godīgi,pat negribu zināt kurš ir vainīgs ,sitis/nesitis ... bet nu līmenītis ir zems ,kas kārtējo reizi parāda iesaistīto personu morālo stāju... ,nesen bija sabiedrotie ,kad vajadzeja gāzt federācijas vadību !

  +5 [+] [-]

, 2021-02-22 13:10, pirms 3 gadiem
tas bij gaidāms...žēl tik ,ka šo divu uzpūtīgo pāvu dēļ jacieš futbolam...jeb kuram no futbolistiem patreiz svarīgi ir ieiet jau kaut kādā spēļu ritmā..

  +2 [+] [-]

, 2021-02-22 13:37, pirms 3 gadiem
Kopīgiem spēkiem šogad latvijas futbola čempionāts ir sačakarēts? Palikušas vien 9 komandas, kaut gatavas spēlēt bija 12. Tā kā 1.ligas čempionāts nezin kad sāksies, tad tā vietā, lai spēlētu vismaz 10 komandas, varēja arī 12 un pēc diviem apļiem sadalīt- pirmās 6 un pārējās. Jāņem vērā, ka tajās komandās kuras tagad nespēlēs, pamatā bija pašmāju futbolisti. kas notiks ar šim komandām un spēlētājiem? Jelgava jau paziņojusi, ka likvidēsies.
Divas pilsētas Tukums un jelgava paliek bez pārstāvniecības virslīgā. Komandas dalība virslīgā ceļ futbola popularitāti pilsētā.
Kam izdevīgi, ka futbola ģeogrāfija Latvijā sašayurinās? Vai tas veicina futbola attīstību valstī?

  +1 [+] [-]

, 2021-02-22 14:43, pirms 3 gadiem
sinajs rakstīja: Kopīgiem spēkiem šogad latvijas futbola čempionāts ir sačakarēts? Palikušas vien 9 komandas, kaut gatavas spēlēt bija 12. Tā kā 1.ligas čempionāts nezin kad sāksies, tad tā vietā, lai spēlētu vismaz 10 komandas, varēja arī 12 un pēc diviem apļiem sadalīt- pirmās 6 un pārējās. Jāņem vērā, ka tajās komandās kuras tagad nespēlēs, pamatā bija pašmāju futbolisti. kas notiks ar šim komandām un spēlētājiem? Jelgava jau paziņojusi, ka likvidēsies.
Divas pilsētas Tukums un jelgava paliek bez pārstāvniecības virslīgā. Komandas dalība virslīgā ceļ futbola popularitāti pilsētā.
Kam izdevīgi, ka futbola ģeogrāfija Latvijā sašayurinās? Vai tas veicina futbola attīstību valstī?
Vai tev šķiet, ka tur kāda interesē futbola attīstība? Nē, tur interesē nauda, tāpēc arī tavs projekts par 12 komandām ar vietējiem čaļiem, kas tiešām izklausās sakarīgi, tur nevienam neinteresē. Bet par Jelgavu, viņi paši aptaisījās ar spēlētāju pirkšanu pārdošanu, tāpēc arī likvidējas, lai nav parāds jāmaksā. Nolikvidēsies virslīgā, spēlēs 1.līgā.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-22 15:57, pirms 3 gadiem
Ja nu Mihelsonam bija kaut kas apsolīts par kopīgi paveikto Gorkša gāšanu, tagad šo incidentu varēs piesaukt, lai neko viņam nedotu, atsaucoties uz to, ka Mihelsons neadekvāts cilvēks (ir jau arī).

Manuprāt, ticams epizodes scenārijs - ūsainais kaut ko izmeta Mihelsona virzienā, iespējams, mātes vārdiem, kam sekoja attiecīgā nesavaldīgā reakcija.

  +1 [+] [-]

, 2021-02-22 16:36, pirms 3 gadiem
Nekad neticiet mihelsonam. Viņš prot izmantot cilvēkus , lai gūt labumu tikai sev. Cieņa un morāle, šim indivīdam ir svešie jēdzieni.

     [+] [-]

, 2021-02-22 17:50, pirms 3 gadiem
Ja LFF nebūtu mīkstie, tad abas komandas izslēgtu no LČ un tad lai abi skaidrojas kādā pievārtē bez publicitātes! Bet tas jau nebūs iespējams pateicoties dzeltenajai presei!