Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Bayern'' uzmanības lokā Īrijas izlases spēlētājs

''Bayern'' uzmanības lokā Īrijas izlases spēlētājs
Aidens Makgīdijs
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas futbola klubs ''Bayern Munich'' izrāda interesi par Skotijas futbola kluba ''Celtic'' pussargu Aidenu Makgīdiju, kādā laikrakstā atklājis Īrijas izlases galvenais treneris Džovanni Trapatoni.

22 gadus vecais Makgīdijs savu profesionālo karjeru uzsāka 2004. gadā Glāzgovas klubā ''Celtic''. Līdz šai dienai ''Celtic'' rindās Makgīdijs ir aizvadījis 140 spēles un guvis 22 vārtus. Jaunais pussargs atklājis, ka kādu dienu vēlētos pamest Skotiju un izmēģināt savus spēkus kādā stiprākā futbola līgā. Iespējams, ka viņa sapnis ir piepildījies, jo nopietnu interesi par viņu izrāda titulētais Vācijas futbola klubs ''Bayern''.

Vācu kluba galvenais treneris Jirgens Klinsmans, kurš Trapatoni pakļautībā spēlēja gan ''Bayern'', gan ''Inter'' kluba rindās, atklāja, ka turpinās sekot Makgīdija sniegumam līdz sezonas beigām, lai beigās izvērtētu, vai tiešām Īrijas izlases spēlētājs būtu noderīgs minheniešiem.

''Nesen biju Vācijā un satiku savu bijušo asistentu ''Bayern'' kluba rindās. Viņš man jautāja, ko es domāju par Makgīdiju, jo ''Bayern'' izrāda interesi nopietnu interesi par viņu,'' kādā Skotijas laikrakstā sacīja Trapatoni.
''Teicu, ka Īrijas izlasē viņš ir viens no galvenajiem spēlētājiem. Ja viņš iegūs vēl lielāku pārliecību par saviem spēkiem, tad nākotnē viņš varētu būt ļoti labs spēlētājs,'' piebilda 70 gadus vecais Īrijas izlases galvenais treneris.

Savukārt, ''Bayern'' kluba prezidents Karls Haincs Rumenige atzinis, ka viņš neko nezina par šo faktu. ''Es neko nezinu un pirmo reizi dzirdu, ka mēs būtu ieinteresēti Makgīdija pakalpojumos. Ja kaut kas tāds tiešām būtu, man taču būtu jāzina, vai ne?'' izbrīnīts bija vācu kluba prezidents.

Īrijas izlases rindās Makgīdijs aizvadījis 23 spēles.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

  +1 [+] [-]

, 2009-03-25 13:43, pirms 15 gadiem
Vajag vajag atsvaidzināt bayern vidējo līniju. Ze Roberto un Van Bomels jau veterāni var teikt. Un interesanti - īrs bundeslīgā, jo labākie īri parasti kapā Angļu Premjerlīgā.

  +3 [+] [-]

, 2009-03-25 13:47, pirms 15 gadiem
Liekas neslikts spēlētājs.

  +3 [+] [-]

, 2009-03-25 13:54, pirms 15 gadiem
ja butu labs papildinajums Bayern videjai linijai

     [+] [-]

, 2009-03-25 14:03, pirms 15 gadiem
Buutu interesanti kaa vinsh runatu vaaciski ar iiru akcentu.

P.S Kursh skatiijaas peedeejo Simpsons epizodi par iiriem???

  -1 [+] [-]

, 2009-03-25 14:23, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Buutu interesanti kaa vinsh runatu vaaciski ar iiru akcentu.

P.S Kursh skatiijaas peedeejo Simpsons epizodi par iiriem???
kura ir pedeja ...varetu but ka ES esmu

  +1 [+] [-]

, 2009-03-25 14:37, pirms 15 gadiem
atdhe.net var noskatiities.

     [+] [-]

, 2009-03-25 15:13, pirms 15 gadiem
domāju ar liku būs labs papildinājums, ja dabūs šamējo...

