Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" no "Hotspur" iegādājas Lī

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Borussia" no "Hotspur" iegādājas Lī
Lī Jangs-Pjo
Foto: AFP

Vācijas futbola klubs Dortmundes "Borussia" šodien iegādājies Dienvidkorejas izlases spēlētāju Lī Jangu-Pjo, kurš tika nopirkts no Anglijas premjerlīgas komandas Totenhamas "Hotspur".

31 gadu vecais Lī Jangs-Pjo šodien parakstīja līgumu ar Vācijas komandu Dortmundes "Borussia" uz vienu sezonu - līdz 2009. gada 30. jūnijam. Nu jau bijušā Totenhamas "Hotspur" aizsarga pārejas summa nav zināma - šajā sakarā abi klubi klusē. Lī Jangs-Pjo Dienvidkorejas izlasē aizvadījis 97 spēles. Viņa ierastā pozīcija ir kreisās malas aizsargs, taču Lī ir spējīgs spēlēt arī labajā malā un pat centrā. Viņa profesionālās karjeras lielākie panākumi saistījušies ar diviem Eiropā labi zināmiem klubiem.

Nīderlandes "PSV Eindhoven" Lī aizvadīja trīs sezonas (no 2003. līdz 2005. gadam), nospēlēja 82 mačus un guva vienus vārtus, taču, pats galvenais - izcīnīja divus čempionu titulus. 2005. gadā viņš kopā ar "PSV" iekļuva Čempionu līgas pusfinālā, kur piekāpās itāļu "Milan". Neskatoties uz holandiešu vēlmi Lī paturēt, viņš nolēma doties spēlēt uz Angliju.

2005. gadā Lī parakstīja līgumu ar Totenhamas "Hotspur" komandu. Trīs Anglijā pavadītajos gados korejietis premjerlīgā nospēlējis 70 mačus. Savukārt savas nacionālās izlases rindās 97 mačos Lī izdevies gūt piecus vārtus. Šodien pēc līguma noslēgšanas ar "Borussia" kļuvis zināms, ka Lī spēlēs kreklā ar 3. numuru.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de

  -3 [+] [-]

, 2008-08-27 19:13, pirms 16 gadiem
Spurs katkur jau jaatrod nauda Pavļučenko!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-27 20:51, pirms 16 gadiem
Fūū..nost no Spurs kakla liekēdis... Cik gadus sēdēja rezervē un novecoja... Ar Garetu Beilu jau pāris gadus nearēja vairs konkurēt...

  +1 [+] [-]

, 2008-08-28 12:22, pirms 16 gadiem
Nu tā Tottenham būs labāk. Viņam Spurs vairs nebija vietas. Tgad šamējais gadu pakapās pa Bundeslīgu un gan jau pēc tam atgriezīsies pie saviem korejiešiem K-League. Vēl pāris gadus pakapās pa Blue Wings vai arī pa kādu citu Korejas komandu. Drošvien intereses netrūks! Tāds varētu būt scenārijs!