Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Čempione ''Riga'' papildina sastāvu ar bosnieti Šečeroviču

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Čempione ''Riga'' papildina sastāvu ar bosnieti Šečeroviču
Adnans Šečerovičs. Foto: Zigismunds Zālmans.

Latvijas futbola Virslīgas 2020. gada čempionvienība ''Riga'' uzsākusi komplektēt sastāvu 2021. gada sezonai, panākot vienošanos ar 29 gadus veco bosniešu pussargu Adnanu Šečeroviču. Savas karjeras laikā futbolists spēlējis Nīderlandes, Bosnijas un Grieķijas augstāko līgu klubos.

Starpsezonā pirms gaidāmās 2021. gada Virslīgas futbola sezonas Latvijas futbola klubi turpina veikt rokādes sastāvos. Visaktīvāk pagaidām darbojas sudraba medaļas ieguvēja RFS, kas šodien paziņoja par bijušā ''Riga'' aizsarga Elvja Stugļa piesaisti.

Čempioni ''Riga'' arī uzsākuši komplektēt sastāvu 2021. gada sezonai, panākot vienošanos 29 gadus veco bosnieti Adnanu Šečeroviču. 180 centimetrus garais futbolists var spēlēt balsta, centra un uzbrūkošā pussarga pozīcijās. Sportists 2008. gadā no Bosnijas pārcēlās uz Nīderlandes klubu "Roda JC" , kur 2010. gadā 18 gadu vecumā debitēja Nīderlandes augstākajā līgā.

Nīderlandē Šečerovičs spēlēja līdz 2014. gadam, pārstāvot pēc spēka otrās līgas komandas "Fortuna Sittard" un "MVV". "Eerste Divisie" Adnans aizvadītajās 44 spēlēs guva vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

2014./2015. gada sezonā Šečerovičs spēlēja Bosnijas klubā "Sloboda Tuzla" un Austrijas 2. līgas komandā Austria Lustenau". 2015. gadā futbolists atgriezās Bosnijā, kur nākamajos četros gados pārstāvēja Bosnijas un Hercegovinas Premjerlīgas klubus "Radnik Bijeljina", "Željezničar", "Mladost Doboj-Kakanj" un "Tuzla City". Bosnijā Šečerovičam 96 spēlēs vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Pēdējos divus gadus Šečerovičs pārstāvēja Grieķijas augstākās līgas klubu "Larissa", kur bija pamatsastāva futbolists. "Larissa" sastāvā Adnans nospēlēja 49 spēles. 2018. gadā Bosnijas un Hercegovinas izlases sastāvā Šečerovičs devās laukumā draudzības spēlē pret Meksiku.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/96?fbclid...

  +1 [+] [-]

, 2020-12-08 18:21, pirms 3 gadiem
Katru sezonu cits klubs. Izskatās, ka nekā prātīga nebūs.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-08 18:21, pirms 3 gadiem
Derētu tā kā defu papildināt nevis vidējo līniju.

Prenga ar Stugli prom, bet vietā pagaidām nekas nav, arī rezerves defā nav dziļas, bet vidējā un priekšējā līnija pārbāzta ar visai solīdiem spēlētājiem

  +2 [+] [-]

, 2020-12-08 18:23, pirms 3 gadiem
Gandrīz 100 spēlēs vien 1+2 Bosnijas līgā? Priekš pussarga ļoti vāja statistika, lai neteiktu vairāk

  -1 [+] [-]

, 2020-12-08 18:34, pirms 3 gadiem
Liekas ka cer izcelt lielo zivi ar šo darijumu. Nīderlandes un Austrijas otrās līgas klubu + grieķu un bosniešu klubi par kuriem pirmo reizi dzirdu

     [+] [-]

, 2020-12-08 19:07, pirms 3 gadiem
comon88 rakstīja: Liekas ka cer izcelt lielo zivi ar šo darijumu. Nīderlandes un Austrijas otrās līgas klubu + grieķu un bosniešu klubi par kuriem pirmo reizi dzirdu
Nievājošais komentārs domāts, lai sev pašsajūtu uzlabotu, vai kā. Es kā svētdienas līdzjutējs esmu dzirdējis lielāko daļu no minētajiem klubiem. Nesaprotu, ko Jūs gaidāt, kas te brauks spēlēt? Latvija ir Eiropas futbola pagrabs. Līdz ar to ir nenormāli jāpārmaksā, lai uz virslīgu brauktu labi spēlētāji, jāmeklē jaunie talanti, kas vēl īsti nav sevi atraduši, vai spēlētājus, kuru karjera iestrēgusi un vajadzīgs restarts, vai arī jācenšas atrast labāko pieejamo atbilstoši kabatas lielumam. Šis kadrs priekš virslīgas ir ok, vienīgi, ja Riga joprojām sapņo par grupu turnīru, tad gan nevelk uz pamatsastāvu. Bet nav jau garantijas, ka paliks visu sezonu. Gan jau atkal savāks veselu baru ar legiem un atsijās labākos.

     [+] [-]

, 2020-12-08 21:55, pirms 3 gadiem
smailiite rakstīja: Nievājošais komentārs domāts, lai sev pašsajūtu uzlabotu, vai kā. Es kā svētdienas līdzjutējs esmu dzirdējis lielāko daļu no minētajiem klubiem. Nesaprotu, ko Jūs gaidāt, kas te brauks spēlēt? Latvija ir Eiropas futbola pagrabs. Līdz ar to ir nenormāli jāpārmaksā, lai uz virslīgu brauktu labi spēlētāji, jāmeklē jaunie talanti, kas vēl īsti nav sevi atraduši, vai spēlētājus, kuru karjera iestrēgusi un vajadzīgs restarts, vai arī jācenšas atrast labāko pieejamo atbilstoši kabatas lielumam. Šis kadrs priekš virslīgas ir ok, vienīgi, ja Riga joprojām sapņo par grupu turnīru, tad gan nevelk uz pamatsastāvu. Bet nav jau garantijas, ka paliks visu sezonu. Gan jau atkal savāks veselu baru ar legiem un atsijās labākos.
ja es maksāju piem. 100 milj tad te brauktu pat super zvaigznes...jo viņiem nauda ir svarīga