  +1 [+] [-]

, 2009-03-25 15:26, pirms 15 gadiem
Lasīju, ka viņš ir malējais pussargs, tāpēc grūti iedomāties viņa iespēju tikt pamatsastāvā - Ribery, Schweini un Hamits stāv priekšā.... Nezinu, vai tā ir nopietna interese vai preses izgudrojums. Ja arī viduslīnijā - tad Sosa sāk beidzot parādīt savu talantu, plus jaunais vācu talants Baumjohans jau nākamsezon būs... Tas pats Kross tikai uz īri Leverkūzenē ir. Tāpēc domāju, ka šis puisis diezin vai spēlēs Bayern.

  +3 [+] [-]

, 2009-03-25 15:27, pirms 15 gadiem
Kas tad nu? Tad 100% kādam jāiet prom, jo Bayern jau ir ļoti daudz spēlētāji, kas var spēlēt malā- Altintops, Riberī, Šveinsteigers, Sosa, vēl jau Borovskis tur mēdz būt ielikts + Baumjohans, kurš ieradīsies pēc sezonas. Smagi būs. Es redzu dažus nesliktus variantus- tiek atrisināta labās malas aizsarga problēma ieliekot tur Altintopu un iegādājoties MakGīdiju! Otrs variants- iet prom Borovskis un/vai Sosa, viņš itkā ir parādījis lielisku sniegumu pēdējās 2 spēlēs[labākais Bayern, moš pēdējā spēlē Riberī bija labāks, bet Sosa guva uzvaras vārtus]. Nereāli, bet cerēsim uz to labāko! Viņiem ar Riberī abiem diviem baigi patīk youtube.com: YouTube - Ribery and Aiden Mcgeady skill spin... Pašās beigās tur ir parastais 360, bet pārsvarā visu klipu ir McGeady flip! Man jau patiktu, bet tad 100% kādam jāaiziet

  +1 [+] [-]

, 2009-03-25 16:01, pirms 15 gadiem
Šajā linkā tiek pateiktas divas lietas- tz-online.de: FC Bayern: Aiden McGeady kein Thema - FC Bayern... - komandai 4. uzbrucējs būs Millers un neviens nepievienosies, tikai Podoļskis prom un Oličs vietā UZBRUKUMĀ. Par citām pozīcijām vēl nekas nav skaidrs. Un tas, ka Bayern neinteresējoties par MakGīdiju!

  +2 [+] [-]

, 2009-03-25 16:05, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Kas tad nu? Tad 100% kādam jāiet prom, jo Bayern jau ir ļoti daudz spēlētāji, kas var spēlēt malā- Altintops, Riberī, Šveinsteigers, Sosa, vēl jau Borovskis tur mēdz būt ielikts + Baumjohans, kurš ieradīsies pēc sezonas. Smagi būs. Es redzu dažus nesliktus variantus- tiek atrisināta labās malas aizsarga problēma ieliekot tur Altintopu un iegādājoties MakGīdiju! Otrs variants- iet prom Borovskis un/vai Sosa, viņš itkā ir parādījis lielisku sniegumu pēdējās 2 spēlēs[labākais Bayern, moš pēdējā spēlē Riberī bija labāks, bet Sosa guva uzvaras vārtus]. Nereāli, bet cerēsim uz to labāko! Viņiem ar Riberī abiem diviem baigi patīk youtube.com: YouTube - Ribery and Aiden Mcgeady skill spin... Pašās beigās tur ir parastais 360, bet pārsvarā visu klipu ir McGeady flip! Man jau patiktu, bet tad 100% kādam jāaiziet
Jā, tas labs video.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-25 18:39, pirms 15 gadiem
Mcgīdijs tiešām labs spēlētājs. vienmēr simpatizējis.

