Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Hoffenheim'' nevēlas pārdot līderus

''Hoffenheim'' nevēlas pārdot līderus
Vedads Ibisevičs
Foto: AP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Hoffenheim'' vadība paziņojusi, ka negrasās pārdot komandas līderus, zinot, ka par vairākiem spēlētājiem nopietnu interesi izrāda vairāki vietējie klubi, kā arī komandas no Eiropas.

Cik zināms, ''Hoffenheim'' padevies fantastisks sezonas sākums. Komanda šajā sezonā Bundeslīgā ir jauniņie un pirms jaunās sezonas sākuma maz bija tādu, kuri domātu, ka pēc 10 aizvadītām kārtām ''Hoffenheim'' būs Bundeslīgas turnīra tabulas galvgalī.

Kluba ģenerāldirektors Jans Šindelmaisters paziņoja, ka komandas uzbrucēji Demba Bā un Vedads Ibisevičs netiks pārdoti.

''Nav bijuši nekādi konkrēti piedāvājumi,'' laikrakstam ''Kicker'' noslēpumaini sacīja Šindelmaisters. ''Bet, ja tādi arī būtu, tad mēs uz tiem pilnībā nereaģētu. Tagad mūsu komanda ir attīstības stadijā un varu droši teikt, ka ziemas transfēru periodā komandu neviens nepametīs,'' piebilda ''Hoffenheim'' kluba ģenerāldirektors.

Tiek lēsts, ka par šīs sezonas Bundeslīgas rezultatīvāko spēlētāju Ibiseviču interesi izrāda Anglijas Premjerlīgas klubs ''Manchester United''. 10 aizvadītajās spēlēs Bosnijas-Hercegovinas izlases spēlētājs jau ir paspējis gūt 11 vārtus, kas neatstāja vienaldzīgus pašus sarkanos velnus ar Seru Aleksu Fergusonu priekšgalā. Vācu presē tiek lēsts, ka 24 gadus vecajam uzbrucējam, kurš četrus gadus atpakaļ nespēja sevi pierādīt Francijas klubā ''PSG'', ir liela iespēja pārcelties uz kādu ievērojamu komandu, tai skaitā arī ''Manchester United''.

Izmantotie resursi:
manutdtalk.com

  +1 [+] [-]

, 2008-10-31 15:47, pirms 16 gadiem
Nu tos viņi var nepārdot, tas tā, BET LŪDZU, pārdodat OBASI!!!!!! Lūdzu!!!!! Tak vienalga, Obasi gan vajadzētu nonākt kādā superklubā, Bayern piemēram!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-31 15:57, pirms 16 gadiem
jaa, tadu sezonu bija gruti paredzeet... jasaaka: malachi!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-31 16:44, pirms 16 gadiem
Kas dto būtu domājis, ka Hoffenheim, Hull, Tulūza, arī Grenoble šitādus jokus rādīs. Respekts.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-01 00:49, pirms 16 gadiem
Nu jaa Obasi,Ba,Ibisevic,Salihovic, ir monstri un komandas vilceeji