Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Desmitnieks

Video: Latvijas kausā fināla atkārtojums, Virslīgai jauna bumba un gadagrāmata

Svētdien ''Skonto'' hallē norisinājās Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēļu izloze, kurā noskaidrojās, ka ''Skonto'' spēkosies ar ''Liepājas Metalurgu'', ''Spartaks'' sacentīsies ar ''Ventspili'', ''Gulbene'' spēlēs pret Rīgas ''Daugavu'', bet Daugavpils ''Daugava'' cīnīsies ar ''Jūrmalu''.

Pēc izlozes Virslīgas izpilddirektors Normunds Malnačs iepazīstināja klātesošos medijus ar gaidāmās sezonas atbalstītājiem. Zināms, ar kādu bumbu tiks aizvadīts Virslīgas čempionāts, kā arī paziņots čempionāta oficiālais papīra piegādātājs. Pasākuma noslēgumā tika prezentēta Virslīgas aizvadītās sezonas gadagrāmata, kas drīzumā būs pieejama plašākai auditorijai.

, 2013-02-18 12:54, pirms 11 gadiem
a tualetes papīru kas piegādās?
, 2013-02-18 13:05, pirms 11 gadiem
Labs sportacentra komentetājs!

Izskatās cerīga sezona. Var redzēt, ka Malnačs kaut ko dara un ir ieinteresēts!.
, 2013-02-18 16:10, pirms 11 gadiem
Ir labi!
, 2013-02-18 21:31, pirms 11 gadiem
Gribētos pie tās grāmatas tikt. Būs jāštuko, kā dabūt. Bumba arī skaista. Jaunas vēsmas ir labas vēsmas.
Marko Regža. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
12

Regža atgūst līderpozīciju bombardieru sarakstā, ''Riga'' viesos saplosa ''Grobiņu''

''TonyBet'' futbola Virslīgas 19. kārtas noslēdzošajā mačā ''Riga'' izbraukumā ar 6:0 sagrāva ''Grobiņas'' futbolistus. Divus vārtus guva Marko Regža, atgriežoties turnīra labāko bombardieru līderpozīcijā.
Jānis Ikaunieks. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
5

Jānim Ikauniekam pirmie vārti sezonā RFS panākumā pār ''Audu''

Šodien Latvijas futbola Virslīgas 19. kārtas ietvaros uzvaru svinēja čempionāta līdere RFS, kas līdz 61. minūtei izvirzījās vadībā ar 3:0, pārspējot ''Audu'' (3:1).
Aleksejs Golijanins cīņā par bumbu pret jelgavnieku Andri Deklavu (Nr. 28). Foto: Margarita Vigule
9

Golijanins atgriežas ar 1+2, "Daugavpils" deviņu minūšu laikā satriec "Jelgavu"

Latvijas futbola Virslīgā piecu neuzvarētu spēļu virkni pārtrauca "Daugavpils", savā laukumā ar 3:0 pārspējot "Jelgavu". Pēc triju kārtu izlaišanas daugavpiliešu uzbrukuma smailē atgriezās serbs Aleksejs Golijanins, kuram šovakar vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles.