Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Medijs: Par čempiones "Riga" galveno treneri kļūs krievu speciālists Laktionovs

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Medijs: Par čempiones "Riga" galveno treneri kļūs krievu speciālists Laktionovs
Deniss Laktionovs.

Krievijas sporta ziņu portāls "Championat.com", atsaucoties no sociālās vietnes "Telegram" kanāla "Day Udaritj" sniegtās informācijas, vēsta, ka par trīskārtējās Latvijas čempionvienības "Riga" galveno treneri kļūs Krievijas 2. līgas kluba Maskavas "Rodina" stūrmanis Deniss Laktionovs.

43 gadus vecais Laktionovs spēlētāja karjeras laikā aizvadījis divus mačus (2002. gadā) Krievijas valstsvienības rindās. Spēlētāja karjeru Laktionovs aizvadīja dažādos Krievijas un Dienvidkorejas klubos, kļūstot arī par Dienvidkorejas pilsoni. Savukārt trenera karjerā Laktionovs 2012. gadā bijis trenera asistents tādos Krievijas klubos kā Novosibirskas "Sibir" un Tomskas "Tom". Galvenā trenera amatā Laktionovs pieaugušo līmenī bijis tikai "Rodina" vienībā.

Laktionovam darbā pie "Riga" stūres kā trenera asistenti palīdzēšot bijušie Maskavas "Spartak" futbolisti Aleksandrs Fiļimonovs un Maksims Kaļiņičenko.

Aizvadītajā sezonā "Riga" galvenais treneris bija Oļegs Kononovs, kurš sezonas otrajā daļā ģimenes apstākļu dēļ Latvijas galvaspilsētas vienību pameta, bet novembrī līgumu ar pēdējo trīs gadu Latvijas čempioni lauza. "Riga" komandu lielā daļā no sezonas otrās puses vadīja Mihails Koņevs.

Izmantotie avoti:
https://www.championat.com/football...

  +3 [+] [-]

, 2021-01-05 20:48, pirms 3 gadiem
Koņevam atkal parāda kur durvis?

  +6 [+] [-]

, 2021-01-05 21:04, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Koņevam atkal parāda kur durvis?
Gan jau pēc pussezonas Koņevs atkal būs galvenais treneris Nesaprotu, ko Rīga meklē tos vidusmēra trenerus no Krievijas, kuri komandai neko nevar dot.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-05 21:39, pirms 3 gadiem
abmeram sadi komenti cirkule krievija.
Новая партия легенд для Федуна
завоз легенд
Пиздец Риге

  +7 [+] [-]

, 2021-01-05 21:40, pirms 3 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Gan jau pēc pussezonas Koņevs atkal būs galvenais treneris Nesaprotu, ko Rīga meklē tos vidusmēra trenerus no Krievijas, kuri komandai neko nevar dot.
Kononovs vismaz ir vadījis Krievijas Premjerlīgas klubus. Šis vispār no nekurienes atnāca. Atkal kaut kādas nesaprotamas "mutkas" oligarha izpildījumā.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-05 21:45, pirms 3 gadiem
viens no paligiem būs legendarais krievijas vartsargs Fiļimonovs,krievija šo kļudu viņam ,joprojam nav piedevis,izlase netikauz čempionatu
https://www.youtube.com/watch?v=mfr...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-05 21:51, pirms 3 gadiem
Viss loģiski - aizmirstiet angļus, spāņus un vāciešus, Krievijas futbols taču ir tas etalons uz kuru ir jātiecas. Krievu klubu, izlases un īpaši treneru panākumi starptautiskajā arēnā ir spīdoši. Riga ir ļoti noveicies, ka ir iespēja piesaistīt šādus speciālistus. Vēl tik vajadzētu pārīti krievu futbolistu, bet nu to jau kā reizi šie treneri nokārtos.

     [+] [-]

, 2021-01-05 22:04, pirms 3 gadiem
Opaps rakstīja: Viss loģiski - aizmirstiet angļus, spāņus un vāciešus, Krievijas futbols taču ir tas etalons uz kuru ir jātiecas. Krievu klubu, izlases un īpaši treneru panākumi starptautiskajā arēnā ir spīdoši. Riga ir ļoti noveicies, ka ir iespēja piesaistīt šādus speciālistus. Vēl tik vajadzētu pārīti krievu futbolistu, bet nu to jau kā reizi šie treneri nokārtos.
Tu tagad runā, it kā kompetentiem angļu, spāņu un vācu spečukiem būtu kaut mazākā interese braukt uz šito valsti, kas futbola kontekstā..... ir ļoti smirdīga miskaste....
Neaizmirsti, ka mēs esam Gibraltāras un San Marino līmenī, lai arī cik ļoti to negribētos atzīt varbūt ne klubu futbolā, bet izlases futbolā noteikti

  +5 [+] [-]

, 2021-01-05 22:12, pirms 3 gadiem
Par Kononovu sapratu, bet kada jega no si kadra? Krievijas 2. ligas treneris, kamer Koneva vadiba komanda ir uzvarejusi visu. Bet sim atkal uzmet?