     [+] [-]

, 2009-03-25 19:35, pirms 15 gadiem
McGeadyy ir superekselents speeleetaajs! Es gan domaaju ka vinjsh buus vairaak ieintereseets speeleet premier league nekaa buneds liigaa jo bundes liiga nav iisti vinja liimenis! bayern vareetu buut ka ir vinja klase jo bayern labs klubs bet premjer liigaa ir kaadi 7 taadi kaa bayern klubi tapeec domaaju ka McGeady speelee vienaa no tiem!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-25 19:46, pirms 15 gadiem
DonsKihots rakstīja: McGeadyy ir superekselents speeleetaajs! Es gan domaaju ka vinjsh buus vairaak ieintereseets speeleet premier league nekaa buneds liigaa jo bundes liiga nav iisti vinja liimenis! bayern vareetu buut ka ir vinja klase jo bayern labs klubs bet premjer liigaa ir kaadi 7 taadi kaa bayern klubi tapeec domaaju ka McGeady speelee vienaa no tiem!
7 tādas klases klubi? Tikai nevajag... Bet es pilnībā atbalstu viņa spēlēšanu EPL Kuri tad ir tie 7 klubi? Cik ir redzēts, tad tiešām labs, bet Bayern pamatsastāvā viņam tikt šajā paaudzē būtu grūti, bet pēctam viņš jau būs vecs!

     [+] [-]

, 2009-03-25 20:07, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: 7 tādas klases klubi? Tikai nevajag... Bet es pilnībā atbalstu viņa spēlēšanu EPL Kuri tad ir tie 7 klubi? Cik ir redzēts, tad tiešām labs, bet Bayern pamatsastāvā viņam tikt šajā paaudzē būtu grūti, bet pēctam viņš jau būs vecs!
okei 6. Top 4 United Chelsea Liverpool Arsenal tad Aston Villa un Everton. 6 nevis 7! be tik un taa es domaaju ka Mcgaedy izdeviigak ir speeleet EPL. Pasham buus labaak. Ceru kaaddien redzeet vinju Ronaldo vietaa united sastaavaa! Labaaks ir kaa ronaldo!

     [+] [-]

, 2009-03-25 20:15, pirms 15 gadiem
DonsKihots rakstīja: okei 6. Top 4 United Chelsea Liverpool Arsenal tad Aston Villa un Everton. 6 nevis 7! be tik un taa es domaaju ka Mcgaedy izdeviigak ir speeleet EPL. Pasham buus labaak. Ceru kaaddien redzeet vinju Ronaldo vietaa united sastaavaa! Labaaks ir kaa ronaldo!
Domāju, ka pašreizējā situācijā TOP3 Arsenal[lai arī patīk] ir vājāki. Everton un AV arī ir kritušies

Es atkal iedomājos kā viņš varētu tikt MU sastāvā jau tagad, vienā wingā CR, otrā-McGeady Bet nu jā, labāk izskatītos bez CR

  +2 [+] [-]

, 2009-03-25 20:24, pirms 15 gadiem
DonsKihots rakstīja: okei 6. Top 4 United Chelsea Liverpool Arsenal tad Aston Villa un Everton. 6 nevis 7! be tik un taa es domaaju ka Mcgaedy izdeviigak ir speeleet EPL. Pasham buus labaak. Ceru kaaddien redzeet vinju Ronaldo vietaa united sastaavaa! Labaaks ir kaa ronaldo!
Neesi bik pārvērtējis angļu spēku? Pirmie 3 varbūt ir līdzīgi vai bik stiprāki (jo Man U un Chelsea lielāks sastāvs).
Bet kāds Aston Villa, kāds Everton? Šie 2 toč nē, kur viņi tagad ir UEFA kausā? Vairs nav, bet tur ir 2 vācu klubi, kas līgā ir aiz Bayern vai līdzās tam. Un par šīssezonas Arsenal arī var pamatoti strīdēties.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-25 20:34, pirms 15 gadiem
Skotijā un Īrijā patiesībā spēlē daudzi ļoti augstas klases spēlētāji- McGeedy, Brown (cm) un citi . cermas ka kāds no viņiem papildinās EPL lai līmenis turpinātu augt.