Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" izšķirošajā kaujā paliek bez 7 spēlētājiem; Kļuškina noraidījumu anulē

Agris Suveizda

"Ventspils" izšķirošajā kaujā paliek bez 7 spēlētājiem; Kļuškina noraidījumu anulē
Ne RFS kapteinis Igors Kozlovs, ne "Ventspils" kapteinis Vitālijs Rečickis sestdien spēlēt nedrīkstēs
Foto: FK RFS

Sestdien "SynotTip" Virslīgā norisināsies izšķirošās cīņas par medaļām un Eirokausiem, taču vairākas iesaistītās komandas diskvalifikāciju un citu iemeslu dēļ nevarēs spēlēt optimālajos sastāvos.

"Ventspilij" uzvara pār Jūrmalas "Spartaku" garantēs vietu Eiropas līgas kvalifikācijā, tomēr iepriekšējā uzvara pār RFS (4:2) netika izcīnīta bez asinīm - no četriem kurzemnieku futbolistiem, kuri nopelnīja pa brīdinājumam, pilnīgi visiem tas izrādījās diskvalifikāciju nesošais. Tādējādi sestdien noteikti nespēlēs ne centra aizsargi Ņikita Koļesovs un Antons Jemeļins, ne pussargi Vitālijs Rečickis un Ritvars Rugins. Ja vēl atceras, ka savainojumu dēļ sezona ir galā arī pamatvārtsargam Andrejam Pavlovam, centra pussargam Simonam Pauļum un uzbrucējam Tosinam Aijegunam

Dzeltenzilie sestdien var cerēt arī uz RFS klupienu Jelgavā, un rīdziniekiem brīdinājumu normas dēļ nebūs vidējās līnijas līdera un kapteiņa Igora Kozlova, kā arī Latvijas izlases aizsarga Aleksandra Solovjova. Vēl lielāki iztrūkumi gan būs "Jelgavai", kurai nāksies spēlēt bez Mārča Oša, Endija Šlampes un Alana Siņeļņikova. Toties otrais jeb noraidījumu un automātisku diskvalifikāciju nesošais brīdinājums tika anulēts Gļebam Kļuškinam. Līdz ar to spēlē teorētiski viņš piedalīties drīkstēs, tomēr nevar izslēgt, ka viņa iekļaušanu sastāvā varētu ietekmēt jau noslēgtā vienošanās ar RFS.

"Ventspils" papildus tika pie 300 eiro soda par pirotehnikas izmantošanu iepriekšējā spēlē, kamēr RFS saņēma brīdinājumu par drošības dienesta paviršu darbību. Jūrmalas "Spartakam" 70 eiro sods par titula nosvinēšanu ar pirotehnikas palīdzību, bet RFS galvenajam trenerim Andrejam Kaļiņinam būs jāšķiras no 70 eiro par tehniskās zonas sistemātisku atstāšanu.

Izmantotie resursi:
LFF DK 1. novembra sēdes lēmumi - Latvijas...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-01 17:39, pirms 7 gadiem
Pamatīgs kartīšu birums.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-01 17:41, pirms 7 gadiem
Ajeguns paliks pa nullēm.

  +5 [+] [-]

, 2017-11-01 17:44, pirms 7 gadiem
7 spēlētāji,tas tomēr ir daudz.Bet ticu,ka motivācija ventspilniekiem netrūks,liela likme šai spēlei,lai izdodas uzvarēt!

  +3 [+] [-]

, 2017-11-01 19:17, pirms 7 gadiem
Te jau jāsāk domāt, kas mums vispār ir palicis. Vārtos Uvarenko. Centrā aizsargi Savčenkovs un Bulvītis, flangos vicekapteinis Žuļevs un Obuobi. Vidējā līnija - balstā Alfa, flangos Vaskovs un Tīdenbergs. Kas vēl? Centrā Žigajevs. Priekšā Adeleke un Alkesjevs.
Maiņu pēc būtības nav vispār. Rezervē var būt tikai spēlētāji, kas pamatsastāvā nav redzēti ļoti sen – Solomatins, Aivzjans, Svārups.
Aizsardzība pilnībā nesaspēlēta – atceramies, cik bēdīgi bija, kad Koļesovs pagājušoreiz spēli izlaida. Tiesa, jācer, ka tagad Bulvītis ir vairāk iespēlējies. Tikai ne jau kopā ar Uvarenko, Žuļevu un Savčenkovu viņš ir iespēlējies.
Nez vai Spartaks tik ļoti būs nosvinējies.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-01 21:20, pirms 7 gadiem
No tiesnešu puses tiek darīts viss iespējamais lai Riga F..cking Klub tiktu eirokausos. Lajuka kgs darbībā! Gan Ventspilij, gan RFS pēdējā kārtā būs jācīnās ne tikai ar pretiniekiem, bet arī ar tiesnešiem - par to šaubu nav.

