Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Karašausks tomēr paraksta līgumu ar "Skonto"

Rolands Eliņš

Karašausks tomēr paraksta līgumu ar "Skonto"
Artūrs Karaušausks
Foto: Māris Greidāns/ Futbolavirslīga.lv

Latvijas futbolists Artūrs Karašausks tomēr piekritis pievienoties "Skonto" komandai un parakstījis līgumu ar to uz vienu sezonu, vēsta portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Artūrs Karašausks "Skonto" komandā atgriezās jau pagājušās sezonas vidū, taču jaunu spēlētāju pieteikšanas lieguma dēļ oficiālās spēlēs piedalīties nevarēja. Ziemas kausā 23 gadus vecais Karašausks bija gan komandas, gan visa turnīra rezultatīvākais spēlētājs, taču pirms sezonas sākuma atsacījās parakstīt līgumu.

Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija vēsta, ka Karašausks nu piekritis "Skonto" līguma piedāvājumam un panākta vienošanās uz šo sezonu. Virslīgas transfēru logs gan sen jau kā noslēdzies, taču brīvā aģenta statusā esošos spēlētājus vēl var pieteikt līdz septītajam aprīlim. Karašauska gadījumā gan vēl jānokārto nepieciešamās formalitātes.

Karašausks "Skonto" sastāvā 2013. gada sezonā kļuva par Virslīgas rezultatīvāko spēlētāju, gūstot 16 vārtus, taču sekojošā izīrēšana uz Kazaņas "Rubin" panākumus nenesa. "Skonto" starpsezonā veica vairākus ļoti būtiskus sastāva papildinājumus, taču pirmajās divās spēlēs Virslīgā guvusi tikai vienu punktu.

Jāpiezīmē, ka "Skonto" galvenais treneris Tamazs Pertija pagājušajā rudenī izslēdza Karašausku no komandas par kazino apmeklēšanu, savukārt neilgi pirms sezonas sākuma Pertija intervijā ar portālu Sportacentrs.com apgalvoja, ka ar Karašausku savā komandā nemaz nerēķinās un piekritis viņa dalībai "Skonto" treniņos un pārbaudes spēlēs, jo tā viņam esot palūgts. Pertija gan toreiz pilnībā neizslēdza iespēju, ka Karašausks sezonas gaitā varētu atgriezties "Skonto", taču kā daudz ticamāku norādīja iespēju, ka viņš parādīsies kādā cita kluba sastāvā.

"Skonto" nākamo maču aizvadīs jau rīt, tiekoties ar "Liepāju" Latvijas kausa ceturtdaļfinālā, bet nākamā Virslīgas spēle paredzēta 12. aprīlī pret "Metta/LU".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: W W E
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-04-03 20:47, pirms 9 gadiem
jordans99 rakstīja: Rīt par Skonto Ziemas kausa turpinājumu...................Tos 9 leģionārus nevajag.
'Eksperts'

  +1 [+] [-]

, 2015-04-03 21:23, pirms 9 gadiem
ameidns rakstīja: 'Eksperts'
vienkārši taupīgs...

  +1 [+] [-]

, 2015-04-03 21:27, pirms 9 gadiem
Saprotu autori ar cilveki un medz kludities...
amm atsacijas parakstit ligumu vai tomer atteicas...
vai ari tiesam tads vards pastav?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-04-03 23:13, pirms 9 gadiem
Gaidiet mani tribīnē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-04-03 23:56, pirms 9 gadiem
jordans99 rakstīja: Nebūs.
žēl pošos ar dziesmām

  +2 [+] [-]

, 2015-04-04 00:49, pirms 9 gadiem
Villerušs apsolīja laikam izmaksāt algu nākošgad!

  -2 [+] [-]

, 2015-04-04 07:46, pirms 9 gadiem
Tad jau aģents neko citu labāku variantu nav atradis.Skonto spēks tik aug.