Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS krāsas nākamsezon nenesīs bijušais izlases futbolists Lukjanovs

Emils Ozerinskis

RFS krāsas nākamsezon nenesīs bijušais izlases futbolists Lukjanovs
Ivans Lukjanovs. Foto: Toms Dreiblats/RFS

Latvijas Virslīgas klubi turpina informēt par sastāvu izmaiņām pēc aizvadītās sezonas. Vicečempione RFS pavēstījusi par sadarbības neturpināšanu ar bijušo izlases futbolistu Ivanu Lukjanovu.

Šobrīd lielākoties komandas ziņo par spēlētājiem, kuri darbu līdzšinējos klubos neturpinās. Iepriekš RFS jau informēja par sadarbības izbaigšanos ar vārtsargu Kasparu Ikstenu, balsta pussargu Vjačeslavu Isajevu, kurš jau pārcēlies uz "Liepāju", un Jāni Ikaunieku, kurš skatās ārzemju klubu virzienā. Tāpat RFS vienojusies ar Elvi Stugli, kurš meklēs iespējas spēlēt ārzemēs, bet ja tas neizdosies, pārcelsies no "Riga" uz tieši RFS vienību.

Nu Pārdaugavas komanda pavēstījusi arī par to, ka komandas krāsas nākamsezon nenesīs 33 gadus vecais Ivans Lukjanovs. 20 mačus izlasē aizvadījušais malējais uzbrucējs Lukjanovs šosezon nebija starp RFS galvenajiem rotācijas spēlētājiem. Futbolists laukumā izgāja deviņos mačos, lielākoties spēlē iesaistoties no rezervistu soliņa.

Uz RFS Daugavpilī dzimušais futbolists pārcēlās no čempionvienības "Riga", kurā gadu iepriekš spēles laiks nebija no lielākajiem, izejot laukumā piecos Virslīgas mačos, kuros gan futbolistam izdevās tikt pie diviem gūtiem vārtiem. Bez spēlēšanas vietējā čempionātā Lukjanovs guvis pieredzi arī Lietuvā, Polijā, Ukrainā un Krievijā.

RFS rindas starpsezonā papildinās iepriekšējā pusotra gada viens no spilgtākajiem "Ventspils" spēlētājiem Lukass Villela.

     [+] [-]

, 2020-12-08 15:01, pirms 4 gadiem
Karejai gals