  +2 [+] [-]

, 2021-01-05 22:15, pirms 3 gadiem
Es vispar nesaprotu kas notiek ar Riga FC komplektaciju uz nakamo sezonu? RFS pasalik siem ieliek vienos vartos. Stuglis, Prenga un Panic prom, vieta panemti kautkadi calis kuriem statistika vispar izskatas bediga. Tagad sis ka treneris? 2.ligas treneris....Vini doma CL tikt nakamsezon ar sito sastavu?

  +1 [+] [-]

, 2021-01-05 22:17, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Tu tagad runā, it kā kompetentiem angļu, spāņu un vācu spečukiem būtu kaut mazākā interese braukt uz šito valsti, kas futbola kontekstā..... ir ļoti smirdīga miskaste....
Neaizmirsti, ka mēs esam Gibraltāras un San Marino līmenī, lai arī cik ļoti to negribētos atzīt varbūt ne klubu futbolā, bet izlases futbolā noteikti
Eto'o gan gribejas uz Anzhi braukt ar Roberto Karlosu, pareizi? Tu laikam esi aizmirsis, ka daudzko nosaka atalgojums. Kononovs vadija Maskavas Spartaku un izdomaja uz Riga atbraukt jo vins tic Latvijas futbola izaugsmei? Riga ipasniekam nauda ir, bet izskatas, ka sis vispar ignore kadu citu opciju bez krieva, ka galvena trenera.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-05 22:33, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Eto'o gan gribejas uz Anzhi braukt ar Roberto Karlosu, pareizi? Tu laikam esi aizmirsis, ka daudzko nosaka atalgojums. Kononovs vadija Maskavas Spartaku un izdomaja uz Riga atbraukt jo vins tic Latvijas futbola izaugsmei? Riga ipasniekam nauda ir, bet izskatas, ka sis vispar ignore kadu citu opciju bez krieva, ka galvena trenera.
Krievi uz Latviju un Rīgu skatās savādāk, nekā rietumeiropieši...

     [+] [-]

, 2021-01-05 22:35, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Es vispar nesaprotu kas notiek ar Riga FC komplektaciju uz nakamo sezonu? RFS pasalik siem ieliek vienos vartos. Stuglis, Prenga un Panic prom, vieta panemti kautkadi calis kuriem statistika vispar izskatas bediga. Tagad sis ka treneris? 2.ligas treneris....Vini doma CL tikt nakamsezon ar sito sastavu?
Tak atslābsti mazliet, vispirms treneris jāatrod, tad jākomplektē sastāvs.
Gan jau no Pafos FC arī tiks izsaukti pāris kadri..

  +1 [+] [-]

, 2021-01-05 22:39, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Krievi uz Latviju un Rīgu skatās savādāk, nekā rietumeiropieši...
Pilnigas mulkibas. Afrikani uz Krieviju ari skatas savadak? Tur kur -30 ziema ir? Pie attieciga atalgojuma uz sejieni varetu dabut francuzi, angli vai vacieti. Ja esi aizmirsis, seit jau tadi ir trenejusi. Skiet, ka komandas vadibai tas neinterese, ja var atvilinat 2. ligas treneri no Krievijas. Pilnigs bezsakars.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-05 22:40, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Tak atslābsti mazliet, vispirms treneris jāatrod, tad jākomplektē sastāvs.
Gan jau no Pafos FC arī tiks izsaukti pāris kadri..
Tas neko nedod, ja visi komandas lideri tiek aizlasti prom uz Pafos no kipras vieglak tikt uz labam ligam, neka no Latvijas.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-05 22:50, pirms 3 gadiem
Koņevam nebūs apnicis būt par lupatu cauruma aizbāšanai? Blanks varēs ūdeni , bumbas pienest.

     [+] [-]

, 2021-01-05 23:15, pirms 3 gadiem
strops rakstīja: Koņevam nebūs apnicis būt par lupatu cauruma aizbāšanai? Blanks varēs ūdeni , bumbas pienest.
ir reals tev cits darbs ko viņiem piedavāt? reali padomajat kur citur 1k viņi nopelnis

     [+] [-]

, 2021-01-05 23:21, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Tas neko nedod, ja visi komandas lideri tiek aizlasti prom uz Pafos no kipras vieglak tikt uz labam ligam, neka no Latvijas.
pizdjosh no ltvijas ir realaak , neka no kruma kluba pafos,kas lomakina reitinga ir 3 klubs,riga fc ir 1 klubs,beidzat nodrst izbaudet šo laiku kad Lomakina menidžmensts šeit investe naudu .tas ka Rfs tur pec sezonas sak blatot,tas ir Laščenko darbs

