Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Nazarenko: "Komanda šokā par to, ka Eltermanis iemeta bumbu savos vārtos"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Nazarenko: "Komanda šokā par to, ka Eltermanis iemeta bumbu savos vārtos"
Māris Eltermanis
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Daugavpils "Daugavas" galvenais treneris Leonīds Nazarenko pēc šodienas zaudējuma viesos ar 1:2 pret FC "Jūrmalu" atzina, ka bijis nepatīkami pārsteigts par savas komandas sniegumu. It īpaši tas attiecas uz vārtsargu Māri Eltermani un aizsargiem.

"Rezultāts precīzi neataino spēles gaitu. Tas, ko pirmajā puslaikā darīja mūsu aizsargi un vārtsargs, radīja problēmas. No otras puses – šobrīd sāku iepazīt savus futbolistus, viņu kondīciju un spējas. Pārbaudes spēle ir viena lieta, bet šeit, Virslīgā, ir cits līmenis, spriedze, jo esam čempionāta līderi. Daudzi futbolisti pārsteidza negatīvā ziņā. Piemēram, Andrejs Kovaļovs, kurš izsaukts uz izlasi. Mamuka Gongadze arī nebija savā līmenī. Par Giorgiju Čihradzi un Māri Eltermani vispār neizteikšos... Strādāsim, daudz lietu jāuzlabo, īpaši psiholoģiju. Vislielākās pretenzijas ir pret leģionāriem. Viņiem komandā jābūt stiprākiem par vietējiem futbolistiem, kuru vietas viņi aizņem," maču rezumēja "Daugavas" jaunais galvenais treneris Leonīds Nazarenko.

Vaicāts, vai trenerim ir šaubas par to, kurš vārtsargs stāvēs nākamajā spēlē, Nazarenko atbildēja noliedzoši. Krievijas futbola speciālists bija nepatīkami pārsteigts par šodien pirmā puslaika pēdējā minūtē redzēto: "Komanda ir šokā. Kas tas vispār bija – mest bumbu savos vārtos? Prātam neaptverama rīcība."

FC "Jūrmala" galvenais treneris Soferbijs Ješugovs: "Protams, gatavošanos šai spēlei ietekmēja izmaiņas kalendārā, taču gatavojāmies ļoti nopietni. Pretinieku kārtīgi izpētījām. Izbraukumā 2. aplī pēdējā minūtē izlaidām uzvaru. "Daugava" atrodas turnīra tabulas 1. vietā, tāpēc savus futbolistus īpaši noskaņot nevajadzēja. Šoreiz drošāk nospēlēja mūsu centra aizsargi. Jāatzīst, ka mums šodien paveicās. Prieks, ka izdevās apspēlēt vienu no čempionāta stiprākajām komandām."

Konstantīns Belovs brīžiem izskatījās pēc brīvmākslinieka. Vai viņam laukumā ir konkrēts uzdevums? "Viņš vēl ir jauns, kas Belovam liedz pilnībā izprast spēli. Vēlēšanās Belovam ir liela, taču pietrūkst kustības laukumā. Pats sliktākais ir tas, ka cieš aizsardzība. Ja būtu pieejami labāki futbolisti, spēlētu viņi. Tagad jāiztiek ar to, kas ir," Belova spēli vērtēja Ješugovs.

Vai šī "Daugava" ļoti atšķīrās no tās, ar kuru bija spēlēts pirmajos divos apļos? "Zinu Leonīdu. Viņa komandas spēlē kombinacionālu un uzbrūkošu futbolu. Šodien redzēju komandu, kas vēlējās uzvarēt. Varbūt uzbrukuma noslēgumos pietrūka individuālās meistarības. Tas ir labojams. Ceru, ka viņš spēs ar futbolistiem atrast kopīgu valodu," tā Ješugovs.

  +2 [+] [-]

, 2011-08-07 23:47, pirms 13 gadiem
kas tad tur īsti bija? ņēma bumbu un meta savos vārtos?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-08-07 23:54, pirms 13 gadiem
Pertijas dvesma tur vienmēr paliks

 +15 [+] [-]

, 2011-08-07 23:56, pirms 13 gadiem
Eltermanis tagad mājās varēs i parketu ielikt, i kaviāru paēst

  +8 [+] [-]

, 2011-08-08 00:03, pirms 13 gadiem
Skatos ,ka puslaika pēdējā minūtē to izdarījis !
Zēns droši vien bija paņēmis ,ka puslaikā vismaz 3 sasitīs ...
Slēpts komentārs: 32kg
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-08-08 00:28, pirms 13 gadiem
Nemeta viņš to bumbu vārtos! Apskaties video...

  +6 [+] [-]

, 2011-08-08 08:37, pirms 13 gadiem
Eltermanis bumbu nemeta savos vārtos. Tas bija negadījums, jo visi esam tikai cilvēki nevis roboti. Un kas tad pirms tam pendeli atvairīja? Ja arī turpmāk Nazarenko publiski tā "noliks" savus spēlētājus, tad diez vai kopīgu valodu ar viņiem atradīs. Un varēs krāmēt somu, lai atgrieztos matuškā.

  +2 [+] [-]

, 2011-08-08 10:06, pirms 13 gadiem
ukačaka rakstīja: Eltermanis bumbu nemeta savos vārtos. Tas bija negadījums, jo visi esam tikai cilvēki nevis roboti. Un kas tad pirms tam pendeli atvairīja? Ja arī turpmāk Nazarenko publiski tā "noliks" savus spēlētājus, tad diez vai kopīgu valodu ar viņiem atradīs. Un varēs krāmēt somu, lai atgrieztos matuškā.
eu! eu! eu! paga! viena lieta reizi sezonā tā kļūdīties... cita lieta jau kādus 8-9 punktus vienpersoniski atdod sezonas laikā... ko Eltermanis arī ir paveicis šogad

  +2 [+] [-]

, 2011-08-08 10:09, pirms 13 gadiem
Tikai kurš pendeli atvairīja?

  +2 [+] [-]

, 2011-08-08 13:34, pirms 13 gadiem
To jau pirms gada Pertija teica: reizi spēlē Eltermanis rupji kļūdās (un iemesls acīmredzot ir tas, ka nopietni treniņi sākti pārāk vēlu, nav bērna/pusaudža gados ielikts solīds pamats). Toties viņš palaikam arī izvelk gluži fantastiski. Teikt, ka iemetis savos vārtos, ir galīgi aplam; mazliet līdzīgi kļūdījās arī Anglijas izlases vārtsargs pasaules meistarsacīkstēs.

     [+] [-]

, 2011-08-08 14:44, pirms 13 gadiem
Liidzjuteeji shokaa par Nazarenko

  -1 [+] [-]

, 2011-08-08 15:39, pirms 13 gadiem
Tas Nazarenklo ir aptaurēts. Normālās komandās pēc neveiksmīgas kļūdas komandas biedri atbalsta savu vārtsargu, lai pavisam garīgais nesaplok un nezūd ticība saviem spēkiem. A šitas vēl presei izbazunē,ka visiem šoks par bumbas mešanu savos vārtos. kultūras līmenis kā jau urlam

  -1 [+] [-]

, 2011-08-08 23:19, pirms 13 gadiem
cik daugavas spēles redzēja Bērziņa kungs? da necik. Māris visu sezonu laiž idiotiskus vārtus. katru otro spēli. to nevajadzēja ņemt vērā?! blin! kā tik kaut ko uzdisrt m? nožēlojami. paseko līdzi, autor, tam, par ko raksti