Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"HSV" iegūst vēl vienu Brazīlijas izlases spēlētāju

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"HSV" iegūst vēl vienu Brazīlijas izlases spēlētāju
Tjagu Nevess
Foto: AP

Vācijas bundeslīgas futbola klubs "Hamburger SV" savās rindās ieguvis 23 gadus veco Brazīlijas izlases pussargu Tjagu Nevesu, kurš ieplānots kā pārdotā saspēles veidotāja Rafaēla van der Vārta aizstājējs.

23 gadus vecais Brazīlijas izlases futbolists Tjagu Nevess vakar atlidoja uz Hamburgu, šorīt izgāja medicīnisko pārbaudi un, tāpat kā citi "HSV" jaunieguvumi, parakstīja līgumu ar komandu uz piecām sezonām - līdz 2013. gada 30. jūnijam.

"Tjagu Nevess ir jauns futbolists, kurš Brazīlijā ir parūpējies par daudzām sensācijām. Ne tikai izlasē, bet arī kluba rindās "Copa Libertadores" kausa izcīņā. Tjagu ar savu radošo pieeju futbolam un lielisko momentu realizāciju mūsu uzbrukuma spēlei piešķirs svarīgus impulsus," par jauno komandas spēlētāju pastāstīja "HSV" sporta direktors Dītmārs Baijersdorfers.

Līdzīgās domās bija arī "HSV" valdes priekšsēdētājs Bernds Hofmans, kurš atzīmēja, ka ar brazīlieša radošo spēli nākamajos piecos gados komandas saspēle būs interesanta un kvalitatīva. Pagājušā gadā Tjagu Nevess tika atzīts par labāko uzbrūkošo pussargu un labāko spēlētāju kopumā visā Brazīlijas čempionātā.

Uzbrūkošais pussargs līdz šim spēlēja Brazīlijas klubā Riodežaneiru "Fluminense". Olimpiskajās spēlēs Pekinā Tjagu Nevess kopā ar Brazīlijas izlasi izcīnīja bronzas medaļas, piedaloties piecās spēlēs un gūstot divus vārtus. Pusfināla mačā pret Argentīnu viņš gan nopelnīja sarkano kartīti un tika noraidīts no laukuma. Debija Brazīlijas izlasē Tjagu Nevesam bija šīgada sākumā, kad ar 1:0 tika pārspēta Zviedrijas valstsvienība.

Tjagu Nevess ir trešais "HSV" jaunieguvums šonedēļ - mazliet agrāk hamburgiešiem pievienojās viņa tautietis un Brazīlijas izlases aizsargs Alekss Silva, kā arī Vācijas izlases aizsargs Marsels Jansens.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de

 +11 [+] [-]

, 2008-08-31 10:13, pirms 16 gadiem
super tagad HSV viens no pretendentiem uz zelta medaļam

 +10 [+] [-]

, 2008-08-31 10:16, pirms 16 gadiem
Nu vini paliek arvien specigaki,

 +11 [+] [-]

, 2008-08-31 10:16, pirms 16 gadiem
Hsv jau vienmer bijis viens no bundesligas favoritiem. Man personigi loti iepriecinaja Nevesa sniegums olimpiade.

  +6 [+] [-]

, 2008-08-31 10:32, pirms 16 gadiem
Labs papildinājums Nu tagad ar šo sastāvu gan ir iespējams pacīnīties par 1. vietu un to arī novēlu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-08-31 11:33, pirms 16 gadiem
Bundeslīga aug! Prieks par to. Lasīju vienreiz labu rakstu, ka Neveša došanās uz eiropu ir tikai laika jautājums, un tur neviens neminēja HSV, tikai lielākos klubus! Prieks, ka viņš izvēlējās Bundeslīgu, tāpat, kā Renato Augusto, kurš aizgāja uz Leverkūzeni! Ceru, ka nākošais, kurš pievienosies Bundeslīgai, vēlams Bayern, būs Kerlons no Kruzeiro!

  +3 [+] [-]

, 2008-08-31 11:53, pirms 16 gadiem
Būs vēl interesantāk sekot līdzi HSV gatām Bundeslīgā, lai gan pēc Van der Vārta aiziešanas domāju savādāk, bet tagad ar jaunajiem spēlētājiem būs vienkārši super.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-31 13:09, pirms 16 gadiem
domaju ka Hamburgai netur vienkarshi nervi pa to, ka katru gadu kkur pa top5 diidaas un nu, tagad vinji teeree aara visus savus lidzekljus lai krasi kko mainiitu ceru ka vini beidzot izciiniiiis chempionu titulu !!!

  +3 [+] [-]

, 2008-08-31 17:37, pirms 16 gadiem
To es saprotu. Klubs domā arī par nākotni un tās iespējām. Man patīk HSV izdarības.

  +2 [+] [-]

, 2008-08-31 17:39, pirms 16 gadiem
Ja vēl būtu VdV un Kompany, bet tā jau ir vēsture...

  +1 [+] [-]

, 2008-08-31 19:38, pirms 16 gadiem
Un ar šo darījumu sastāva komplektācija ir pabeigta!Satāvs ar kuru var aizsniegties līdz zeltam!Katrā ziņā 3iekā HSV būs.Tātad vai nu muzikantiem ,vai Šalkei būs jāsamierinās ar uefa kausu nākamsezon.Kamēr minhenieši klibo, jasasniedz maksimāli labākais rezultāts, jāturpina krāt punktus ar divkāršu sparu.Jo kad Bayern būs sadziedējis brūces un būs atpakaļ uz sliedēm ,tas būs kā neivainojams vācu tanks.audziem klubiem nāksies piedzīvot sagrāves pret čempioniem.
Sarauj Hamburga!
';

     [+] [-]

, 2008-08-31 19:52, pirms 16 gadiem
Pretorietis rakstīja: Un ar šo darījumu sastāva komplektācija ir pabeigta!Satāvs ar kuru var aizsniegties līdz zeltam!Katrā ziņā 3iekā HSV būs.Tātad vai nu muzikantiem ,vai Šalkei būs jāsamierinās ar uefa kausu nākamsezon.Kamēr minhenieši klibo, jasasniedz maksimāli labākais rezultāts, jāturpina krāt punktus ar divkāršu sparu.Jo kad Bayern būs sadziedējis brūces un būs atpakaļ uz sliedēm ,tas būs kā neivainojams vācu tanks.audziem klubiem nāksies piedzīvot sagrāves pret čempioniem.
Sarauj Hamburga!

Tikko Bayern ar 4:1 sagrāva Berlīni, Kloze pendeli iesita, 670 minūtes nebija iesitis! Jācer, ka turpinās. Lāms smukuli ielika, Toni atklāja savu kontu, Šveinijs arī pendeli ielika, vajadzēja būt vismaz 6:1, Ze Roberto man of the match!