  -1 [+] [-]

, 2021-01-05 23:24, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Pilnigas mulkibas. Afrikani uz Krieviju ari skatas savadak? Tur kur -30 ziema ir? Pie attieciga atalgojuma uz sejieni varetu dabut francuzi, angli vai vacieti. Ja esi aizmirsis, seit jau tadi ir trenejusi. Skiet, ka komandas vadibai tas neinterese, ja var atvilinat 2. ligas treneri no Krievijas. Pilnigs bezsakars.
Kādi rietumeiropieši šeit tad būtu trenējuši? Ašvorts? Viņam dzimtenē nekas vairāk par anglijas 4 līgu nespīd
Kaut kādus jau no miskastes izvilktus fričus vai angļus uz šejieni var jau atvilkt... bet kam tas vajadzīgs?

     [+] [-]

, 2021-01-05 23:25, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Tas neko nedod, ja visi komandas lideri tiek aizlasti prom uz Pafos no kipras vieglak tikt uz labam ligam, neka no Latvijas.
Vienu aizlaida uz Pafosu, bet tu saki ka visus komandas līderus....
Gan jau no Pafosas atvilks kadrus uz Rīgu, nebūtu pirmā reize

  -1 [+] [-]

, 2021-01-05 23:34, pirms 3 gadiem
Latvijas futbols ir vnk finanshu caurums bezgaligais, kaut kaada jeega ir varbuut tiem dazhiem chaljiem kaa alga par bumbas dauzishanu, plus parejiem taa ir mazgatava.
Ja jau cinamies Amatieru izlasu limenii (Sanmarino un kas tur veel), nav jeegas tereet kapostu virsliigaa. Vakaros uzskrien trenninjus, svetdienaa uzspeelee. Viss, ir citi sporta veidi ar atdevi, nav jaaplesh stakle spagataa uz visiem kreesliem

     [+] [-]

, 2021-01-05 23:40, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Vienu aizlaida uz Pafosu, bet tu saki ka visus komandas līderus....
Gan jau no Pafosas atvilks kadrus uz Rīgu, nebūtu pirmā reize
nav no ka tur vilkt

  +2 [+] [-]

, 2021-01-05 23:42, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Kādi rietumeiropieši šeit tad būtu trenējuši? Ašvorts? Viņam dzimtenē nekas vairāk par anglijas 4 līgu nespīd
Kaut kādus jau no miskastes izvilktus fričus vai angļus uz šejieni var jau atvilkt... bet kam tas vajadzīgs?
Ašvorts, Dzavetjērī,Abramčiks prātā nāk kā pirmie. Un noteikti nav vienīgie R-Eiropas treneri lv futbolā. Abramčika gadījumā pirms LM bija arīpāris tīri ok klubi nevis tikai "4. līgu klubi"

     [+] [-]

, 2021-01-05 23:43, pirms 3 gadiem
lomakinam ir klubi ari brazilija un afrika ,ta ka no turienes viņi pasmelsies. ps tadu Stugli turet,da nu nafig viņi atradis 50 tadus par letaku cenu,mums šeit liekas nezin kada zvaigzne ..

     [+] [-]

, 2021-01-05 23:45, pirms 3 gadiem
lomakinam ir ta jau var but plusa uzkadu speletaju , tad nafig vinu turet

     [+] [-]

, 2021-01-05 23:52, pirms 3 gadiem
krievs neizmirsis Stukla kludu pret skotiem, pat ne pec gada

     [+] [-]

, 2021-01-06 00:00, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Kādi rietumeiropieši šeit tad būtu trenējuši? Ašvorts? Viņam dzimtenē nekas vairāk par anglijas 4 līgu nespīd
Kaut kādus jau no miskastes izvilktus fričus vai angļus uz šejieni var jau atvilkt... bet kam tas vajadzīgs?
Spartaku treneja tas italis. Esvorts te ir trenejis ari. Skiet, ka bija vel kautkas, bet neatceros vardus. Ko tad tou gaidi te? Anceloti vai Maurinju? Tadi te nebrauks, tacu kads cehijas slovakijas, vidusmera kluba bijusais treneris pavisam noteikti seit atbrauktu par tadu atalgojumu, kads bija Konanovam. 100%

     [+] [-]

, 2021-01-06 00:01, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Vienu aizlaida uz Pafosu, bet tu saki ka visus komandas līderus....
Gan jau no Pafosas atvilks kadrus uz Rīgu, nebūtu pirmā reize
Visi lideri ir prom? Ko tu tur murgo? Es jau uzskaitiju, ka vieta NEKAS jedzigs nav atrasts. Pafos ir RIga ipasnieka klubs, tapec visi labakie ari tiks atrak vai velak aizsutiti tur. Sis ir futbols, nevis hokejs, nomaini savu avataru, izskatas, ka tu neko nesaproti par ko vispar runa.

