Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Brīnumbērns Holanns kompensācijas laikā pasniedz "Borrusia" trīs punktus

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Brīnumbērns Holanns kompensācijas laikā pasniedz "Borrusia" trīs punktus
Uzvaras vārtu autors Ērlings Holanns. Foto: Reuters/Scanpix

Ar uzvaru Vācijas Bundeslīgas trešo kārtu iesākusi Dortmundes "Borrusia", kas savā laukumā ar 3:2 pārspēja "Hoffenheim". 90. minūtē viesi panāca 2:2, bet pēdējo vārdu teica Ērlings Holanns, kurš kompensācijas laikā guva uzvaras vārtus.

Vācijas Bundeslīgas trešā kārta tika atklāta ar Dortmundes "Borrusia" un "Hoffenheim" dueli. Dortmunde pēc ļoti pārliecinošas uzvaras pirmajā kārtā (5:2 pret " Eintracht Frankfurt") otrajā kārtā ar 1:2 piekāpās "Freiburg", savukārt "Hoffenheim" pirmajās divās spēlēs prata iekrāt četrus punktus.

Pirmajā puslaikā liels Dortmundes pārsvars, bet mača rezultāts tika atklāts vien otrā puslaika sākumā. 18 gadīgais amerikānis Džiovani Reina saņēma piespēli no cita jaunekļa, angļa Džūda Belingema, un atklāja mača rezultātu, izvirzot vadībā mājiniekus. 61. minūtē Kristofs Baumgartners pēc lieliskas komandas izspēles prata izlīdzināt spēles rezultātu, bet pēc pavisam neilga brīža Belingems atzīmējās otro reizi spēlē – šoreiz gūstot vārtus un izvirzot vadībā "Borrusia" (2:1).

Abas komandas pašu interesantāko atstāja saldajam ēdienam. Spēles beigās jeb 90. minūtē izraēlietis Munas Daburs panāca izlīdzinājumu spēlē (2:2), bet ar to viss nebeidzās. Kompensācijas laika pirmajā minūtē pēdējo vārdu spēlē teica Ērlings Holanns. Norvēģijas brīnumbērns kārtējo reizi pierādīja, ka šobrīd ir viens no labākajiem uzbrucējiem pasaulē. Viesu soda laukumā bija izveidojies pamatīgs haoss, bet Holans bija īstajā vietā un īstajā laikā - pateicoties viņa precīzajam sitienam, "Borrusia" izglābās un ieguva ļoti svarīgus trīs punktus.

Vācijas Bundeslīga, 3. kārta

DatumsSpēleRezultātsVārtu guvēji
27.08.Borrusia D – Hoffenheim3:2 (0:0)Reina 49' Belingems 69' Holanns 90+1 – Baumgartners 61' Daburs 90'
28.08.Arminia Bielefield – Eintracht Frankfurt
Augsburg – Leverkusen
FC Koln – Bochum
Mainz – Greuther Furth
Stuttgart – Freiburg
Bayern – Hertha
Union Berlin - Monchengladbach
Wolfsburg – RB Leipzig

     [+] [-]

, 2021-08-28 09:36, pirms 3 gadiem
..pie spēlēm, zemāk, nepareizs rezultāts.