     [+] [-]

, 2017-11-01 23:35, pirms 7 gadiem
Tie sodi par pirotehnisku tikai pierāda, ka fanus nevajag...
Kam acis nevajag - tiem kas kaut ko (ne savu) iekāro...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-02 00:16, pirms 7 gadiem
donkey rakstīja: Te jau jāsāk domāt, kas mums vispār ir palicis. Vārtos Uvarenko. Centrā aizsargi Savčenkovs un Bulvītis, flangos vicekapteinis Žuļevs un Obuobi. Vidējā līnija - balstā Alfa, flangos Vaskovs un Tīdenbergs. Kas vēl? Centrā Žigajevs. Priekšā Adeleke un Alkesjevs.
Maiņu pēc būtības nav vispār. Rezervē var būt tikai spēlētāji, kas pamatsastāvā nav redzēti ļoti sen – Solomatins, Aivzjans, Svārups.
Aizsardzība pilnībā nesaspēlēta – atceramies, cik bēdīgi bija, kad Koļesovs pagājušoreiz spēli izlaida. Tiesa, jācer, ka tagad Bulvītis ir vairāk iespēlējies. Tikai ne jau kopā ar Uvarenko, Žuļevu un Savčenkovu viņš ir iespēlējies.
Nez vai Spartaks tik ļoti būs nosvinējies.
Svārups sen jau kā Norvēģijā spēlē.

     [+] [-]

, 2017-11-02 03:01, pirms 7 gadiem
maikls19 rakstīja: Svārups sen jau kā Norvēģijā spēlē.
Pat nebiju piefiksējis šo pāreju - tikai manīju, ka sen nav redzēts.
Bet, nu, labi - šajā spēlē tas maz ko izšķirs, jo uzbrucēju līnija no šīs epidēmijas kā reiz ir cietusi vismazāk.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-02 08:03, pirms 7 gadiem
Ar pliku motivāciju un tik izputinātu pamatsastāvu dzeltenzilajiem būs jāpaveic vēl viens brīnums,lai pārspētu trešo reizi sezonā, nu jau divkārtējos čempionus.Un visa tā muldēšana ,ka Spartakam taču neko nevajag ir galīgas muļķības.Pirmkārt čempiona prestižs,otrkārt 0:4 un 0:3 prasās pēc čempioncienīga revanša un treškārt bagātākajam Rīgas komandai ļoti vajag,lai Spartaks piebremzētu Ventspili,pietiek pat ar neizšķirtu.Tā kā neredzu daudz variantus mums.Cerams arī spēlētāji sapratīs,ka tas,ka "viņiem neko nevajag" ir pupu mizas un atdos pēdējos spēkus laukumā,lai uzvarētu,jo lai cik tas nebūtu muļķīgi,bet no vienas spēles atkarājās sezonas vērtējums.Otrā vieta vai piektā,tā ir milzīga starpība.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-02 09:39, pirms 7 gadiem
maikls19 rakstīja: Svārups sen jau kā Norvēģijā spēlē.
Liekas, ka ne klubs, ne Sportacentrs par to neziņoja.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-02 11:57, pirms 7 gadiem
Algunam
Neuztraucies rezultāts 4-0 viss sarunāts,te jau futbola lielvalsts.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-02 11:58, pirms 7 gadiem
Spartakam daudzi nespēlēs ticiet man,pārējais skaista runāšana.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-02 21:33, pirms 7 gadiem
1 rakstīja: Liekas, ka ne klubs, ne Sportacentrs par to neziņoja.
Tas tiesa ka klubs neziņoja,cik zināms aizbrauca spēļu praksi iegūt,vienā komandā ar Sazonovu un Mežs.