     [+] [-]

, 2021-01-06 11:06, pirms 3 gadiem
kastans , 2021-01-05 23:15, vakar , ignorēt , atbildēt
strops rakstīja: Koņevam nebūs apnicis būt par lupatu cauruma aizbāšanai? Blanks varēs ūdeni , bumbas pienest.
ir reals tev cits darbs ko viņiem piedavāt? reali padomajat kur citur 1k viņi nopelna

Futbolā nē , bet par dārznieku pie manis par 1,5 varu piedāvāt.

  -1 [+] [-]

, 2021-01-06 11:09, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Spartaku treneja tas italis. Esvorts te ir trenejis ari. Skiet, ka bija vel kautkas, bet neatceros vardus. Ko tad tou gaidi te? Anceloti vai Maurinju? Tadi te nebrauks, tacu kads cehijas slovakijas, vidusmera kluba bijusais treneris pavisam noteikti seit atbrauktu par tadu atalgojumu, kads bija Konanovam. 100%
Neuzdod vēlamo par faktisko...

  -1 [+] [-]

, 2021-01-06 11:09, pirms 3 gadiem
T.G.H. rakstīja: Visi lideri ir prom? Ko tu tur murgo? Es jau uzskaitiju, ka vieta NEKAS jedzigs nav atrasts. Pafos ir RIga ipasnieka klubs, tapec visi labakie ari tiks atrak vai velak aizsutiti tur. Sis ir futbols, nevis hokejs, nomaini savu avataru, izskatas, ka tu neko nesaproti par ko vispar runa.
Ne jau rītdien sezona sāksies! Ievelc elpu!

  -1 [+] [-]

, 2021-01-06 11:11, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Ašvorts, Dzavetjērī,Abramčiks prātā nāk kā pirmie. Un noteikti nav vienīgie R-Eiropas treneri lv futbolā. Abramčika gadījumā pirms LM bija arīpāris tīri ok klubi nevis tikai "4. līgu klubi"
Pats saproti, ka no R-eiropas uz šejieni brauks tikai tie, kuri tur nevienam nav vajadzīgi, vai tie, kuriem labākie gadi jau aiz muguras un neviens klubs vairs neņem.. Ņemt tikai tādēļ, ka rietumeiropietis? Es to nedarītu. Lomakins lai dara kā pats vēlas, viņa hobijs un rubļi galu galā.. TGH lai veido pats savu klubu un sauc šeit angļus un fričus kuriem nežēlīgi uz šejieni vajagot

     [+] [-]

, 2021-01-06 15:24, pirms 3 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Tu tagad runā, it kā kompetentiem angļu, spāņu un vācu spečukiem būtu kaut mazākā interese braukt uz šito valsti, kas futbola kontekstā..... ir ļoti smirdīga miskaste....
Neaizmirsti, ka mēs esam Gibraltāras un San Marino līmenī, lai arī cik ļoti to negribētos atzīt varbūt ne klubu futbolā, bet izlases futbolā noteikti
Runa ir, primkārt par Riga FC un, otrkārt, par Virslīgu .. izlasei te nav nekāda sakara. Un money talks vienmēr - daudz labu treneru strādā ar visādiem arābu klubiem, Ķīnā, Āfrikā un kur tik vēl nē.
Ja par kompetentiem spečukiem tu uzskati tikai Klopa un Gvardiolas līmeņa trenerus, tad protams tev taisnība. Bet pasaule ir pilna ar kvalificētiem treneriem un visiem klubu nepietiek. Un Riga jau nav tas pēdējais sētas klubs. Ambīcijas lielas, naudas daudz, gandrīz garantēta uzvara vietējā čempionātā, reālas iespējas iekļūt Eiropas līgas grupu turnīrā. Domāju, ka daudziem labiem treneriem, kuriem dotajā brīdī nav darba vai kuri strādā kāda vidēja līmeņa čempionāta klubā bez reālām cerībām iekļūt eirokausos, būtu ļoti interesanti. Aldziņa noteikti laba un, ja tu atnāc un aizved Latvijas klubu uz Eiropas Līgas grupu turnīru, pastāv lielas iespējas, ka kāds nopietnāks klubs tevi sagribēs.
Bet vispār mans koments bija par virzienu kurā saimnieks skatās. Arī Kononova izvēle man nebija saprotama, kur nu vēl šitāds te. Kāpēc jāņem treneris, kurš strādājis tikai Krievijā? Krievijas futbols taču Eiropas mērogā galīgi nekotējas. Izvēle, kā jau minēju, ir liela, bet nē - viņš skatās tikai uz Krieviju.