Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempione "Riga" šķiras arī no čehu pussarga Horas

Agris Suveizda

Latvijas čempione "Riga" šķiras arī no čehu pussarga Horas
Jakubs Hora. Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Latvijas trīskārtējā futbola čempione "Riga" paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar čehu malējo pussargu Jakubu Horu, kurš klubā atradās īrē līdz gada beigām. Iepriekš rīdziniekus pameta arī centra aizsargi Herdi Prenga un Elvis Stuglis un uzbrucējs Romans Debelko.

"Paldies, Jakub, par profesionālo attieksmi un darbu visa gada garumā! Čempions! Veiksmi karjeras turpinājumā!" teikts kluba mājaslapā.

1991. gada 23. februārī dzimušais Čehijas pussargs Jakubs Hora "Riga" sastāvam pievienojās pirms 2020. gada sezonas. Malējais pussargs "Riga" sastāvā kopumā visos turnīros aizvadīja 27 spēles, guva divus vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles.

Līdz spēlēšanai "Riga" Jakubs savā karjerā bija pārstāvējis tikai Čehijas klubus, pārstāvot arī grandus Plzeņas "Viktoria" un Prāgas "Slavia". Čehijas galvaspilsētas klubā Hora īrē bija iepriekšējā gada rudenī, pēcāk pārceļoties uz Rīgu. Karjeras laikā Hora spēlējis arī Čehijas U19 un U21 izlasēs.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/98

     [+] [-]

, 2020-12-09 21:03, pirms 4 gadiem
Biju jau gaidījis, ka abu ceļi šķirsies vasarā, jo sezonas sākums (un sezona kopumā) viņam bija drausmīgs

Man vienalga ko Riga dara ar vidējo un priekšējo līniju, galvenais, lai atrod labus un sakarīgus defus (Stugļa un Prengas vietā, kā arī papildus kādu rezervi)

  +1 [+] [-]

, 2020-12-10 01:05, pirms 4 gadiem
Tas nu gan nekāds baigais zaudējums nav, uzskatu, ka īpaši neattaisnoja leģionāra spēlētāja statusu, pārāk lielu algu par to saņemot.

     [+] [-]

, 2020-12-10 16:51, pirms 4 gadiem
Pagaidãm tikai aizgãjéji', nopietns pastiprinãjums vél nav UN vai bûs?